adetin 21.günü donmuş tedavisine başlicazzz :((

slm canim benim de transferim 19. gun yapilmisti inşallah hayirli ve güzel bir sekilde sonuçlanır bebein sana simsiki tutunur allah yardimcin olsun........[/
inşallah bu kez tutunurlar sonum senin ki gibi pozitif olur endometrium kalınlığın ne kadardı transfer sırasında biliyor musun

canim ben yurtdisinda olduğumdan burada endometrium kalinligina bakmiolar ovulasyaon gününden hesap yapiolar rabbim yardimcin olsun:49:

Gökçebuket merhaba, bugün geldim Ankara'dan, giremedim nete tahmin etmişsindir. Bugün transferin 9. günü, galiba iyi haberlerim var:)Dün dayanamadım idrar testi yaptım ve gördüm ikinci çizgiyi, inanamadım 4-5 saat sonra bir daha yaptım yine iki çizgi. Tabi ikinci çizgi kontrol çizgisi kadar koyu renk değil. Ama yine de inanamıyorum. Kan testine gidicem çarşamba günü. Kalp atışlrını duyana kadar inanamıycam sanırım:) Senin için dua ediyorum, kendim için de tabi çünkü henüz bir şeyler söylemek için çok erken.

Gökçebuket merhaba, bugün geldim Ankara'dan, giremedim nete tahmin etmişsindir. Bugün transferin 9. günü, galiba iyi haberlerim var:)Dün dayanamadım idrar testi yaptım ve gördüm ikinci çizgiyi, inanamadım 4-5 saat sonra bir daha yaptım yine iki çizgi. Tabi ikinci çizgi kontrol çizgisi kadar koyu renk değil. Ama yine de inanamıyorum. Kan testine gidicem çarşamba günü. Kalp atışlrını duyana kadar inanamıycam sanırım:) Senin için dua ediyorum, kendim için de tabi çünkü henüz bir şeyler söylemek için çok erken.

Çok mutlu oldum canım ınş sonuda guzel olur allahım çok sevindim heyecanlandım bir an önce benimde transferim olsun bende pozitif alim çok istiyorum bıde erken çıktığına göre idrapda ikizde olabilir ayy heyecan yaptım.transferde end kaçtı cnm bu arada

goncela bu arada transferden sonra neler yaptın nelere dikkat ettin neler yedin içtin anlatsana bize bebeciklerin tutunmalarına nasıl yardımcı oldun canımmm:emir_bebek:

ccumaaaa gelll çabuk bebeklerime biraz daha yaklaşim hissediyorum onları sankiiiiiii kalbim pırpır resmen kontrole gitmek istiyorum...bu ne ya nasıl bir duygu transfer sonucumu almaya giderken bile bu kadar hevesli umutlu değildim şimdi öyle bir enerji var ki içimde kontrole gidiceğim günler uykularım kaçıyorrr...:52:

Gökçebuket heyecanını hiç kaybetme. Ben bu sefer çok inaçlıydım. Gerçi kan testini alana kadar, hatta kap atışlarını duyana kadar hamileyim demek istemiyorum. Şimdi çok vaktim yok yarın okul çıkışı yazarm uzun uzun.Sevgiler:)

Gökçebuket heyecanını hiç kaybetme. Ben bu sefer çok inaçlıydım. Gerçi kan testini alana kadar, hatta kap atışlarını duyana kadar hamileyim demek istemiyorum. Şimdi çok vaktim yok yarın okul çıkışı yazarm uzun uzun.Sevgiler:)

yarını sabırsızlıkla beklicem canım uzun uzun anlat yorulmadan çok merak ediyorum günlerin nasıl geçti neler yaptın herşeyi o kadar çok planladım ki ondan mı böyleyim bilmiyorum sendeki pırpır uçuşan kelebekler şimdi bende ucuşuyorr...

Ben Lucrin'i 35 gün vurduğum için yetmedi. 20. gün adet oldum, 15 gün daha kullandım.

Bugün transferin 10 günü. Transfer olduktan sonra hemen bel ağrm başladı. 3 tane blastosist transfer edildi. 3-4 gün belim ağardı. 3 gün hep yattım annemin baskısıyla:)Tabi arada kalkıp evin çinde turluyordum çünkü belimin yatmaktan ağrıdığını düşündüm. 5. gün ve 7. gün çıktım dışarı. İlk transferim kadar gergin değildim. Tecrübe işe yarıyor bu durumlarda galiba. 8. gün dayanamadım, yola çıkmadan test yapayım dedim ve ,inanamadım gözlerime, anne olmak hayaldi çünkü hep benim için. 2. çizgiyi görünce 4 saat snra bir daha test yaptım yine iki çizgi. Bu sabah yine yaptım test, yine pozitif, kan testine çarşamba gidicem, umarım biraksilik çıkmaz ve devam eder hamileliğim. Böyle işte, rüya gibi her şey. Bu arada hala belm çok ağrıyor, 4 gündür de baş dönmem var ama hiçbirinden şikayetçi değilim, hatta bel ağrım durunca korkuyorum bir şey oldu diye. Henüz sevinme faslını ben de eşim de yaşayamadık, doktordan duymak istiyoruz galiba. Senin de güzel haberlerini kutlarız umarım biran önce:)

Ben Lucrin'i 35 gün vurduğum için yetmedi. 20. gün adet oldum, 15 gün daha kullandım.

