Adetin 1. Günü hangisi? Lekelenme olduğu gün mü? Kanamanın arttığı gün mü

Gulcngl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
35
18
3
45
Adetin ikinci günü tüp bebek tedavisine başlayacağım.Bugün hep lekelenme oluyor.Yarın kanamam çok olacak muhtemelen.yarın kanamam arttığı zaman mı 1. Gün yoksa 2. Gün mü oluyor biri beni aydınlatsın kızlar

En yoğun günü 1 sayacaksın demislerdi bana. Rahimin bi dökülüp incelmesi gerekiyomuş. Zaten muayene ederler.

arada bırakan cevaplar verdiler hep,en net cevabı senden aldım canım teşekkür ediyorum

Adetin ikinci günü tüp bebek tedavisine başlayacağım.Bugün hep lekelenme oluyor.Yarın kanamam çok olacak muhtemelen.yarın kanamam arttığı zaman mı 1. Gün yoksa 2. Gün mü oluyor biri beni aydınlatsın kızlar
Benim bildiğim ilk gün herkesin leke şeklinde oluyor ve o günü birinci gün sayıyorsun bende bir kez yaptırdım ikinci gün gittim sen gittiğin de üçüncü gün oluyor

Ben de gelen kahve lekelenmeleri gün sayarak ve adetin 2.günü diye doktora gittiğimde endometrium yani rahim içinin kalın olduğunu söyledi.Kanama tam başlıcak ve 2.günü geleceksiniz dedi.Yani tam kanamayı görün ondan sonra günü saymaya başlıyorsunuz.

Teşekkür ederim,kanama tam gelecek ve 2. Günü başlanacak tedaviye doğru anladıysam

benimde ilk gün sadece peçeteye sildikçe gelmişti 3.günü çağırmışlardı ertesi gün söküldü o günü 1.gün sayıp gitmiştim

Back
X