Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin 10 ve ya 11. Günü hatta adetten hemen sonra yumurtladıysanız çok normal ben 26 günde bir adet görüyorum bir keresinde 8. Gün yumurtlama görmüştümAdetimin ilk günü evde gebelik testi yaptım çift çizgi çok belirgin çıktı aynı gün beta hcg yaptırdım özelde 800.44 çıktı bana biraz yüksek geldi ilk gün için sizce normal mi 28 günde bir düzenli adet görüyordum
Yani yumurtlama oldugunu hisdettim adetin 13 14 günü gibi erken yumurtlama olmadığını düşünüyorum tabi emin değilim ama adet olacağım gün testin çok belirgin çıkması şaşırttı beniAdetin 10 ve ya 11. Günü hatta adetten hemen sonra yumurtladıysanız çok normal ben 26 günde bir adet görüyorum bir keresinde 8. Gün yumurtlama görmüştüm
Pek emin değilim. Ben de merak ettiğim için soruyorum. Çoklu gebelik olma ihtimali var mı?Adetimin ilk günü evde gebelik testi yaptım çift çizgi çok belirgin çıktı aynı gün beta hcg yaptırdım özelde 800.44 çıktı bana biraz yüksek geldi ilk gün için sizce normal mi 28 günde bir düzenli adet görüyordum
Henüz doktora gitmedim salı vermiştim testi bide cuma verdim o da 2237 çıktıPek emin değilim. Ben de merak ettiğim için soruyorum. Çoklu gebelik olma ihtimali var mı?
Var gibi görünüyor, sabah kan verin bana kalirsa. Gec dollenme olabilir.Selam herkese. Adetim 3 gün gecikti test yaptım sonucuna bakar mısınız, ben pek bilemedim, çok silik bi çizgi görüyorum ama
Ben de gecikmenin 4. Gununde yaptim bu sekilde silik cizgi cikti. Kan verdim o da pozitif cikti.Selam herkese. Adetim 3 gün gecikti test yaptım sonucuna bakar mısınız, ben pek bilemedim, çok silik bi çizgi görüyorum ama
Evet ilk 5 dk içerisinde çıktııı, ay inşallah hamileyimdir, yarın tekrar yapıcam inşallah daha koyu olurrBen de gecikmenin 4. Gununde yaptim bu sekilde silik cizgi cikti. Kan verdim o da pozitif cikti.
Eger silik cizgi ilk 5 dakika icimde ciktiysa muhtemelen hamilesiniz.
Benimkinde 2-3 Dk icinde belirmisti.
Merhaba benim de adete 2 gün kala 850 çıkıp 3 e katlayarak yükselmişti ama maalesef 8. Haftada kaybettim. Benimki tekti, erkek çocuk ya da ikiz olunca yüksek diyorlar ama net bilgim yok. Sizin gebelik sağlıklı devam eder inş kucağınıza alırsınız sağ sağlim. Hayırlı olsunAdetimin ilk günü evde gebelik testi yaptım çift çizgi çok belirgin çıktı aynı gün beta hcg yaptırdım özelde 800.44 çıktı bana biraz yüksek geldi ilk gün için sizce normal mi 28 günde bir düzenli adet görüyordum
Allah sabır versin hayırlısını versin bende yarın gidicem doktora 6 ay önce dış gebelik yaşamıştım yine öyle olmasından korkuyorum inşallah kese görünür bu defa ben salı günü yapmıştım 800 çıkmıştı cuma 2237 çıkmıstıMerhaba benim de adete 2 gün kala 850 çıkıp 3 e katlayarak yükselmişti ama maalesef 8. Haftada kaybettim. Benimki tekti, erkek çocuk ya da ikiz olunca yüksek diyorlar ama net bilgim yok. Sizin gebelik sağlıklı devam eder inş kucağınıza alırsınız sağ sağlim. Hayırlı olsun![]()
Hiç korkma bu kadar yüksek olunca dış gebelik ihtimali kalkıyor bildiğim kadarıyla. Amin çok zor bir şey rabbim herkesim evladını kendine bağışlasın. Sana tek tavsiyem sıkıntı etme canım, moralini yüksek tut, boşa şeyleri kafana takma. Gerisini de allaha bırak. İnş yüzümüzü güldürecek. Bana da dua et hamilesin inş tekrar olsun benim deAllah sabır versin hayırlısını versin bende yarın gidicem doktora 6 ay önce dış gebelik yaşamıştım yine öyle olmasından korkuyorum inşallah kese görünür bu defa ben salı günü yapmıştım 800 çıkmıştı cuma 2237 çıkmıstı
Aminn teşekkür ederim inşallah herşey normaldir rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda gönlündekini hakkına hayırlı eylesinHiç korkma bu kadar yüksek olunca dış gebelik ihtimali kalkıyor bildiğim kadarıyla. Amin çok zor bir şey rabbim herkesim evladını kendine bağışlasın. Sana tek tavsiyem sıkıntı etme canım, moralini yüksek tut, boşa şeyleri kafana takma. Gerisini de allaha bırak. İnş yüzümüzü güldürecek. Bana da dua et hamilesin inş tekrar olsun benim de![]()
Merhaba öncelikle önceki tecrübenizden dolayı geçmiş olsun ve yeniden nasip olmuş hayırlısı olsun. Belirtileriniz var mıydı dış gebelikte ?Allah sabır versin hayırlısını versin bende yarın gidicem doktora 6 ay önce dış gebelik yaşamıştım yine öyle olmasından korkuyorum inşallah kese görünür bu defa ben salı günü yapmıştım 800 çıkmıştı cuma 2237 çıkmıstı
Evet yumurtlama dan itibaren sol kasık ağrım hep vardı ama ben çok önemsemedim bir kez beta hcg yaptırmıştı 73 çıkmıştı dedim hamileyim pandemiden dolayı gitmişken kalp atımınıda duyayım dedim 8. Haftada kanamayla acile gittim o hafta çok halsizdim yerimden kalkamıyordum keseyi göremediler 5000 şerde değerle sonra ameliyat için hazırlık gördüler iç kanama olabilir diye bir gün sonra değerim kendi kendine düşmeye başladı çok şükür müdahale etmediler ilaca da gerek kalmadı çok zor süreçler Allah kimseye vermesin benim bu kadar tedbirsiz davranmam ilk gebeliğin o kadar kolay güzel geçmişti o yüzden anladım ki her gebelik bir olmuyormuşMerhaba öncelikle önceki tecrübenizden dolayı geçmiş olsun ve yeniden nasip olmuş hayırlısı olsun. Belirtileriniz var mıydı dış gebelikte ?
