adetime daha 13 gün var lekelenme var.

yas23

minik aşkım yiğidoşum.
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
460
2
641
40
Diğer
selam kıslar. lütfen bana bi akıl verin. Benim adetime daha 13 gün var ve bugün önce adet olacakmışım gibi kasık ağrım oldu. üstüne de lekelenmelerim başladı. Doktorumu aradım ama bekleyelim devam ederse adetdir dedi. İlk defa başıma geliyor .lütfen bi fikir verin.

canım merak etme ..hamile olma ihtimalin varmı..genelde bu dönemler yumurtlama dönemi oluyor ve herhangi bir gebelik oluştuysa implantasyon denilen bebeğin yerleşme kanamasıda bu günlerde görülebiliyor..öyle bir şüphen yoksa adetin bazı sebeplere bağlı erken geliyorda olabilir..bekle bakalım dr unla irtibatta ol..benim adetime 10 gün kala olmuştu ve şu anda hamileyim canım..

canım sağol cevabın için, inşallah hamileyimdir bende senin gibi. Kötü bişi olmasından çok korkuyorum.

Benimde adetime 12 gün var. 5-6 gündür kırmızı, pembe, kahverengi akıntım var dün doktora gittim. Önce hamilelikten şüphelendi ama kan testi negatif çıkınca adet düzensizliğinden kaynaklanıyor dedi ve ilaç yazdı. Ama dediğim gibi benimki kanlıydı da. seninki yerleşme kanaması olabilir. İnşallah öyledir.

canım anlattığın şey yerleşme kanamasına benziyo umarım hamilesindir

canım aynı şey tam anlattıgın gibi adetime 10 gün kala kahverengi lekelenmem oldu 2 gün sürdü ve bitti vede bu ayda korunmuyorduk bebek istediğimiz için ilk defada oldu böyle bişey arkadaşlar yerleşme kanamasıdır dediler banada inş. öyledir adet günüme 1 hafta var bakalım ne olacak bebiş varmı inş. seninde benimde bebişimiz vardır ondandır lekelenme hayırlısı bakalım ben beklemedeyim neolacak canım

selam kıslar. lütfen bana bi akıl verin. Benim adetime daha 13 gün var ve bugün önce adet olacakmışım gibi kasık ağrım oldu. üstüne de lekelenmelerim başladı. Doktorumu aradım ama bekleyelim devam ederse adetdir dedi. İlk defa başıma geliyor .lütfen bi fikir verin.

canım anlattıklarının aynısı benimde başıma gelmişti ve o ay adetim gecikti test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim inşallah sende hamilesindir o yerleşme kanaması olabilir bencede.:1hug:

arkadaşlar maalesef benim o kahverengi akıntımı akşam devam ettirdi ve ben sanırım adet oluyorum. Kırmızı şeklinde gelmeye başladı. Ben hamile falan değilim sanırım. Ama niye bu kadar erken gelsinki.senağlamasenağlama

cnm bnm adetimde her ay 4-5 gün önce gelirdi dr.um normal olduğunu söledi ama son 2 aydır 8 gün önce oluyo nedenini bende anlamadım :1no2: dr.a gitmeyede korkuyorum inşallah böle devam etmez geçmiş olsun cnmm:1hug:

mrb ben yeni katıldım aynı şekilde benimde kahverengi akıntım oldu ama 1 gün sürdü 1 gün boyuncada kasık ağrısı çektim şuan beklemedeyim

Benimde adetime 10 gün kala dun pembe leke geldi. 2 gündür de belim agriyor. Ins. Tutunma kanamasidir

Arkadaşlar hala burdamısınız aynı benimde basımda suan adetime 13 gün var akıntımda azıcık kan var 2 gün oldu şimdi kesildi akıntımda çoktu şimdi kupkuru sizin sonuçlarınız ne oldu beni bilgilendirirmisiniz:(

Arkadaşlar hala burdamısınız aynı benimde basımda suan adetime 13 gün var akıntımda azıcık kan var 2 gün oldu şimdi kesildi akıntımda çoktu şimdi kupkuru sizin sonuçlarınız ne oldu beni bilgilendirirmisiniz:KK43:
Yumurtlam dönemindesin yumurtan çatlamış döllenmiş te olabilir 7 gün sonra hamilelik varsa testte çıkmaya başlar.Yumurtlamadan 9 gün sonra çıkıyo çünkü.Yani adetine 5 gün kala test yap varsa çıkar cnm.

Yumurtlam dönemindesin yumurtan çatlamış döllenmiş te olabilir 7 gün sonra hamilelik varsa testte çıkmaya başlar.Yumurtlamadan 9 gün sonra çıkıyo çünkü.Yani adetine 5 gün kala test yap varsa çıkar cnm.
Ay inşallah öyledir 1 senedir korunmuyoruz 3 ay önce rahim filmi çektirdim hiçbir sodunumuz yok bu kanamamdan sonraki gün kahve akıntım geldi şimdi yine kuruyum Allahım insallah yüzüme güler :(

Ay inşallah öyledir 1 senedir korunmuyoruz 3 ay önce rahim filmi çektirdim hiçbir sodunumuz yok bu kanamamdan sonraki gün kahve akıntım geldi şimdi yine kuruyum Allahım insallah yüzüme güler :KK43:
İnşaallah cnm.

Benimde adetime 13 gün var 8 haftalık hamileydim 13 gün önce düşük oldu hemen klomen merional ve pregnly vurdum dün kanamam vardı ama kanama denilecek kadar azdı peçeteye baktım hafif pembe kanamalr vardı bidaha da olmadı ve afet olacakmışım gibi sancılar sizce hamilemiyim???

Benimde adetime 13 gün var 8 haftalık hamileydim 13 gün önce düşük oldu hemen klomen merional ve pregnly vurdum dün kanamam vardı ama kanama denilecek kadar azdı peçeteye baktım hafif pembe kanamalr vardı bidaha da olmadı ve afet olacakmışım gibi sancılar sizce hamilemiyim???
Bu kadar erken hamile kalabilirmisnz bilemem ama ben düşükten sonra bir defa adet oldum ondan sonra adet olmayı beklerken günüm geçti hamile oldugmu öyle öğrendim.Benim düşüncem siz adet olacaksınız rahim kendini yenileyecek yeni yumurtalardan sonra hamile kalabilirsiniz ancak.Düşük kanamasını adet kanaması olarak düşünmeyin o birönceki gebeligin kalıntılarını atmasıdır.

Back
X