Benim erkek kardeşimle aramızda 19 ay var kardesimde kaza ile olmuş annem 6 ay yemek yemek içimden gelmedi resmen dediBende beklenmedik anda olan istenmeyen bebekmişim.Annem babam hep derdi iyi ki oldun en hayırlısı sen çıktın diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim erkek kardeşimle aramızda 19 ay var kardesimde kaza ile olmuş annem 6 ay yemek yemek içimden gelmedi resmen dediBende beklenmedik anda olan istenmeyen bebekmişim.Annem babam hep derdi iyi ki oldun en hayırlısı sen çıktın diye![]()
Burada herkeste bu yetenek var fakat insanlara danışmak için buradayız hepimiz kadın da hangi korunma yönteminin en iyisi olduğunu sormuş internete sormak mı mantıklı, evli insanlardan fikir almak mı mantıklı? Böyle cevaplar vererek cool olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Sitenin amacı fikir almak mı, geyik yapmak mı, yok yere terslemek mi?Evliyim. Çocuğum da var. Korunmasını da biliyoruz. Araştırma yeteneğimiz var. Teşekkürler.
Tebrikler seks yapmadan nasıl hamile kaldınız hayret. Canı gönülden tebrik ediyorum siziEvliyim. Çocuğum da var. Korunmasını da biliyoruz. Araştırma yeteneğimiz var. Teşekkürler.
Tüplerini bağlattığı halde nasıl oluyor inanamadımTüplerini bağlattığı halde hamile kalan bir tanıdığımız vardı. yani olay doğru korunmuyorsun değil bence. o bebişin doğacağı varmış nasipte :)
internette imkansız yazıyor tüp bağlatmada. bence bunlar şehir efsanesi. herkes çevresinden duyduğu herşeyi gerçek sanıp buraya yazıyorTüplerini bağlattığı halde nasıl oluyor inanamadım
Tüpler bağlıysa sperm tünel eşerek mi ulaşıyor yumurtalaraya spiraldir o ya da tüpleri bağlayamamışlardır
Yoksa nasıl mümkün olacak ki
Aman bazıları da bilerek hamile kalıyor kazara oldu diyorlar çokça tanık olduk.internette imkansız yazıyor tüp bağlatmada. bence bunlar şehir efsanesi. herkes çevresinden duyduğu herşeyi gerçek sanıp buraya yazıyor
Valla ben terslemedim. Geyik de yapmadım. Net şekilde şunu söyleyeyim. Hiçbir korunma yöntemi yüzde 100 korumaz. Tüp bağlatıp hamile kalan var, spiral taktırıp hamile kalan var. Hap düzenli kullanımla yüzde 90 üzeri korur fakat o da başka yan etkileri var uzun süreli kullanım riskli, iğne ile korunma var o da hap ile aynı. Hatta kola yerleştirilen implanon var o da hormonal bi şey sonuçta. En yaygın kondom o da zaten yırtılabilir vs. Geri çekilme korunma yöntemi değil zaten. Geriye yüzde yüz koruyan tek şey seks yapmamak kalıyor.Burada herkeste bu yetenek var fakat insanlara danışmak için buradayız hepimiz kadın da hangi korunma yönteminin en iyisi olduğunu sormuş internete sormak mı mantıklı, evli insanlardan fikir almak mı mantıklı? Böyle cevaplar vererek cool olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Sitenin amacı fikir almak mı, geyik yapmak mı, yok yere terslemek mi?
Benim seks yapmadığımı nereden çıkardınız? Ben hamile kalmak istediğim için korunmadım. Korunmak isteyen sizsiniz. Korunma hakkında bilgi isteyen de siz. Bi kişiye açıklama yaptım. Aynısı sizin için de geçerli. İyi korunmalaaaaar.Tebrikler seks yapmadan nasıl hamile kaldınız hayret. Canı gönülden tebrik ediyorum sizi![]()
Başka çocuk neden istemiyordunuz? Maddi ve manevi hazır değilseniz kürtaj olun bence. Eğer 3. Bir çocuğu yetiştirecek gücünüz yok ise, en iyi seçenek bu.İki tane çocuğum var. Başka istemiyordum buyuzden üzüldüm ama yapacak bişey yok korunurken bu kadar dikkat ederken oldu haliyle başka dusunmedigim için sarsildim
Zamaninda demek en başında ilişkiye başlamadan kullanmak demektir zaten aksini nasıl düşünüyorsunuz anlamadmBebeginiz hayirli olsun öncellikle ,Allah her isteyene nasip eylesin.Yalniz prezervatif yüksek koruma saglamaz.Zamaninda takmak diye de bir sey yoktur.Kullanilacaksa en basindan sonuna dek kullanilir.Cünkü spermler iliski sonlanmadan da erkek organinin sıvılarinin icinde olabiliyor.Yani ben aslinda bunlari her korunan insanin bildigini biliyordum ama öyle degilmis demek.Nacizane yazmak istedim.Hayirlar dilerim hakkinizda.![]()
Maddi olarak değildi keyfi yani istemiyordumBaşka çocuk neden istemiyordunuz? Maddi ve manevi hazır değilseniz kürtaj olun bence. Eğer 3. Bir çocuğu yetiştirecek gücünüz yok ise, en iyi seçenek bu.
