• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetin 19.günü başlayan kahverengi lekelenme

Ama döngünin içerisinde oluyor diye biliyorum görümcemde ikizlere hamile oyüzden. Salı randevun var bakalım
Bi git canım bakalım ne diyecek. Bilinen bir şey var mı sende benim mesela prolaktin yüksekliği falan var o da öyle yapabiliyormuş

Bi git canım bakalım ne diyecek. Bilinen bir şey var mı sende benim mesela prolaktin yüksekliği falan var o da öyle yapabiliyormuş
Yok kuzum 10 gün önce falan gittim leke başlayınca baktı herşeyime bişey yok. Salı günüde özeldeki doktoruma gdicem bi hemde alttan muane olurum bi

Yok kuzum 10 gün önce falan gittim leke başlayınca baktı herşeyime bişey yok. Salı günüde özeldeki doktoruma gdicem bi hemde alttan muane olurum bi
Aynen canım daha iyi olur anlatırsın durumu bakalım belki bir sebebi vardır böyle olmasının haber et banada 🤭

Kuzum gittim yumurtam çatlamış sıvı gördü zaten bugünde akıntım gelmişti saydam yapışkan ovülasyon dönemindeyim şaka gibi ilişkiye dikkat et bu ara dedi 🤣
Vay bee dediğim gibi oldu gördün mü 😂 demek ki senin de ne zaman yumurtlama olacak hiç belli olmuyor bol bol değerlendir canım günlerini 😂

Ben de yumurtlama günlerindeyim diye tahmin ediyorum canım değerlendiriyoruz bakalım 😂 Aslında ovülasyon testi alacaktım ama unutmuşum neyse zaten biraz da salmak lazım 😂 bu ay adetle birlikte ikinci tüp bebek denemesi için gideceğiz zaten
Yani ovülasyona gerek olmaz heralde tüp bebek yapılacaksa devlette mi oluyorsun nasıl oluyor bu süreç. Kaç yıldır olmuyor ki sorun mı vardı. Çok soru sordum biliyorum ama 🤣 bide şey freely kaset test iyi mi ya ondan almıştım dün bi kaç tane 🤣

Yani ovülasyona gerek olmaz heralde tüp bebek yapılacaksa devlette mi oluyorsun nasıl oluyor bu süreç. Kaç yıldır olmuyor ki sorun mı vardı. Çok soru sordum biliyorum ama 🤣 bide şey freely kaset test iyi mi ya ondan almıştım dün bi kaç tane 🤣
Hiç bilmiyorum ki canım iyidir heralde ben markaya çok takılmıyorum. Tüp bebek sürecine adet olunca başlayacağız canım yani bu ay belki kendiliğinden olur diye bir umut işte 😂 özelde yaptırdık ilk denemeyi yine aynı yerde devam edeceğiz devlette çok mümkün olmuyor maalesef. Üç yıldır uğraşıyoruz daha önce iki aşılama yaptırdık olmadı şimdi de işte tüp bebek denedik ağustos ayında birkaç ay ara verdik şimdi yine başlayacağız. Aslında hiçbir sorun yok tüp bebek sürecinde de bir sorun bulamadılar sebepsiz yani bizim de canimizi sıkan bu bir neden bulunamaması çok zor gerçekten

Hiç bilmiyorum ki canım iyidir heralde ben markaya çok takılmıyorum. Tüp bebek sürecine adet olunca başlayacağız canım yani bu ay belki kendiliğinden olur diye bir umut işte 😂 özelde yaptırdık ilk denemeyi yine aynı yerde devam edeceğiz devlette çok mümkün olmuyor maalesef. Üç yıldır uğraşıyoruz daha önce iki aşılama yaptırdık olmadı şimdi de işte tüp bebek denedik ağustos ayında birkaç ay ara verdik şimdi yine başlayacağız. Aslında hiçbir sorun yok tüp bebek sürecinde de bir sorun bulamadılar sebepsiz yani bizim de canimizi sıkan bu bir neden bulunamaması çok zor gerçekten
Bişey olsa en azından peşine düşülür böyle daha zor oluyor işte bende düşünüyorum bazen ama erken diyorum daha 1 yıl oldu evlilikte aynı şekilde

Dün kan testi vermesem inancıma yani demekki freely iyi değil ya hemen çizgi çıktı kuruyunca daha çok belli olmuş

Eklentiler

• IMG_6769.webp
    IMG_6769.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_6768.webp
    IMG_6768.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 10
Bişey olsa en azından peşine düşülür böyle daha zor oluyor işte bende düşünüyorum bazen ama erken diyorum daha 1 yıl oldu evlilikte aynı şekilde
Daha erken canım 1 yıl korunmasız ilişki sonrası araştırmaya geçiyorlar zaten. Sen yaptırmamışsındır daha rahim filmi kan testleri alttan muayene falan olmazsa araştırıyolar işte

Back
X