- 1 Kasım 2015
- 1.955
- 1.395
- 83
- 35
- Konu Sahibi narin_yarim
Tatlım bunu eczaneden mi aldın ?Simdi atiyorum canimEki Görüntüle 1957592
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım bunu eczaneden mi aldın ?Simdi atiyorum canimEki Görüntüle 1957592
Evet canim eczaneden aldim. Fakat ben azerbaycanligim. Bakude oluyorum. Belkide tukiyede bu ilacdan satilmiyodur.Tatlım bunu eczaneden mi aldın ?
seninle aynı dertten muzdaribiz, yumurtlamam geç oluyor adetim 35- 38- 40 günleri buluyor bi kere doktora gittim 17. gün 10mm idi benimki de, tekrar gidemedim doktora, yumurtan çatlayabilir ama geç çatladığı için kalitesiz, döllenmeye elverişsiz oluyor. araştıra araştıra öğrendim. ben de klomen vs. ilaç tedavisine başlamadan bi kür öğrendim KK'dan çok geç yumurtlayanlar bile erkenden yumurtlayıp hamile kalmış bu kürle, bal- tarçın- çörek otu ben bu ay başladım denemeye, bakalım bir iki ay denedikten sonra olmazsa ilaç tedavisine başlayacağım gel sende yap bunu zararı yok yararı var 2,5 yıllık evliyim 13-14 aydır korunmuyorum ama birşey yok malesefKizlar ben hep 33 ve 34 gunde adet olurdum, gecen ay tam 38 gunde adet oldum. Bu ay yumurtlama takibi yaptirdim. Adetimin 17 gunu yani dun yumurtam 11 mm cikti, sizce gec yumurtlama soz konusu ola bilir mi?
canim yumurtanin kaliteli oldugunu nasil anlicaz, bu konuda bir bilgi vere bilirmisin. dr bu konuya hic girmedi de.
ben 5 ayda 20 kilo aldim sence buda yan etki yapabilir mi?
ama bence sen haklisin 25.gunu 20 mm olur ve eger adetim gecikirse demekki gec yumurtlamisim.
bu arada ovulasyon testleride cok yaniltiyor. 14.gunde cift cizgi cikmisti![]()
Aynen canım baktım internetten Türkiye'de yokmuşEvet canim eczaneden aldim. Fakat ben azerbaycanligim. Bakude oluyorum. Belkide tukiyede bu ilacdan satilmiyodur.
Benim de 11. Gün 11mm di,doktor 15,16,17. Günler ev ödevi verdi ama,biz sadece 15. Gün yapabildik malesifMrb arkadaşlar bugün 11. Günüm ve yumurtam 11 mm sizce iyimi ?
İnofolik kullanıyorum ben,ayın başından beri,başka ilaç mı diyosun ki?bana 15,16,17. Gün ilişki dedi amaMerhaba. Bence cok kucuk. Benimde yumurtam ayni seninki gibiydi. Ama doktorum buyutmek icin ilac verdi. Wimdi adet gunumu bekliyorum. Sana ilac filan vermedimi doktorun ?
Benim de sağ tarafta 1 tane büyük yumurtam var bugün kontrole gittim 13. Günüm bugün 13 mm yumurtam doktor muhakkak pazar günü ilişki ye gir dedi ama pazartesi yada cunartesi değil mutlaka pazar günü olacak ve gerekirse 2 kez olsun pazar günü dediBenim de 11. Gün 11mm di,doktor 15,16,17. Günler ev ödevi verdi ama,biz sadece 15. Gün yapabildik malesifama ben yine de umutluyum en azından yumurtamın olduğnu biliyom,yani daha da büyüdüyse tabi,büyüyodur heralde diye umut ediyom,
Amin inşallah canım. Sen gidecekmisin yumurta kontrolü için ?Aynı boyutlar işte bakalım,işallah tutar, haberdar et
Turkiyede olub olmadigini bilmiyorum canim. Ama cok iyi ilac. Adetin 12gunu sag taragimda 11mm yumurtam vardi.ve simdi adeyin 30gunu. Dun adet oldum yandi 29gununde. Bence yumurtami buyutdu bu ilac. Hatta ben ilaci adetin 11gununden icmeye baslamisdim. Baya buyutmus demekki.Benim de sağ tarafta 1 tane büyük yumurtam var bugün kontrole gittim 13. Günüm bugün 13 mm yumurtam doktor muhakkak pazar günü ilişki ye gir dedi ama pazartesi yada cunartesi değil mutlaka pazar günü olacak ve gerekirse 2 kez olsun pazar günü dedisalı günü tekrar gel bakalım yumurta çatlamışmı yada çatlayacakmı ona göre tekrardan gün belirleyelim dedi
ayrıca tahlil sonuçlarım da güzel çıktı sadece tiroid bezlerim yavaş çalışıyormuş buda bebek olmasını engellermiş yada bebek olsa bile düşükle sonuçlanırmış
![]()
Turkiyede olub olmadigini bilmiyorum canim. Ama cok iyi ilac. Adetin 12gunu sag taragimda 11mm yumurtam vardi.ve simdi adeyin 30gunu. Dun adet oldum yandi 29gununde. Bence yumurtami buyutdu bu ilac. Hatta ben ilaci adetin 11gununden icmeye baslamisdim. Baya buyutmus demekki.[/QUOTE
Ben güzel Türkiye'de YÖK sanırım bu ilaçtan (
Yok ben çatlama iğnesi olmıcam,yumurta kontrolüne de gitmicem,zaten yapamadık da 3 günlük ödevi,sadece bi günlük ödev yapabildik,adet gününü beklicem ben artık bidaha gitmek için kontroleAmin inşallah canım. Sen gidecekmisin yumurta kontrolü için ?