Adetime iki gün kala hamilelik testim sizce pozitif mi?

saliha24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2024
19
5
26
Kızlar adetime iki gün var ve sabah yaptığım test böyle çıktı sizce pozitif mi🥲
IMG_20240906_083036.jpg
IMG-20240906-WA0001.jpeg

Görünen pozitif balim yarın sabah tekrarla bence ilk idrarinla değil 2 idrarinla yap 🥰
Bu sabah da ikinci ile yaptım aslında adetimin olduğu gün yapacaktım o yüzden sabah ilk yapmadım sonra ikinci ile yapayım dedim. Pazar adet günüm elimde bir test var daha net çıksın diye pazar yapıcam🥰🥰

2 aydır burdaki mesajları okuyorum şimdi kendim yazmak çok duygulandırıcı. Rabbim isteyen herkese en hayırlı ve kısa zamanda nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşaAllah😍🥰

Görünen pozitif balim yarın sabah tekrarla bence ilk idrarinla değil 2 idrarinla yap 🥰
Ben zorunlu öyle yaptım sebebini bilmiyorum ki kasıtlı olarak ikinciyle yapmadım
Anladım bu yoruma ithafen yazmıştım da merak ettim bende ilk idrarımla yaptım bugün silik çizgi vardı yanlış anlamayın sebebi varsa birde öyle yapayım diye Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🥰

Anladım bu yoruma ithafen yazmıştım da merak ettim bende ilk idrarımla yaptım bugün silik çizgi vardı yanlış anlamayın sebebi varsa birde öyle yapayım diye Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🥰
Estağfirullah öyle şey olur mu. Burda yazılanlar bana çok faydalı oldu ben de her türlü sorunuzu cevaplarım hiç sorun değil🌸

X