Gözün aydın canım sana mucize gelmiş böyle düşün hayatında bebeginle birlikte gelecek daha güzel mucizeler olacak lütfen üzülme ve keyfini çıkar hayatta herşey nasip kısmet ve herşeyin bir sebebi varMerhabalar
Ben 6ve11 Eylül arası adetimi bekliyordum. 6sinda ilk doz biontech oldum. Daha sonra gecikince Burada da çok okudum gecikenleri ihtimal vermiyordum korundugumuz için dünde ne olur ne olmaz dedim test yaptım ve pozitif çıktı. İki çocuğum var birdaha dusunmuyordum asla beklemiyordum onami yanayım korunurken kaldigimami üzüleyim bilmeden asi olmamami ah ahkonuyu neden açtın diyecekler morele ihtiyacım var sanırım kendimi dünden beri çok kötü hissediyorum. Demekki düzgün korunamamissiniz diyenler gelmeden bende korunurken hamile kalanlara çok şaşırıyordum ama oldu
![]()
Cok afedersiniz ,ben yanlis anlamis olabilirim zamaninda kelimesini.Ama yine de kondom ,erkegin cekilmesi vs hic güvenilir yöntemler degildir.Zamaninda demek en başında ilişkiye başlamadan kullanmak demektir zaten aksini nasıl düşünüyorsunuz anlamadm
Biz 1 sene prezervatif ve geri çekilmeyle korunduk. Son 5 yıldır da hap kullanıyorum. Hapa geçiş aşamasında bir kimyasal gebelik yaşadım onun dışında 6 senede hiçbir hamilelik korkumuz olmadı. Çoğunlukla da hap+geri çekilme şeklinde yapıyoruz riski azaltmak açısından.Konudan çok alakasız birşey sorucam.En iyi korunma yöntemi nedir? Hamile kalmaktan korkuyorum henüz 1 aylık evliyim![]()
Teşekkür ederim..Biz 1 sene prezervatif ve geri çekilmeyle korunduk. Son 5 yıldır da hap kullanıyorum. Hapa geçiş aşamasında bir kimyasal gebelik yaşadım onun dışında 6 senede hiçbir hamilelik korkumuz olmadı. Çoğunlukla da hap+geri çekilme şeklinde yapıyoruz riski azaltmak açısından.
Eğer bünyenize kötü gelme riski yoksa kesinlikle hap kullanmanızı öneririm. Her şeyden önce insanın kafası rahat oluyor. Bende prezervatif biraz hissizlik yapıyordu. Hapa geçtiğimizden itibaren inanılmaz şekilde orgazm sıklığım bile arttı.
Ben Yazz 24+4 kullanıyorum. 28 gün boyunca kullanılıyor, bitince yeni kutu. 4 sene Qlairista kullandım. O da aynı şekildeydi. Bazıları 21 gün kullanılıyor, 7 gün ara verip 8. gün yeni kutuya başlanıyor, Yasmin öyle mi bilmiyorum. En önemlisi her gün aynı saat aralığında kullanmak lazım.Teşekkür ederim..
Yasmin markalı korunma hapını almıştım, henüz kullanmadım hapı nasıl kullanıyorsunuz?
Anladım çok teşekkür ediyorum..Ben Yazz 24+4 kullanıyorum. 28 gün boyunca kullanılıyor, bitince yeni kutu. 4 sene Qlairista kullandım. O da aynı şekildeydi. Bazıları 21 gün kullanılıyor, 7 gün ara verip 8. gün yeni kutuya başlanıyor, Yasmin öyle mi bilmiyorum. En önemlisi her gün aynı saat aralığında kullanmak lazım.
Yasmin mide bulantısı yapabiliyor diye duydum kullananlardan. Ben onu denemedim hiç. Yazz da ilk 2-3 ay çok mide bulantısı yaptı. Sabredip kullanmaya devam ettiğimde geçti. Şu an 1 seneyi geçti Yazz’a geçeli, bir sıkıntı yaşamadım.