B birtomris Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2025 23 2 1 24 Perşembe 00:23 Konu Sahibi Konu Sahibi birtomris #1 Kızlar bugün adetimin 2. Günü her zaman pıhtılı kanamam olur ama bu sefer çok farklıydı içimden bir şey düştüğünü hissettim resmen chatgbt kimyasal gebelik falanda olabilir diyince korktum ama adet oldum dedim
Kızlar bugün adetimin 2. Günü her zaman pıhtılı kanamam olur ama bu sefer çok farklıydı içimden bir şey düştüğünü hissettim resmen chatgbt kimyasal gebelik falanda olabilir diyince korktum ama adet oldum dedim
A agresifpollyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 2.219 1.214 83 Perşembe 02:35 Konu Sahibi Konu Sahibi birtomris #2 doktora gösterin bunu bence hem muayene de olursunuz bu kadar pıhtı normal değil bence düşük olabilir veyahutta sadece kanda pıhtılaşma bile olabilir
doktora gösterin bunu bence hem muayene de olursunuz bu kadar pıhtı normal değil bence düşük olabilir veyahutta sadece kanda pıhtılaşma bile olabilir
B birtomris Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2025 23 2 1 24 Perşembe 07:37 Konu Sahibi Konu Sahibi birtomris #3 agresifpollyanna .!.: doktora gösterin bunu bence hem muayene de olursunuz bu kadar pıhtı normal değil bence düşük olabilir veyahutta sadece kanda pıhtılaşma bile olabilir Genişletmek için tıkla... Daha dün gitmiştim oysa ki bugün tekrar mı gitsem acaba
agresifpollyanna .!.: doktora gösterin bunu bence hem muayene de olursunuz bu kadar pıhtı normal değil bence düşük olabilir veyahutta sadece kanda pıhtılaşma bile olabilir Genişletmek için tıkla... Daha dün gitmiştim oysa ki bugün tekrar mı gitsem acaba
B birtomris Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2025 23 2 1 24 Perşembe 15:20 Konu Sahibi Konu Sahibi birtomris #4 Başka tahmini olan varmı ??
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 11.475 8.146 448 36 istanbul Perşembe 15:55 Konu Sahibi Konu Sahibi birtomris #5 wcnın deliğindeki kanı da çekip atmazsın artık ya pes