Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi çok net yaAdetime 5 gün var ama yoğun bı kasık ağrım vardı halsizlikle beraber test yaptım ve silik bir çizgi daha çıktı hamile olabilir miyim
İnşallah çok heyecanlıÇizgi çok net yainşallah vardır
![]()
Hayırlı olsun var umarım saglıklı şekilde alırsınız. Kan verinAdetime 5 gün var ama yoğun bı kasık ağrım vardı halsizlikle beraber test yaptım ve silik bir çizgi daha çıktı hamile olabilir miyim
İnsallah en kısa zamanda vereceğim kanı daHayırlı olsun var umarım saglıklı şekilde alırsınız. Kan verin
Daha erken bazen doktor küçücük deyip yada saglıklıksız deyip Altan bakıyor senin yeni saglikla ilerler.İnsallah en kısa zamanda vereceğim kanı da![]()
Teşekkür ederimDaha erken bazen doktor küçücük deyip yada saglıklıksız deyip Altan bakıyor senin yeni saglikla ilerler.
Var gibi hayirli olsun insallah bende en kisa zamanda bu sonucu gorurumAdetime 5 gün var ama yoğun bı kasık ağrım vardı halsizlikle beraber test yaptım ve silik bir çizgi daha çıktı hamile olabilir miyim
İnşallahVar gibi hayirli olsun insallah bende en kisa zamanda bu sonucu gorurum![]()
Erken gebelik testleri bazen yanıltabiliyor burada çok gördüm ikinci çizgi çıkıp kanda negatif çıkanı.. Ama benim de normal kaset testte 4 gün kala ikinci çizgi silik çıkmıştı. En garantisi kan verip öğrenme
Bugün normal kaset testte yaptım onda da silik çizgi çıktı bakalım hayırlısı olsunErken gebelik testleri bazen yanıltabiliyor burada çok gördüm ikinci çizgi çıkıp kanda negatif çıkanı.. Ama benim de normal kaset testte 4 gün kala ikinci çizgi silik çıkmıştı. En garantisi kan verip öğrenmek :)
Tebrik ederim bence varAdetime 5 gün var ama yoğun bı kasık ağrım vardı halsizlikle beraber test yaptım ve silik bir çizgi daha çıktı hamile olabilir miyim
Umarim inşallah vardırTebrik ederim bence var![]()
Hayırlı olsun var umarım saglıklı şekilde alırsınız. Kan verin