- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hayırlısıyla bir evladın olur çocuk başka birşey allah isteyen herkese bir evlat versinYok cocugum maalesef
evet iki tane ama heyecanim ilkindeki gibiSenin var mi
Masallah Allah bagislasinevet iki tane ama heyecanim ilkindeki gibi
Amin cnminşallah hayırlısıyla bir evladın olur çocuk başka birşey allah isteyen herkese bir evlat versin
Sağol kaç yıllık evlisinMasallah Allah bagislasin
Ben de aynı senin gibi oldum benim de çok düzenlidir ilk defa bu ay 5 gün oldu gecikme hala yok ben de folik asit kullandım mide koruyucu ve korasprin bu ilaçlar yaptı heraldeadetlerim çok düzenlenir bir aydır folik asit kullanıyorum etkikermi adeti sizce hanımlar
olabilir günün gectimi pekiBen de aynı senin gibi oldum benim de çok düzenlidir ilk defa bu ay 5 gün oldu gecikme hala yok ben de folik asit kullandım mide koruyucu ve korasprin bu ilaçlar yaptı heralde
pardon yanlış yazdımBen de aynı senin gibi oldum benim de çok düzenlidir ilk defa bu ay 5 gün oldu gecikme hala yok ben de folik asit kullandım mide koruyucu ve korasprin bu ilaçlar yaptı heralde
hamilelik şüphen varmıBen de aynı senin gibi oldum benim de çok düzenlidir ilk defa bu ay 5 gün oldu gecikme hala yok ben de folik asit kullandım mide koruyucu ve korasprin bu ilaçlar yaptı heralde
4 yillik evliyim cnmSağol kaç yıllık evlisin
Kan testi yaptırdım negatifhamilelik şüphen varmı
Hayirli olsun :)bu konuyu ben açmıştım ozaman hamile degilmisim ama dün hamile olduğumu öğrendim allah isteyen herkesi anne yapsın inşallah
okuduklarıma göre o test doğru sonuç vermiyormuş canımne yapmam lazım beklemedeyim
evet predictor çok saçma bir testokuduklarıma göre o test doğru sonuç vermiyormuş canım
hamileligimi çok ucuz testle öğrendim boşuna para vermiştim predictor eokuduklarıma göre o test doğru sonuç vermiyormuş canım