selam kızlaaar :)
daha yeni üyeyim ama takipteyim :) 6 aylık evliyim korunmadık ama şimdilik olmuyor BAT 27 Eylül, dün iğne ve idrarla evde test yaptım çıkmadı nekadar doğru bilmiyorum ama çok da ümitlenmek istemiyorum heray sıkıldım kırmızılardan ,şimdi karıştırırken gördüm kafam karıştı yine benim bacaklarım eklem yerleri ağrıyor oturarak çalışıyorum yani ayakta olsam neyse dicem ama hayırlısı artık
canım benimde 4.denemem ama daha bişi yok sıkıntı stres yapma :) olur allahn izniyle benimde bu ay fena bacak ağrılarım vardı brzda mevsimsel sanırım aldanma o belirtilere ufacık üşütsen kasıkta ağrıo bacakta kalçada sabretmek gerek hayırlısı yinede inş bebişin seninledir :)
Vucüt sıcaklığı var mı ?
benim en büyük belirtim vücut sıcaklığımdı.
Saol canım desteğin için emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz :)
bende yarın test yaptırıcam kandan bakalım ne sonuc cıkacak bendede hıc belırtı yok transferımın 12 gunu yarın hayırlı haberler alırım ınsallah
benim de son adet tarihim 31 ağustos idi. ben de 25-26 günde bir oluyorum ve bugün sabah yaptığım idrar testinde iki çizgiyi gördüm gerçi ikinci çizgi silik biraz ama doktora gidip kan testi yaptırıcam emin olmak için... kalbim deli gibi çarpıyor şuanda.. doktor cuma gelecekmiş. nasıl sabredeceksem cumaya kadar
tatlım aynı belirtileri aynı zamanda ben de yaşamıştım göğüs ucum çıkmıştı hatta çikolatalı dondurmadan tuz tadı alıyodum o kadar coşmuştum4 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı eşim ümidi kesti ama ben kesmedim gecikmem oldu yine sabırla bekledim gecikme günü yine çıkmaz belki diye.Gecikmenin 4. günü yaptığımda hiç beklememe gerek kalmadan silik de olsa 2. çizgiyi gördük :) içimden bi ses hamilesin diyo inş çift çizgiyi gecikme yaşarsın da görürsün
İnşallah arkadaşım gönlümüze göre hayırlısını versin Allah'ımmm :)
hayırlısı olsun hayatım senin gene 2 güncük kalmış :) benim daha var ya. bakalım nolcak rabbim hayırlsı neyse onu yaşatsın hepimize
yarınkı kan testımde degerın ne olması gerekıyor hamıle olup olmadıgımı anlamam ıcın
tatlım aynı belirtileri aynı zamanda ben de yaşamıştım göğüs ucum çıkmıştı hatta çikolatalı dondurmadan tuz tadı alıyodum o kadar coşmuştum4 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı eşim ümidi kesti ama ben kesmedim gecikmem oldu yine sabırla bekledim gecikme günü yine çıkmaz belki diye.Gecikmenin 4. günü yaptığımda hiç beklememe gerek kalmadan silik de olsa 2. çizgiyi gördük :) içimden bi ses hamilesin diyo inş çift çizgiyi gecikme yaşarsın da görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?