- Konu Sahibi gokcebuket
gökçe adetinin kaçıncı gününde bu kalınlık
adetin 2.günü tedaviye başlamak için uygun bi kalınlık dedi doktor iptal olan tedavimdede adetin 10.günü 8.9 mm gelmişti...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gökçe adetinin kaçıncı gününde bu kalınlık
slm canim benim de transferim 19. gun yapilmisti inşallah hayirli ve güzel bir sekilde sonuçlanır bebein sana simsiki tutunur allah yardimcin olsun........[/
inşallah bu kez tutunurlar sonum senin ki gibi pozitif olur endometrium kalınlığın ne kadardı transfer sırasında biliyor musun
canim ben yurtdisinda olduğumdan burada endometrium kalinligina bakmiolar ovulasyaon gününden hesap yapiolar rabbim yardimcin olsun![]()
Gökçebuket merhaba, bugün geldim Ankara'dan, giremedim nete tahmin etmişsindir. Bugün transferin 9. günü, galiba iyi haberlerim var:)Dün dayanamadım idrar testi yaptım ve gördüm ikinci çizgiyi, inanamadım 4-5 saat sonra bir daha yaptım yine iki çizgi. Tabi ikinci çizgi kontrol çizgisi kadar koyu renk değil. Ama yine de inanamıyorum. Kan testine gidicem çarşamba günü. Kalp atışlrını duyana kadar inanamıycam sanırım:) Senin için dua ediyorum, kendim için de tabi çünkü henüz bir şeyler söylemek için çok erken.
Gökçebuket heyecanını hiç kaybetme. Ben bu sefer çok inaçlıydım. Gerçi kan testini alana kadar, hatta kap atışlarını duyana kadar hamileyim demek istemiyorum. Şimdi çok vaktim yok yarın okul çıkışı yazarm uzun uzun.Sevgiler:)
Ben Lucrin'i 35 gün vurduğum için yetmedi. 20. gün adet oldum, 15 gün daha kullandım.
Bugün transferin 10 günü. Transfer olduktan sonra hemen bel ağrm başladı. 3 tane blastosist transfer edildi. 3-4 gün belim ağardı. 3 gün hep yattım annemin baskısıyla:)Tabi arada kalkıp evin çinde turluyordum çünkü belimin yatmaktan ağrıdığını düşündüm. 5. gün ve 7. gün çıktım dışarı. İlk transferim kadar gergin değildim. Tecrübe işe yarıyor bu durumlarda galiba. 8. gün dayanamadım, yola çıkmadan test yapayım dedim ve ,inanamadım gözlerime, anne olmak hayaldi çünkü hep benim için. 2. çizgiyi görünce 4 saat snra bir daha test yaptım yine iki çizgi. Bu sabah yine yaptım test, yine pozitif, kan testine çarşamba gidicem, umarım biraksilik çıkmaz ve devam eder hamileliğim. Böyle işte, rüya gibi her şey. Bu arada hala belm çok ağrıyor, 4 gündür de baş dönmem var ama hiçbirinden şikayetçi değilim, hatta bel ağrım durunca korkuyorum bir şey oldu diye. Henüz sevinme faslını ben de eşim de yaşayamadık, doktordan duymak istiyoruz galiba. Senin de güzel haberlerini kutlarız umarım biran önce:)
Hastanede 2 saat yattım canım, transfrden yarım saat sonra çok sıkıştım, sürgü de çok iğrenç geldiği için kalktım tuvalete. Sıkışık olmak daha tehlikei bence çünkü rahme baskı yapıyor. Eve gelince de normal gittim tuvalete, tabi kabız olmamaya dikkat ettim. İlaçlarımı jelimi de düzenli kullandım.Bu arada göğüslerim de çok fena oldu transferden 4-5 gün sonra, hala da şiş ve acıyor.
Endometrium kaçtı transferde bilmiyorum ama transferden 4 gün önce 7,4 dü. 8,5 filan olmuştur herhalde.Öyle işte:) Bakalım kanda kaç çıkacak. Senin transfer ne zaman tahmini? Yoksa Cuma mı belli olacak?
Tabi Şubat 28 çekti, doğru hesaplamak lazım. Senin de az kaldı heyecnlı bekleyişe, umarım Cuma günü her şey yolunda gider.
Olsatdı silki de olsa çıkardı canım. Benm hiç ağrım olmadı transfere kadar, ama transferden sonra ağardı belim hep. Bu arada kan sonucumu da aldım:) 500 çıktı, muhtemelen çoğul gebelik dedi doktor, Cuma bir daha vericem kan.Darısı sana...