- 12 Nisan 2019
- 6
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi Heyyymerhaba
-
Penis kanalında spermler kaldığı için zevk suyuyla da spermler gelebiliyormuş o yüzden tedirginiz. Şu an çocuk beklemiyoruz. Ama yumurtlama dönemim adetimin bittiği güne denk gelebilir mi sizceBunu test yapmadan bilemeyiz ki ama olma ihtimali tabiki var
Evet olabilir kalanlar zevk suyuyla gelebilir yumurtlama da denk gelebilir bi kere ilişkiyle hamile kalan cokPenis kanalında spermler kaldığı için zevk suyuyla da spermler gelebiliyormuş o yüzden tedirginiz. Şu an çocuk beklemiyoruz. Ama yumurtlama dönemim adetimin bittiği güne denk gelebilir mi sizce
Hamile kalmanın bu kadar kolay olduğunu hiç sanmıyorumMadem su an gebelik düşünmüyorsunuz bunun da bir korunma yöntemi olmadığını cok iyi biliyorsunuz.
Adet sonrasi gebe kalan da cok, zevk suyuna spermin kacip hamile kalanda.
Açın forumu detaylıca kurcalayin görürsünüz, elbette koaly degil ama imkansız da değil olanlari da cok okudum bundan sebep yazıyorum sizi korkutmak icin değil, siz istediğinize inanin.Hamile kalmanın bu kadar kolay olduğunu hiç sanmıyorum
Daha biraz once baska bir konuda bir arkadaşla konuştum adetten sonra yumurtlama yaşadığını söylemiş doktoru. Allah ol dedikten sonra imkansız ne olabilir ki?Adet biter bitmez yumurtlama olur mu ki kizlar? Nasil hamile kalabilir bende merak ettigim icin soruyorum
Ayda 2 kere yumurtlamak nasıl oluyor acaba ilk defa duydum çok şaşırdımsımdı ayda 2 kere yumurtlayanda var 1 kere olanda var sonucu ancak test yaparak ogrenebılırsın ama kendını tanıyorsun neler degıstı takıp edebılrıısn pısıkolojık degılse ve adetı bekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?