Yumurtlama dan itibaren geçmeyen bir sol kasık ağrım vardı çok halsizlik vardı test yaptığımda değerim 73 çıkmıştı dedim hamileyim başka test yaptır adım pandemi oldugu için gitmişken kalp atımınıda duyayım dedim 8.hafta kanamayla acile gittim 5000 küsür değer çıktı ama kese görünmedi sağ tüpümde gelişim göstermiş iç kanama olabilir diye ameliyat hazırlığı yaptılar ertesi gün değerlerim düşmeye başladı düşüşler iyi olduğu için ilaca da gerek kalmadı 1 buçuk ayda kurtuldum çok şükür neden daha önce gitmediniz derseniz daha önceki gebeliğim çok güzel ve kolay geçmişti biraz ona aklım gitti ama şunu anladım her gebelik bir olmuyormuş bakalım inşallah buda dış gebelik değildir yarın belli olur bu defa 5 haftalık Ken gidiyorum ve beta hcg iki defa yaptırdım hayırlısı olsunMerhaba öncelikle önceki tecrübenizden dolayı geçmiş olsun ve yeniden nasip olmuş hayırlısı olsun. Belirtileriniz var mıydı dış gebelikte ?
Peki kanama var mıydı ya da ağrınız nasıldı sürekli mi oluyordu tekrardan çok çok geçmiş olsunYumurtlama dan itibaren geçmeyen bir sol kasık ağrım vardı çok halsizlik vardı test yaptığımda değerim 73 çıkmıştı dedim hamileyim başka test yaptır adım pandemi oldugu için gitmişken kalp atımınıda duyayım dedim 8.hafta kanamayla acile gittim 5000 küsür değer çıktı ama kese görünmedi sağ tüpümde gelişim göstermiş iç kanama olabilir diye ameliyat hazırlığı yaptılar ertesi gün değerlerim düşmeye başladı düşüşler iyi olduğu için ilaca da gerek kalmadı 1 buçuk ayda kurtuldum çok şükür neden daha önce gitmediniz derseniz daha önceki gebeliğim çok güzel ve kolay geçmişti biraz ona aklım gitti ama şunu anladım her gebelik bir olmuyormuş bakalım inşallah buda dış gebelik değildir yarın belli olur bu defa 5 haftalık Ken gidiyorum ve beta hcg iki defa yaptırdım hayırlısı olsun
Pardon kanama olduğunu yazmışsınız o gittiğiniz günden önce olmuş muydu yani demek istedim ağrı şiddetli miydi hissettiğinizYumurtlama dan itibaren geçmeyen bir sol kasık ağrım vardı çok halsizlik vardı test yaptığımda değerim 73 çıkmıştı dedim hamileyim başka test yaptır adım pandemi oldugu için gitmişken kalp atımınıda duyayım dedim 8.hafta kanamayla acile gittim 5000 küsür değer çıktı ama kese görünmedi sağ tüpümde gelişim göstermiş iç kanama olabilir diye ameliyat hazırlığı yaptılar ertesi gün değerlerim düşmeye başladı düşüşler iyi olduğu için ilaca da gerek kalmadı 1 buçuk ayda kurtuldum çok şükür neden daha önce gitmediniz derseniz daha önceki gebeliğim çok güzel ve kolay geçmişti biraz ona aklım gitti ama şunu anladım her gebelik bir olmuyormuş bakalım inşallah buda dış gebelik değildir yarın belli olur bu defa 5 haftalık Ken gidiyorum ve beta hcg iki defa yaptırdım hayırlısı olsun
Hayır 8 haftaya kadar hiç kanamam lekelenmem bile olmadı o hafta doktora gidicek tim gitmeden kanamam geldi acile gittim direk kanama başlayınca ağrım oldu onun öncesinde çok halsizdimPardon kanama olduğunu yazmışsınız o gittiğiniz günden önce olmuş muydu yani demek istedim ağrı şiddetli miydi hissettiğiniz