Adetimin ilk günü ovulasyon testim pozitif

Arkadaşlar benim de geçen pazar yumurtlama günümdü, ertesi doktor bij çatlamış diğeri de çatlamak üzere demişti. Bir haftadır sürekli pozitif ovulasyon testim. Gebelik olabilir mi diye düşünüyorum ama çok erken geliyo ,sizce neden olabilir
Yumurtlama döneminde olabilirsiniz hala adete yakın belli olur

Eklentiler

• 20230923_163135.webp
    20230923_163135.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 72
Silindi çizgi sanırım doktorun umutsuz olduğu küçük yumurta da olgunlasti
merhaba. Ovulasyon testinden gebelik nasıl anlaşılıyor bilmediğim için soruyorum. Biri beta hcg biri lh hormonu. Bir yerde ikisinin çok farklı testler olduğunu ve doğru bilgi vermediğini okumuştum.

merhaba. Ovulasyon testinden gebelik nasıl anlaşılıyor bilmediğim için soruyorum. Biri beta hcg biri lh hormonu. Bir yerde ikisinin çok farklı testler olduğunu ve doğru bilgi vermediğini okumuştum.
Lh testinde ilk çizgi aşırı koyu olup ikinci silinmeye başlarsa gebelik belirtisi oluyo, bu şekilde öğrenen çok insan var

Lh testinde ilk çizgi aşırı koyu olup ikinci silinmeye başlarsa gebelik belirtisi oluyo, bu şekilde öğrenen çok insan var
hımm bilmiyordum o kadar karışık ki hepsi heryerde çizgiler görmeye başladım artık :P ben o koyuluktan sonra 2. çizgi silinmesini yumurta çatlaması olarak biliyordum sadece :) teşekkürler bilgilendirme için

Bende cuma günü adet olmam gerekiyordu ama ovülasyon testim pozitif çok koyu çıktı aldığım yere sordum yumurtlaman başlamış hemen değerlendir dedi adet günümde yumurtlama görünce çok şaşırdım 29/30 çok koyuydu sadece 29u değerlendirebildim 30unu değerlendiremedik 1 ekimde silikleşti attım çatlamış hemen değerlendir çatlama gününü de değerlendirdim beklemedeyim bende adet gecikmesinin 5.günündeyim testi yapmak için yumurtlamayı mı baz alacam yoksa çatlamayı mı baz almam gerekiyor kızlar

Bende cuma günü adet olmam gerekiyordu ama ovülasyon testim pozitif çok koyu çıktı aldığım yere sordum yumurtlaman başlamış hemen değerlendir dedi adet günümde yumurtlama görünce çok şaşırdım 29/30 çok koyuydu sadece 29u değerlendirebildim 30unu değerlendiremedik 1 ekimde silikleşti attım çatlamış hemen değerlendir çatlama gününü de değerlendirdim beklemedeyim bende adet gecikmesinin 5.günündeyim testi yapmak için yumurtlamayı mı baz alacam yoksa çatlamayı mı baz almam gerekiyor kızlar
yumurtlamadan itibaren diye biliyorum :) 10-14 gün içinde çıkıyor, birkaç gün gecikenler de oluyormuş, adet olmadığınız sürece umut var

aynen canım yumurtlamadan başlaycaksın saymaya.geçen ay benimde geç oldu yumurtlama. o ğünden sonra 12 ğünde oldum adet.

hımm bilmiyordum o kadar karışık ki hepsi heryerde çizgiler görmeye başladım artık :p ben o koyuluktan sonra 2. çizgi silinmesini yumurta çatlaması olarak biliyordum sadece :) teşekkürler bilgilendirme için
Yabancı bir sayfada bazi ovulasyon testlerinin lh ile hcg hormonunu ayirt edemedigi bu nedenle hamilelik tespit edilebildigini okumustum. Yani aslinda yuksek cikan LH degil test ayirt edemiyormus.

Back
X