• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin 2 ya da 3. Gunu klomene başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben iki kez kullandım hep 3. Gun başladım gunde bir olarak
Bu ikinci kullanışım
Aşılama olacak
Çok sevındım hamile kalmana
İğne daha iyi diyorlar hep

Canım ben iki kez kullandım hep 3. Gun başladım gunde bir olarak
Bu ikinci kullanışım
Aşılama olacak
Çok sevındım hamile kalmana
İğne daha iyi diyorlar hep
Klomen bende birazda yan etki yapmıştı gözlerim kararıyodu sürekli herşeyi 2 yada 3 tane görüyodum ama herkezde aynı etkiyi göstermiyo tabi klomenle hamile kalanda var fakat anlamadığım genelde 5 gün kullanılır doktorunuzmu dedi 3 gün kullan diye bide eğer yanıt alınmazsa dozu yükseltilir neden hep aynı dozda kullanıldı

Klomen bende birazda yan etki yapmıştı gözlerim kararıyodu sürekli herşeyi 2 yada 3 tane görüyodum ama herkezde aynı etkiyi göstermiyo tabi klomenle hamile kalanda var fakat anlamadığım genelde 5 gün kullanılır doktorunuzmu dedi 3 gün kullan diye bide eğer yanıt alınmazsa dozu yükseltilir neden hep aynı dozda kullanıldı
Canm 3 gun kullanmadım yanlış yazmışım sanırım adetin 3. Gunu başladım 5 gun kullandım ama gunder bir tane
Yumurtalar büyüdü çatladı ama aşılama tutmadı
Bundada ıkı gun oldu biteli bugun gittim 10-12-10 mm yumurta vardı Pazartesi tekrar gidecegim
Bende cevap verıyo yumurtalar ama işte tutmuyo sebebi bilmiyorum
Klomen bende yan etki olarak sadece adetimi kesti ve su gibi akıntı yaptı

Canm 3 gun kullanmadım yanlış yazmışım sanırım adetin 3. Gunu başladım 5 gun kullandım ama gunder bir tane
Bundada ıkı gun oldu biteli bugun gittim 10-12-10 mm yumurta vardı Pazartesi tekrar gidecegim
Bi de ilk aşılamada arata haftasonu falan gireceketı o yüzden biraz denk gelmedi sanrıım yumurta 17 mm ken çatlatma iğnesi yapıldı
3 yılkık evliyim 2 yıldır falan denıyoruz sebepsiz bir şekilde olmıyo tüm tahlillerim yapıldı
Bir de ara da bir dış gebelıgım oldu

Bende de tam aksini yaptı düzenli geliyodu inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın canım büyür o zamana kadar baya yumurtaların 1

Ben adetin 3. Günü başlayıp ayda 5 gün içiyodum ilk ay sabah 1 akşam 1 kullandım
2. Ay sabah 2 akşam 1 kullandım
3. Ayda sabah 2 akşam 2 kullandım
benim yumurtalıklar tepki vermedi klomene gonal-f kullanarak hamile kaldım
Merhaba bende aşılamaya geçeceğim klomen ile 3 kez tedavi gördüm yumurtalıklarim büyüdü çatladı ama gebelik olmafi bir ay vücudun dinlensin dedi doktorum siz gonal f kullanarak kaçıncı denemede hamile kaldınız

İnşallah canım anladım
Peki iğnede ne kadar oldu
O daha etkili değil mi
İgnede benim 4 tane yumurtam gelişti 3 tane solda 1 tane sağda 2 tanesi büyüktü 18.5 olmuştu 16 ve 14 mm olmuştu diğerleri de ikiz hamile kadım 6+3 haftalıkken kontrole gittim devlet hastanesine kalp atışını duydum 1 tane gördüler 9 haftalıkken kontrole gittim ikiz olduğunu bi tanesinin gelişimini 7 haftalıkken durduğunu öğrendim şükür 1 tanesi yaşıyo yavaş yavaş hissetmeye başladım çok şükür Allah isteyen bütün kullarına nasip etsin inşallah🙏🏻

Merhaba bende aşılamaya geçeceğim klomen ile 3 kez tedavi gördüm yumurtalıklarim büyüdü çatladı ama gebelik olmafi bir ay vücudun dinlensin dedi doktorum siz gonal f kullanarak kaçıncı denemede hamile kaldınız
Ganal-f i ben ilk kullandığım ay hamile kaldım hiç umudum yoktu çok şükür nasip etti inşallah sizlerede nasip etsin 🙏🏻

İgnede benim 4 tane yumurtam gelişti 3 tane solda 1 tane sağda 2 tanesi büyüktü 18.5 olmuştu 16 ve 14 mm olmuştu diğerleri de ikiz hamile kadım 6+3 haftalıkken kontrole gittim devlet hastanesine kalp atışını duydum 1 tane gördüler 9 haftalıkken kontrole gittim ikiz olduğunu bi tanesinin gelişimini 7 haftalıkken durduğunu öğrendim şükür 1 tanesi yaşıyo yavaş yavaş hissetmeye başladım çok şükür Allah isteyen bütün kullarına nasip etsin inşallah🙏🏻
Ayy ne kadar güzel canım benım çok sevındım Allah daim etsib sağlıkla inşallah
Ne güzel iğne fayda etmiş
Bana da klomen fayda ediyor gibi ama tutmuyo nedense bilmiyorum

Back
X