Sıkıntı regl gecikmesi işte regle yakın yumurtlama olsa tamam daGeç yumurtlaman oluyorsa canım belki ondandır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntı regl gecikmesi işte regle yakın yumurtlama olsa tamam daGeç yumurtlaman oluyorsa canım belki ondandır
Hiç belli olmaz canım ya bi ayda iki kere yumurtlayanda oluyormuş adet olmadan burda okumuştum çok değişik işlerSıkıntı regl gecikmesi işte regle yakın yumurtlama olsa tamam da
Ama döngünin içerisinde oluyor diye biliyorum görümcemde ikizlere hamile oyüzden. Salı randevun var bakalımHiç belli olmaz canım ya bi ayda iki kere yumurtlayanda oluyormuş adet olmadan burda okumuştum çok değişik işler
Bi git canım bakalım ne diyecek. Bilinen bir şey var mı sende benim mesela prolaktin yüksekliği falan var o da öyle yapabiliyormuşAma döngünin içerisinde oluyor diye biliyorum görümcemde ikizlere hamile oyüzden. Salı randevun var bakalım
Yok kuzum 10 gün önce falan gittim leke başlayınca baktı herşeyime bişey yok. Salı günüde özeldeki doktoruma gdicem bi hemde alttan muane olurum biBi git canım bakalım ne diyecek. Bilinen bir şey var mı sende benim mesela prolaktin yüksekliği falan var o da öyle yapabiliyormuş
Aynen canım daha iyi olur anlatırsın durumu bakalım belki bir sebebi vardır böyle olmasının haber et banadaYok kuzum 10 gün önce falan gittim leke başlayınca baktı herşeyime bişey yok. Salı günüde özeldeki doktoruma gdicem bi hemde alttan muane olurum bi
Tamam canım ederimAynen canım daha iyi olur anlatırsın durumu bakalım belki bir sebebi vardır böyle olmasının haber et banada![]()
Naptın canım gittin mi tekrarYok kuzum 10 gün önce falan gittim leke başlayınca baktı herşeyime bişey yok. Salı günüde özeldeki doktoruma gdicem bi hemde alttan muane olurum bi
Yok kuzum yarın sabah 10 da inşallah güzel haberler alırım dua etNaptın canım gittin mi tekrar
Amin canımYok kuzum yarın sabah 10 da inşallah güzel haberler alırım dua et![]()
Kuzum gittim yumurtam çatlamış sıvı gördü zaten bugünde akıntım gelmişti saydam yapışkan ovülasyon dönemindeyim şaka gibi ilişkiye dikkat et bu ara dediAmin canım![]()
Vay bee dediğim gibi oldu gördün müKuzum gittim yumurtam çatlamış sıvı gördü zaten bugünde akıntım gelmişti saydam yapışkan ovülasyon dönemindeyim şaka gibi ilişkiye dikkat et bu ara dedi![]()
Şaka gibi ha şokum şuanVay bee dediğim gibi oldu gördün müdemek ki senin de ne zaman yumurtlama olacak hiç belli olmuyor bol bol değerlendir canım günlerini
![]()
Sen naptın canım durumun neVay bee dediğim gibi oldu gördün müdemek ki senin de ne zaman yumurtlama olacak hiç belli olmuyor bol bol değerlendir canım günlerini
![]()
Ben de yumurtlama günlerindeyim diye tahmin ediyorum canım değerlendiriyoruz bakalımSen naptın canım durumun ne
Yani ovülasyona gerek olmaz heralde tüp bebek yapılacaksa devlette mi oluyorsun nasıl oluyor bu süreç. Kaç yıldır olmuyor ki sorun mı vardı. Çok soru sordum biliyorum amaBen de yumurtlama günlerindeyim diye tahmin ediyorum canım değerlendiriyoruz bakalımAslında ovülasyon testi alacaktım ama unutmuşum neyse zaten biraz da salmak lazım
bu ay adetle birlikte ikinci tüp bebek denemesi için gideceğiz zaten
Hiç bilmiyorum ki canım iyidir heralde ben markaya çok takılmıyorum. Tüp bebek sürecine adet olunca başlayacağız canım yani bu ay belki kendiliğinden olur diye bir umut işteYani ovülasyona gerek olmaz heralde tüp bebek yapılacaksa devlette mi oluyorsun nasıl oluyor bu süreç. Kaç yıldır olmuyor ki sorun mı vardı. Çok soru sordum biliyorum amabide şey freely kaset test iyi mi ya ondan almıştım dün bi kaç tane
![]()
Bişey olsa en azından peşine düşülür böyle daha zor oluyor işte bende düşünüyorum bazen ama erken diyorum daha 1 yıl oldu evlilikte aynı şekildeHiç bilmiyorum ki canım iyidir heralde ben markaya çok takılmıyorum. Tüp bebek sürecine adet olunca başlayacağız canım yani bu ay belki kendiliğinden olur diye bir umut işteözelde yaptırdık ilk denemeyi yine aynı yerde devam edeceğiz devlette çok mümkün olmuyor maalesef. Üç yıldır uğraşıyoruz daha önce iki aşılama yaptırdık olmadı şimdi de işte tüp bebek denedik ağustos ayında birkaç ay ara verdik şimdi yine başlayacağız. Aslında hiçbir sorun yok tüp bebek sürecinde de bir sorun bulamadılar sebepsiz yani bizim de canimizi sıkan bu bir neden bulunamaması çok zor gerçekten
Daha erken canım 1 yıl korunmasız ilişki sonrası araştırmaya geçiyorlar zaten. Sen yaptırmamışsındır daha rahim filmi kan testleri alttan muayene falan olmazsa araştırıyolar işteBişey olsa en azından peşine düşülür böyle daha zor oluyor işte bende düşünüyorum bazen ama erken diyorum daha 1 yıl oldu evlilikte aynı şekilde