• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetin 10. Gunu yumurtlama olur mu?

Artik beslenmedenmidir nedir yumurtlamanin zamani belirsizlesti adet olmadan birgun oncede yumurtlama.meydana gelmeye başladı. Yabi.sorunuzun cevabi olabilir..
Evet cnm ilk defa incir mincir kullandm ve ilk defa boyle agri hissettim tabi tamda emin olamiyrm ama sadece o iki gun yogun akinti ve agri oldu insallah dogrudur ve tutmustr

Evet cnm ilk defa incir mincir kullandm ve ilk defa boyle agri hissettim tabi tamda emin olamiyrm ama sadece o iki gun yogun akinti ve agri oldu insallah dogrudur ve tutmustr
sen dr gittin mi hiç cnm n diyor

Merhaba guzel anne ve anne adaylari bu ay incir ve havuc kullandim adetin 2. Gununden itibaren tam 9. Gun kasik sancim oldu bn usuttum diyodum ama su gibi seffaf akinti geldi 10. Gun yani dun o agri daha fazlaydi e akintida fazlaydi dunu degerlendrdm bugun ne kasik agrisi ne akinti var... sadece krem kivaminda bi akinti var sizce bu donm yum. Olmusmudur yasayan varmi
Mrb incir ve havucu nasıl kullandın kaç gün kullandın ne kadar sürede içtin

Mrb incir ve havucu nasıl kullandın kaç gün kullandın ne kadar sürede içtin
Canim merhaba bizim diger topikte 2 arkadas 1i inciri ye dedi bana bende 2. Gunu gunde 5 tane incir yedim 3. 4. Gunude yedim
5. Gunu 9 tane inciri 3 bardak suda 15 dakika 2 tane havucuda 3 bardak suda15 dakika kaynattip 10 dakika demlendirip ikisinin suyunu surahiye karistirdm ve buz dolabina koyup sabah aksam 1 cay bardagi ictim bn zaten 5 gun ictm 9. Gunu yum. Belirtm oldu 10. Gunde catladi

Sagol cnm bnm bnm 10. Gundu demmdeki sebep suan akintim yok yumurtlamadan sonra akinti azalir dimi
Canım akıntı değişebiliyor üşütmeye bağlı olarakta. Erken döllenirse belirtiler çok erken başlıyor. Benim 10 gün kala bulantılat başlamıştı göğüslerime dokunamıyordum. Bide oturduğum yerde uyuyordum. İnşallah gelir bebiş hep beraber bekleyip görelim

Canım akıntı değişebiliyor üşütmeye bağlı olarakta. Erken döllenirse belirtiler çok erken başlıyor. Benim 10 gün kala bulantılat başlamıştı göğüslerime dokunamıyordum. Bide oturduğum yerde uyuyordum. İnşallah gelir bebiş hep beraber bekleyip görelim
Insallah buradan size guzel haberler vermk nasip olur

Canim benm de 9.gunle 10.gun arasi oldu yumurtlama.
Bu sayede erken ogrndm gebelgmi de ;)

Insallah guzel haberleri alirim sizlerdende hiram2015 hiram2015 ile birlikte
Banada motivasyon olur sanki yumurtlama donmm gecince bu icimdeki heyecn durdu niye bilmiyorum
İnşallah hep birlikte hayırlı haberler alırız.
Benim de yumurtlama zamanım bugün yarın biter bu ay için çok umutluyum ama bakalım kısmet :dua:

Back
X