Adetin 1. Günü beta 0.2😔

mehlikamirac

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
90
21
18
30
Bugün 1. Günüm adet görmeyince koşa koşa kan tahlili verdim kızlar ama sonuç yine hüsran oldu 0.2 çıktı değerim
Son ilişkiden sonra 8. Gün bugün biliyorum ihtimal yok ama yazıp rahatlamak istedim
Artık çok üzülüyorum eşimede yansıtıp onu üzmek istemiyorum rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bugün 1. Günüm adet görmeyince koşa koşa kan tahlili verdim kızlar ama sonuç yine hüsran oldu 0.2 çıktı değerim
Son ilişkiden sonra 8. Gün bugün biliyorum ihtimal yok ama yazıp rahatlamak istedim
Artık çok üzülüyorum eşimede yansıtıp onu üzmek istemiyorum rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah
son iliski 8 gunse kacinci gun yumurtlama oldu kac gunde bir adet ooluyorsunuz gec dollenme olur belki

Son ilişkiden 8 geçtiyse bekleyin biraz daha sabredin
Hem ayrıca adetten 1 hafta öncesi yumurtlama günü olmaz.
Beklenen adet tarihinden 14 gün öncesi yumurtlama gününüzdür
Tabi adetleriniz düzenliyse.
Ona göre değerlendirme yapın🙏🏼

son iliski 8 gunse kacinci gun yumurtlama oldu kac gunde bir adet ooluyorsunuz gec dollenme olur belki
bu ay akışına bırakayım dedim hiç bilmiyorum o yüzden yumurtlama tarihini😔 28 günde bir adet görüyorum ama ilginç bir şekilde çok düzensiz yumurtlama dönemlerim
Kesin hasta oldum diyip WC ye koşuyorum bakıyorum hiç bişi yok çok umutlanmıştım ama olmadı vardır bir hayır 😔

Son ilişkiden 8 geçtiyse bekleyin biraz daha sabredin
Hem ayrıca adetten 1 hafta öncesi yumurtlama günü olmaz.
Beklenen adet tarihinden 14 gün öncesi yumurtlama gününüzdür
Tabi adetleriniz düzenliyse.
Ona göre değerlendirme yapın🙏🏼
Bende onu anlayamıyorum açıkçası adetlerim düzenli ama ovulasyon testiyle takip ettiğimde bi ay 13. Gün öbür ay 21. Gün yumurtlama oluyor ama adet günüm değişmiyor 🤔

bu ay akışına bırakayım dedim hiç bilmiyorum o yüzden yumurtlama tarihini😔 28 günde bir adet görüyorum ama ilginç bir şekilde çok düzensiz yumurtlama dönemlerim
Kesin hasta oldum diyip WC ye koşuyorum bakıyorum hiç bişi yok çok umutlanmıştım ama olmadı vardır bir hayır 😔
ben beklemeniz taraftariyim gec yumurtlama olduysa 1 hafta beklenmeli

Back
X