Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de acaba 15 gün temiz dönem olması gerekiyor ya bundan öncesi adet kanaması yerine geçmez diye yazıyor bu doğru mu acaba. Lekelenme gelince namaz kılınır mı bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirimKızlar selam. Adetime 11 gün varken lekeleneme başladı kahverengi renkte. Tüp bebek ilk denemede negatif gördüm adet oldum. Bu ikinci adetim olucak ama lekelenme başlaması bu kadar erken normal mi yaşayan var mı daha önce acaba.
15.gün oldu hala lekelenme devam ediyorKızlar selam. Adetime 11 gün varken lekeleneme başladı kahverengi renkte. Tüp bebek ilk denemede negatif gördüm adet oldum. Bu ikinci adetim olucak ama lekelenme başlaması bu kadar erken normal mi yaşayan var mı daha önce acaba.
canım durumun nedir. Benimde neredeyse 10 gündür lekelenmem var adetimde 2 gün gecikti15.gün oldu hala lekelenme devam ediyor![]()
Canım adete 11 gün kala başladı lekenme 11 gün devam etti sonrasında adet oldum daha yeni bitti diyebilirim çok sinir bozucuydu gerçekten resmen18 gün falan sürdü tamamen bitmesicanım durumun nedir. Benimde neredeyse 10 gündür lekelenmem var adetimde 2 gün gecikti
Benimde 8 gün kala başladı adetimde gecikti olsam gerçekten bende rahatlıycam aşırı moralim bozuldu artıkCanım adete 11 gün kala başladı lekenme 11 gün devam etti sonrasında adet oldum daha yeni bitti diyebilirim çok sinir bozucuydu gerçekten resmen18 gün falan sürdü tamamen bitmesi
Öyle oluyor canım seni çok iyi anlıyorum gerçekten. İnşallah bi an önce gelirde rahatlarsın ben ayın yarısı adetli geziyorum yani çok zor bu şekilde ama alışıcaz mecburBenimde 8 gün kala başladı adetimde gecikti olsam gerçekten bende rahatlıycam aşırı moralim bozuldu artık
Bide gebelik düşünüyorum. Regl olunca oldum deyip kabulleniyorsun ama bu türlü çok yıpratıyor cidden. Sabah çok az gelmişti daha gelmedi kesildi galiba umarım kesilmiştirÖyle oluyor canım seni çok iyi anlıyorum gerçekten. İnşallah bi an önce gelirde rahatlarsın ben ayın yarısı adetli geziyorum yani çok zor bu şekilde ama alışıcaz mecbur
Aa testin pozitifse vardır belki canım. Ben bu durumu sık sık yaşadığım için alıştım artıkBide gebelik düşünüyorum. Regl olunca oldum deyip kabulleniyorsun ama bu türlü çok yıpratıyor cidden. Sabah çok az gelmişti daha gelmedi kesildi galiba umarım kesilmiştirdün test yapmıştım silik çıktı yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam reglde gecikti ne biliyim yine girdik bir belirsizliğe. Haftaya doktora gidicem bi baklaım neyin nesi belki adet söktürücü falan verir
Benimde yok aslında da bakma inanmıyorum o testlere de bende alıştımAa testin pozitifse vardır belki canım. Ben bu durumu sık sık yaşadığım için alıştım artıkBizde gebelik için uğraşıyoruz ama umudum kalmıyor benim lekenme olunca maalesef
Sabah yaptın mı tekrar var mı gelişmeBenimde yok aslında da bakma inanmıyorum o testlere de bende alıştım![]()
Ovülasyon yaptım bide ama biraz koyu geldi sanki regl olmadan bi kaç güne yumurta çatlıycal heraldeSabah yaptın mı tekrar var mı gelişme![]()
Allah allah çok ilginç gerçektenOvülasyon yaptım bide ama biraz koyu geldi sanki regl olmadan bi kaç güne yumurta çatlıycal heralde![]()
Zaten bütün ilginç şeyler beni buluyor çocuk düşündüğümüzden beri ahahhahahAllah allah çok ilginç gerçektenGebelik olduğunda da pozitif olabiliyor diye biliyorum ama canım
![]()
Merhaba. Bende ilk defa tüp bebek denedim ve olumsuz sonuçlandı. Tedavi sonrası ilk adetimi aşırı ağrılı yaşadım ve yaklaşık 13 gün sürdü. İkinci adetim normal zamanda ve normal sürede oldum. Şimdi 3. Adetimdeyim diğer adetimin üzerinden 15 gün geçtikten sonra başladı ve 8 gündür lekelenme şeklinde kanamam oluyor. Son 3 gündür biraz arttı, günlük ped kuşlanıyordum şimdi normal ped kullanmaya başladım. Benim adet düzensizliğim var zaten özellikle sonbaharda 50 gün kanamamın lekelenme+normal+lekelenme şeklinde sürdüğü oluyor. Bazen de 50 gün adet olmuyorum. Bu defa biraz farklı gibi, lekelenmem erken bitti inşallah kanamam da öyle olur. Bu süreçte dinen 10 gün adet sayılıyorsun. İlk lekelenmenin başladığı günü referans almalısın. 11. Gün lekelenme veya kanama devam ediyorsa gusül abdesti alıp namaza başlayabilirsin ancak her vakit için ayrı namaz abdesti alacaksın. Normal zamandaki gibi örneğin: öğle vakti abdest aldın namazı kıldın, aynı abdestle ikindiyi kılamazsın. Kanaman olduğu için abdestin bozulmuş oluyor ve o şekilde namaz kılınmıyor. 15 gün bu şekilde namaz kılacaksın. Bu 15 günün ardından kanama ya da lekelenme hâlâ devam ediyorsa tekrar adet dönemine girmiş oluyorsun ve namazı bırakıyorsun. Yani dinen 10 gün adet 15 gün temizlik süresi olur. (Ben 50 gün adet olduğumda ilk 10 gün namaz kılmıyorum. 11. Gün gusül alıp namaza başlıyorum. 15 gün namaz kılıyorum. Kanama devam ettiği için 10 gün yine namazı bırakıyorum. 36. Gün tekrar gusül alıp namaza başlıyorum. 46. Gün tekrar namazı bırakıyorum. 50. Gün kanamam bittiğinde gusül alıp tekrar başlıyorum namaza)Kızlar selam. Adetime 11 gün varken lekeleneme başladı kahverengi renkte. Tüp bebek ilk denemede negatif gördüm adet oldum. Bu ikinci adetim olucak ama lekelenme başlaması bu kadar erken normal mi yaşayan var mı daha önce acaba.
Buda bugün ki ovülasyon testiAllah allah çok ilginç gerçektenGebelik olduğunda da pozitif olabiliyor diye biliyorum ama canım
![]()
Lekelenmede devam ediyor mu belkide seninki yumurtalama kanamasıydı canımBuda bugün ki ovülasyon testidünkinden daha koyu
Yok canım dün bitti leke akıntı geliyor normal. Ama regl olmadan nasıl yumurtlama olacak regl gecikti 4. Gün bugünLekelenmede devam ediyor mu belkide seninki yumurtalama kanamasıydı canım
Geç yumurtlaman oluyorsa canım belki ondandırYok canım dün bitti leke akıntı geliyor normal. Ama regl olmadan nasıl yumurtlama olacak regl gecikti 4. Gün bugün