Adetimin bittiği gün ilişkiye girdik hamile miyim

Heyyymerhaba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
6
1
1
36
Arkadaşlar merhaba biz eşimle adetimin bittiği gün korunmasız ilişkiye girdik biraz boşaldıktan sonra tekrar içime girdi ama asla içimeboşalmadı. Şimdi adetime7 gün var ve göğüs ve karınağrısı yaşamaya başladım. Sizce hamile miyim yumurtlama dönemimne zaman emin değilim

Bunu test yapmadan bilemeyiz ki ama olma ihtimali tabiki var

Penis kanalında spermler kaldığı için zevk suyuyla da spermler gelebiliyormuş o yüzden tedirginiz. Şu an çocuk beklemiyoruz. Ama yumurtlama dönemim adetimin bittiği güne denk gelebilir mi sizce
Evet olabilir kalanlar zevk suyuyla gelebilir yumurtlama da denk gelebilir bi kere ilişkiyle hamile kalan cok

Madem su an gebelik düşünmüyorsunuz bunun da bir korunma yöntemi olmadığını cok iyi biliyorsunuz.
Adet sonrasi gebe kalan da cok, zevk suyuna spermin kacip hamile kalanda.

Hamile kalmanın bu kadar kolay olduğunu hiç sanmıyorum
Açın forumu detaylıca kurcalayin görürsünüz, elbette koaly degil ama imkansız da değil olanlari da cok okudum bundan sebep yazıyorum sizi korkutmak icin değil, siz istediğinize inanin.

Adet biter bitmez yumurtlama olur mu ki kizlar? Nasil hamile kalabilir bende merak ettigim icin soruyorum

Adet biter bitmez yumurtlama olur mu ki kizlar? Nasil hamile kalabilir bende merak ettigim icin soruyorum
Daha biraz once baska bir konuda bir arkadaşla konuştum adetten sonra yumurtlama yaşadığını söylemiş doktoru. Allah ol dedikten sonra imkansız ne olabilir ki?

sımdı ayda 2 kere yumurtlayanda var 1 kere olanda var sonucu ancak test yaparak ogrenebılırsın ama kendını tanıyorsun neler degıstı takıp edebılrıısn pısıkolojık degılse ve adetı bekle bence

Adetin son gunu bile leke devam ederken yumurtlayip solediklerine gore gebe kalanlar var

sımdı ayda 2 kere yumurtlayanda var 1 kere olanda var sonucu ancak test yaparak ogrenebılırsın ama kendını tanıyorsun neler degıstı takıp edebılrıısn pısıkolojık degılse ve adetı bekle bence
Ayda 2 kere yumurtlamak nasıl oluyor acaba ilk defa duydum çok şaşırdım 🤭

bana doktorum soylemıs tı adet ım bıttıkten sonra yumurtlama ve adetye yakın yumurtlama olabılıyormus :)

Back
X