Adetime bi hafta var testime bakar mısınız

Merhaba uykuya doyamıyordum ve kasıklarımda ara ara batma oldu. Yogun calışıyorum ondan sanıyordum. Bi haftadır göbegimde hiç olmayan bi şişkinlik var ve göğüslerim de şişti iki gündür. Ama ne bulantı ne bas dönmesi yok. Biraz da gerginlik vardı 🤦🏻‍♀️
Teşekkür ederim🎀

21 Şubat 12.72
22 Şubat 22.03
24 Şubat 64.5
Bu şekilde gidiyor beta değerlerim
Kesin hamilesinn 😍😍 benimde gecen yil 18nisan 22... 20nisan 62ydi bebisim kucagimdaa cok sukur rabbim sizexe hayirlisiyla nasip etsin😍 tavsiyem aman deger noldu yukseldimi az mi cok mu kimyasal mi bos mu kese var mi yok mu kalp atisi ne zaman diye panige girmeyin bu guzel gunlerinizin tadini cikarin evhamlarla ruhunuzu daraltmayin cunki ben oyle yapmistim 😁 kese icin 6.hafta kalp atisi icin 7.hafta ideal 😍😍😍

Kesin hamilesinn 😍😍 benimde gecen yil 18nisan 22... 20nisan 62ydi bebisim kucagimdaa cok sukur rabbim sizexe hayirlisiyla nasip etsin😍 tavsiyem aman deger noldu yukseldimi az mi cok mu kimyasal mi bos mu kese var mi yok mu kalp atisi ne zaman diye panige girmeyin bu guzel gunlerinizin tadini cikarin evhamlarla ruhunuzu daraltmayin cunki ben oyle yapmistim 😁 kese icin 6.hafta kalp atisi icin 7.hafta ideal 😍😍😍
Teşekkür ederim sizinde bel ağrınız olmuş muydu Allah'a şükür lekelenme kanama falan yok ama belim tutulmuş gibi ağrı var

Back
X