Benim gorumcemde 11 yıldır öyle korunuyorSanmıyorum öyle olsaydı 9 senede 9 kez ben kalırdım, ikimizden biri kısır değilsek eğer bilemiyorum sıvıdan hamile falan kalınmaz, çekilme yöntemi koruyucudur beceriksiz erkek vardır sadece :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gorumcemde 11 yıldır öyle korunuyorSanmıyorum öyle olsaydı 9 senede 9 kez ben kalırdım, ikimizden biri kısır değilsek eğer bilemiyorum sıvıdan hamile falan kalınmaz, çekilme yöntemi koruyucudur beceriksiz erkek vardır sadece :))
Bütün korunma yöntemlerinin %1 lik ihtimali var.. Ben 3 aylık iğne kullanıyorum.. Ama bunu sadece kadına yüklemiş bir ülkedeyiz eş dikkat etmezse o yüzdelik dilim buluyor kadınları..Konudan çok alakasız birşey sorucam.En iyi korunma yöntemi nedir? Hamile kalmaktan korkuyorum henüz 1 aylık evliyim![]()
O zaman geçene kadar ömrünüzden ömür gitmiyor mu? Siz bir araç mısınız? Bu hayatı sizin de yaşamaya hakkınız yok mu? Neden kadınlar hep başkaları için hayatlarını feda ediyor anlamış değilim. Sanırım hiçbir zaman kadınsı duygularım olmayacakSuyu çok duygulandımgerçekten öyle bencillik etmenin alemi yok demek istediğinizi anladim evet o benim 3. Çocuğum ama ben onun ilk annesiyim ne kadar güzel bir cümle
![]()
Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu varmış buna kimse engel olamazBenim gorumcemde 11 yıldır öyle korunuyorama bir arkadasimda öyle kaldı dediğiniz gibi erkekte bitiyor iş galiba
![]()
Benim gorumcemde 11 yıldır öyle korunuyorama bir arkadasimda öyle kaldı dediğiniz gibi erkekte bitiyor iş galiba
Ben gereken yeterli önlemi aldığımızı düşünüyorum bu kadar istemezken ayrıca olduysa ya aldiracagim yada kabullenecegim dini gorusumde buna müsade etmiyor zaten kendini düşündüğüm için asla diyordum ama isteeO zaman geçene kadar ömrünüzden ömür gitmiyor mu? Siz bir araç mısınız? Bu hayatı sizin de yaşamaya hakkınız yok mu? Neden kadınlar hep başkaları için hayatlarını feda ediyor anlamış değilim. Sanırım hiçbir zaman kadınsı duygularım olmayacak
Bizimkide ya yirtikti yada açarken yırtıldı farketmedikArkadaşım hem geri çekilme hem prezervatif ile korunurken hamile kaldı. Hatta o kadar ihtimal vermiyordu ki kadın doğuma kisti için gittiğinde erkek bebeği olacağını öğrendi.
Prezervatif yırtık olabiliyor veya ilişki esnasında da yırtılmıs olabilir.
Hiçbir yöntem yuzdeyuz değil .
Hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallahEtmezmiyim hemen o anda söyledim zaten. Ayakta duramadim bı su ver dedim. Beni öyle görünce kızdı biraz yani korundgmz halde olmuş demekki nasipte varmış neden üzülüyorsun gibisinden sabahına neşeli neşeli uyandı üstüne tebrik etmeler bebiş bebiş diye seslenmeler evi temizliyordum elimden falan alıyor kendisi çok memnun durumdan zaten istiyordu ama ilerde olur diyordu ama ben hiç kesinlikle olmaz diyordum ama oldu![]()
Esimde böyle düşünüyor nasipmis demekki vardır bir hayirAllah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu varmış buna kimse engel olamaz
Şunu söylemeliyim ki ilk gebeligimin üzerinden 12 sene geçti hiç korunmadim ama hicbir şekilde yeniden gebe kalamadım. Onca işlem onca tedavi tık yok sen düşün
Mevlam engellemene rağmen vermişse vardır bir hayır
Esim istiyordu ama smdi değil küçüğü biraz daha büyüsün diye dalga geçiyordu ama istemediğimi kesinlikle biliyordu defalarca sucladim bilerek yırttın açarken diye ozamanda kızdı ilişkide bile istemediğin bir pozisyonda bulunmuyorum hayatımızı etkileyecek şeyi tek başıma karar vermedim yapmadım öle bisey diyor dahada üstüne gidemedim zaten öle diyinceHayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah
Siz istemiyordunuz,eşiniz istiyor muydu üçüncüyü, prezervatifi açarken dişleyip bilerek delmiş olabilir mi![]()
4 haftalık gebeyken bende aşı vuruldum. Doktorum birşey olmaz dedi. İçinizi ferahlatın sizde, bir sürü hamile olduğunu bilmeden aşı vurulan kadın var.Merhabalar
Ben 6ve11 Eylül arası adetimi bekliyordum. 6sinda ilk doz biontech oldum. Daha sonra gecikince Burada da çok okudum gecikenleri ihtimal vermiyordum korundugumuz için dünde ne olur ne olmaz dedim test yaptım ve pozitif çıktı. İki çocuğum var birdaha dusunmuyordum asla beklemiyordum onami yanayım korunurken kaldigimami üzüleyim bilmeden asi olmamami ah ahkonuyu neden açtın diyecekler morele ihtiyacım var sanırım kendimi dünden beri çok kötü hissediyorum. Demekki düzgün korunamamissiniz diyenler gelmeden bende korunurken hamile kalanlara çok şaşırıyordum ama oldu
![]()
Yaa ozaman sevindim4 haftalık gebeyken bende aşı vuruldum. Doktorum birşey olmaz dedi. İçinizi ferahlatın sizde, bir sürü hamile olduğunu bilmeden aşı vurulan kadın var.
Aynı şekilde iyi korunamamaktan hamile kaldım aynı şekilde aşı olmuştum neyse ki benim 2.çocuğum daha rahatım :)Merhabalar
Ben 6ve11 Eylül arası adetimi bekliyordum. 6sinda ilk doz biontech oldum. Daha sonra gecikince Burada da çok okudum gecikenleri ihtimal vermiyordum korundugumuz için dünde ne olur ne olmaz dedim test yaptım ve pozitif çıktı. İki çocuğum var birdaha dusunmuyordum asla beklemiyordum onami yanayım korunurken kaldigimami üzüleyim bilmeden asi olmamami ah ahkonuyu neden açtın diyecekler morele ihtiyacım var sanırım kendimi dünden beri çok kötü hissediyorum. Demekki düzgün korunamamissiniz diyenler gelmeden bende korunurken hamile kalanlara çok şaşırıyordum ama oldu
![]()
Negüzel üzülmeyin benimde üçünçü kızım süpriz olmuştu ama ben üzülmedim pamuk gibi bir kızım oldu iyiki olmuş diyorum hep şimdi ünv hazırlanıyor senin en iyi arkadaşların olarak düşün . şimdi istiyerek 4 çoçuğumda oldu 4 yaşında ellerinden öper zaman çabuk geçiyor sağlıcakla al kucağına.Merhabalar
![]()
Sağlıkla büyüsün inşallahAynı şekilde iyi korunamamaktan hamile kaldım aynı şekilde aşı olmuştum neyse ki benim 2.çocuğum daha rahatım :)
Acaba delik miydi? Yani cidden baska turlusu olamaz bencehayirlisi buymus cocuk defteri kapaninca en iyisi baglatmak tupleri sanirim
Ya gerçekten miNegüzel üzülmeyin benimde üçünçü kızım süpriz olmuştu ama ben üzülmedim pamuk gibi bir kızım oldu iyiki olmuş diyorum hep şimdi ünv hazırlanıyor senin en iyi arkadaşların olarak düşün . şimdi istiyerek 4 çoçuğumda oldu 4 yaşında ellerinden öper zaman çabuk geçiyor sağlıcakla al kucağına.