Adetimin gecikmesini biontech e bağladım meğer hamileymisim😔

Biz ilişkiye başlamadan önce takıyordu eşim ben fazla korkuyordum sonunda delik varmı diye sorduğum için zaten eşim geriliyordu kızıyordu ama nasıl oldu anlamadim
Aaa öyle mi? Şaşkınım Ters psikoloji gerçekten insanın korktuğu başına geliyormuş bir şekilde. Takarken mi bir yerleri deldi eşiniz acaba? Olan oldu gerçi, buna rağmen olduysa beni de korku sardı açıkcası

Dişiyle açıyor genelde ay bilmiyorum ya

Nasıl korunuyordunuz. Hap mı prezervatif mi

Kaç yaşındasınız merak ettim, evliliğiniz nasıl gidiyor, maddi durumunuz bu durumu karşılıyor mu?
Daha önemlisi bence istemiyorsanız aldırın. Benim de ilk gebeliğim istemeyerek oldu yani hem çocuğumu çok seviyorum hem de ben kendime naptım diyorum. Yine bütün kapılar iyikiye çıkıyor orası ayrı ama kesinlikle ikinciyi istemiyorum. Bence artık bu tüp bağlama durumları falan 30dan sonra yapılıyor yanlış bilmiyorsam 25e falan çekilmeli. Yoksa nüfus aldı başını gidiyor. Sağlıkla gelsin bebeğiniz doğuracaksanızda

Hamile olduğunuz halde ağzınızdan ne de kolay çıkıyor ALDIRIN kelimesi can o can yaa. Hani şuan minik bir kalbi var pıt pıt atıyor ve siz onu durdurmaktan, bebeği öldürmekten ne kadar rahat bahsediyorsunuz..

ayy , zor bir durum ama korunmaya rağmen bebek olmuşsa olacağı varmış. hayırlısı buymuş :)

Hayırlısı olsun. Korkmayın ben test yaptırmıştım gebelik çıkmadı 2.aşımı oldum ondan 1-2 hafta sonra hamile olduğum çıktı endişelenmeyin bir sorun olacağını sanmam ama beklemediğiniz bir gebelik ona da sizin karar vermeniz gerekir.

Aldırmayı dini açıdan düşünmüyorum. Ben iki gün sonra 28 olacağım. Evliliğim iyi gidiyor maddi konuya gelirsek eşim tembel biri değil çalışır düzenli işi ve maaşı var harcamayı seven biri ama buzamana kadarda borçlu dayanmadı kapıma bunlari neden sorduğunuzu anlıyorum ama ben 3. Çocuğa bakabilecegimi dusunmedigim için çok üzgünüm beden olarak fazla yorulmayi seven biri değilim ikinci çocuğum 2 yaşında tam büyüyor rahatladım bidaha bu zamanlardan geçmem derken yaşadığım şey beni fazlasıyla geriyor alışmam gerek sanırım

ayy , zor bir durum ama korunmaya rağmen bebek olmuşsa olacağı varmış. hayırlısı buymuş :)
Evet sanırım öyle iki kızım olduğu için herkes 3.yu yap diyordu bende asla yapmam kafayı yemedim cocukmu büyütcem sürekli diyordum kazayla olursa anca derdim başıma geldi işte

Hamile olduğunuz halde ağzınızdan ne de kolay çıkıyor ALDIRIN kelimesi can o can yaa. Hani şuan minik bir kalbi var pıt pıt atıyor ve siz onu durdurmaktan, bebeği öldürmekten ne kadar rahat bahsediyorsunuz..
Saçma sapan yorumlar yaparak dikkat çekmeye mi çalışıyorsunuz acaba ? Beni bu forumda bir çok insan tanır hani konuda nasıl düşündüğümü bilir ..
Hamile olmam ile yaptığım yorumun ne alakası var. Benim hamileliğimi karıştırmayın lütfen.

Eğer bu kadar istemiyorsanız, ZAMANINDA yapın diyorum. ‘Yok bebeği öldürmek’ bilmem ne. Amacınız ne anlamadım ama ben doğru kişi değilim

Artık yorum yaparken de milletin onayını alacağız. Hayret edilecek bir şey .

Biz de prezervatifle korunuyoruz bi tırstım okuyunca
Bende 3 sene korunmadan snra isteyerek ikinciye kaldım bunda da öle iki yıldır korunuyordum ama oldu resmen. Görümcem geri çekilme yöntemi ile devam ediyor 11 yıldır kalmadı hiç anlamıyorum artik

Bende 3 sene korunmadan snra isteyerek ikinciye kaldım bunda da öle iki yıldır korunuyordum ama oldu resmen. Görümcem geri çekilme yöntemi ile devam ediyor 11 yıldır kalmadı hiç anlamıyorum artik
Ben 6 yıl aylık iğne ile korundum. Artık bıraktım 6 7 aydır sadece prezervatif ile korunuyoruz . Ben de istemiyorum ikinciyi . Konuyu okuyunca açıkçası bi tırstım .

Geri çekilme korunma yöntemi değil .
Neyse sıkmayın artık canınızı , hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıkla kucaklayın

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…