Adetime bi hafta var testime bakar mısınız

Bezelye annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2021
65
18
38
Adetime bi hafta kala hafif adet sancım vardı bi de göbeğim cıktı ilk kez diyete baslamayı düşünüodum hatta kızlar. Ama test bu şekilde siz de degerlendirir misiniz lütfeen

Eklentiler

• 6C1FA813-5407-4F41-A669-019924C76A29.webp
    6C1FA813-5407-4F41-A669-019924C76A29.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 125
Var gibi duruyor gününüz geçince kan verip baktırın. Göbeğiniz için çok erken şişkinlikten falan çıkmıştır :)

Göbeğiniz muhtelemen gaz şişkinliği filan olduğundan çıkmıştır birde ilk haftalarda o şişkinlik olup sonra normale dönüyor. Hayırlı olsun testiniz pozitif görünüyor

Adetime bi hafta kala hafif adet sancım vardı bi de göbeğim cıktı ilk kez diyete baslamayı düşünüodum hatta kızlar. Ama test bu şekilde siz de degerlendirir misiniz lütfeen
Bence kandan baktırmalısınız. Sabredebilirseniz 4 5 gün sonra tekrar gebelik testi yapabilirsiniz. Olumlu olma ihtimali yüksek gibi

Merhaba belirtileriniz nelerdi
Merhaba uykuya doyamıyordum ve kasıklarımda ara ara batma oldu. Yogun calışıyorum ondan sanıyordum. Bi haftadır göbegimde hiç olmayan bi şişkinlik var ve göğüslerim de şişti iki gündür. Ama ne bulantı ne bas dönmesi yok. Biraz da gerginlik vardı 🤦🏻‍♀️

IMG_20220221_082148.webp
canim benimde adetime tam 8 gün kala yani busabah erken gebelik testi yaptim sonuç bu ve akşam kan verdim 12.72 çıktı beta. Çarşamba tekrar kandan baktircam şuan seninle hemen hemen aynı vakitte hamileyiz gibi duruyor. Değerlerini merak ediyorum bende

Eki Görüntüle 3011063 canim benimde adetime tam 8 gün kala yani busabah erken gebelik testi yaptim sonuç bu ve akşam kan verdim 12.72 çıktı beta. Çarşamba tekrar kandan baktircam şuan seninle hemen hemen aynı vakitte hamileyiz gibi duruyor. Değerlerini merak ediyorum bende
İnnnşallah cok saglıklıdır ikisi de 😍 paslaşalım mı ya ben biraz korkuyorum giderim de yanlış pozitif derler diye 😔 benimki erken genelik testi deil ama

İnnnşallah cok saglıklıdır ikisi de 😍 paslaşalım mı ya ben biraz korkuyorum giderim de yanlış pozitif derler diye 😔 benimki erken genelik testi deil ama
Haberleselim inşallah. Benim önceden bir düşüğüm var 1.5 senedir uğraşıyoruz. Doktor senin 2 yumurtan var sana tüp bebek bile olmaz dedi. Şuan ben şoktayım ve dua ediyorum sağlıklı ilerlesin diye.

Haberleselim inşallah. Benim önceden bir düşüğüm var 1.5 senedir uğraşıyoruz. Doktor senin 2 yumurtan var sana tüp bebek bile olmaz dedi. Şuan ben şoktayım ve dua ediyorum sağlıklı ilerlesin diye.
Dmeek ki zamanı gelmiş yabrunun🥰saglıkla mutlulukla şanslarıyla kısmetleriyle gelsinler inşallah. Ben de femera kullandım bu ay doktorum verdi bi de prolaktinim ( süt hormonu) cok az yüksekti ona da ilaç vermişti 11. Günümde kontrole gittigimde iki yumurta büyük biri kücük ama büyür demişti😍 test yapmıcaktım normalde ama adet öncesi gibi sancım oldu biraz aksam öyle baktım

Yavrunun yerine yabrunun yazmıs klavyem. İrtibatta kalalım sanırım ikimiz de daha cok şey paylaşacagız inşallah güzel mutluluk dolu şeylerdir ❤️

Buarada bulantı baş dönmesi falan bendede yok. Kasık ağrısı ve kahverengi lekeden şüphelendim ben. Göğüslerim çok hassas şuan dokunsam acıyor

Back
X