• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 9 gün var test yaptım pozitif çıktı

Htc1507

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2025
6
1
1
29
Geçen ay adetim 16 eylulde gelcekken 17 eylülde geldi ve çok fazla Bi kanamam olmadı 4 gün sürdü ve bitti geçen ay adet görmeden önce eşimle kazalı Bir ilişki yaşadık ve şuan adetime 9 gün var kasık batmalarimdan ve göğüs hassasiyetimden dolayı test yaptım çok az silik Bi çizgi var acaba hamilemiyim dir

Eklentiler

• chatgpt-1759760126452.webp
    chatgpt-1759760126452.webp
    38 KB · Görüntüleme: 91
Geçen ay adetim 16 eylulde gelcekken 17 eylülde geldi ve çok fazla Bi kanamam olmadı 4 gün sürdü ve bitti geçen ay adet görmeden önce eşimle kazalı Bir ilişki yaşadık ve şuan adetime 9 gün var kasık batmalarimdan ve göğüs hassasiyetimden dolayı test yaptım çok az silik Bi çizgi var acaba hamilemiyim dir
Reglin düzgün geliyorsa erken test için çok erken regline bir iki gün kala yine yap çıkarsa kan ver yanıltıcı olabilir

Yaptığın test Artimed sanırım canım Artimede çok güvenmeni tavsiye etmiyorum çünkü sürekli böyle yalancı pozitif veriyor bence başka marka bir test ile dene

Days doctor yalanci pozitif veriyor aynısı şekilde oldu benimde regl oldum güvenilir bi marka değil

Cnm hamilemisin

Yani bende bilmiyorum henüz
Bende test yaptım öyle çıktı ondan sordum bende hamilelikten şüpheleniyorum aynı şeyleri yaşadım diyebilirm

Eklentiler

• 1000109874.webp
    1000109874.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000109704.webp
    1000109704.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 42
Bugün tekrar yaptım test yine hafif silik Bi cizgi

Eklentiler

• chatgpt-1759924765908.webp
    chatgpt-1759924765908.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 20
benim testlerime de bakar mısınız 3 gün gecikti iki test yaptım ikisinde de negatif gördüm bıraktım kahvaltı hazırladık kahvaltı yaptık sonra çöpe atmak için banyoya girdim baktım böyle olmuşlar ikisinin de böyle olması tesadüf mü yani kuruma mı

Eklentiler

• IMG_6930.webp
    IMG_6930.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_6929.webp
    IMG_6929.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_6920.webp
    IMG_6920.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 6
benim testlerime de bakar mısınız 3 gün gecikti iki test yaptım ikisinde de negatif gördüm bıraktım kahvaltı hazırladık kahvaltı yaptık sonra çöpe atmak için banyoya girdim baktım böyle olmuşlar ikisinin de böyle olması tesadüf mü yani kuruma mı
Bence testi tekrarlamalısın canım ilk 5 dk içinde çıkan doğru sonuçtur

Back
X