Bugün transferin 10 günü. Transfer olduktan sonra hemen bel ağrm başladı. 3 tane blastosist transfer edildi. 3-4 gün belim ağardı. 3 gün hep yattım annemin baskısıyla:)Tabi arada kalkıp evin çinde turluyordum çünkü belimin yatmaktan ağrıdığını düşündüm. 5. gün ve 7. gün çıktım dışarı. İlk transferim kadar gergin değildim. Tecrübe işe yarıyor bu durumlarda galiba. 8. gün dayanamadım, yola çıkmadan test yapayım dedim ve ,inanamadım gözlerime, anne olmak hayaldi çünkü hep benim için. 2. çizgiyi görünce 4 saat snra bir daha test yaptım yine iki çizgi. Bu sabah yine yaptım test, yine pozitif, kan testine çarşamba gidicem, umarım biraksilik çıkmaz ve devam eder hamileliğim. Böyle işte, rüya gibi her şey. Bu arada hala belm çok ağrıyor, 4 gündür de baş dönmem var ama hiçbirinden şikayetçi değilim, hatta bel ağrım durunca korkuyorum bir şey oldu diye. Henüz sevinme faslını ben de eşim de yaşayamadık, doktordan duymak istiyoruz galiba. Senin de güzel haberlerini kutlarız umarım biran önce:)

benimde lucrinim yetmicek gibi alcaz yenisini galiba bakalım. yaaa o kadar mutlu oldum ki anlatamam canım yaa inşallh bende görürüm pozitifi transfer sonrası hastanede kaç saat yattın canım tuvalet ihtiyacını falan nasıl giderdin çok sıkışıkmıydın ben o durumda çok kötü oluyorum sonra evde normal wc ye gittin dimi bende yatıcam sürekli inşallah banada muhtemelen 2 tane blast transfer edilcek bugün çok aşırı kasık agrım var telaş yaptım bi an yumurtluyormuyum yine diye adetim de bitti ovulasyon testi yaptım hemen tek çizgi çıktı tecrübelerimiz ahhh ooo tecrübelerrrr çok işe yarıyor tabi.bide sormuşmuydum canım hatırlamıyorum ama end kaçla transfer edildi.bu benim biraz takıntım sanırım geçen sefer 7 7.5 mm transfer yapıldı ya ondan cumayı sabırsızlıkla bekliyorum bu arada....anlatmaya devam et canım bütün duygulrını dinlemek isterim müsait oldukça yazarsan okumaktan zevk duyacagım.

Henüz sevinme faslını ben de eşim de yaşayamadık, doktordan duymak istiyoruz galiba. Senin de güzel haberlerini kutlarız umarım biran önce:)

artık sevinebilirsiniz canım yaa hatta bence 2 3 kat sevinebilirsiniz idrarda hemen çıktığına göree :))))))))))

Hastanede 2 saat yattım canım, transfrden yarım saat sonra çok sıkıştım, sürgü de çok iğrenç geldiği için kalktım tuvalete. Sıkışık olmak daha tehlikei bence çünkü rahme baskı yapıyor. Eve gelince de normal gittim tuvalete, tabi kabız olmamaya dikkat ettim. İlaçlarımı jelimi de düzenli kullandım.Bu arada göğüslerim de çok fena oldu transferden 4-5 gün sonra, hala da şiş ve acıyor.
Endometrium kaçtı transferde bilmiyorum ama transferden 4 gün önce 7,4 dü. 8,5 filan olmuştur herhalde.Öyle işte:) Bakalım kanda kaç çıkacak. Senin transfer ne zaman tahmini? Yoksa Cuma mı belli olacak?

Hastanede 2 saat yattım canım, transfrden yarım saat sonra çok sıkıştım, sürgü de çok iğrenç geldiği için kalktım tuvalete. Sıkışık olmak daha tehlikei bence çünkü rahme baskı yapıyor. Eve gelince de normal gittim tuvalete, tabi kabız olmamaya dikkat ettim. İlaçlarımı jelimi de düzenli kullandım.Bu arada göğüslerim de çok fena oldu transferden 4-5 gün sonra, hala da şiş ve acıyor.
Endometrium kaçtı transferde bilmiyorum ama transferden 4 gün önce 7,4 dü. 8,5 filan olmuştur herhalde.Öyle işte:) Bakalım kanda kaç çıkacak. Senin transfer ne zaman tahmini? Yoksa Cuma mı belli olacak?

büyük bir ihtimalle cuma günü belli olur çünkü adetimin 2 . günü gittiğimde sordum doktora 14 15 gün sonra falan yapılır transfer dedi eee cuma günü 8.gün cumadan sonra 4 5 gün içinde yapılcak herhalde anladığım kadarıyla tabi rahim uygunsa yumurtlamadıysam.biliyormusun burda bir arkadaş var 3 aydır çocuk istiyor ovulasyon testi aldırdım adeti bugün 2 gün geçmiş oluyor ovulasyon testi yaptı baya belirgin ama öbür kontrol kadar koyu değil tabi gebelik testide negatif ama çok sevindi varmıdır acaba bişey varsa çok güzel olur peş peşe haberlerinizle çok daha kuvvetli giderim transfere bi bilgin varmı canım yada bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba ovu testleriyle ilgili ama olsa gebelik testinde çıkmarmıydı acaba tabii bide şubat ayı faktörü var gecikmesinin sebebi o olabilmi...

Tabi Şubat 28 çekti, doğru hesaplamak lazım. Senin de az kaldı heyecnlı bekleyişe, umarım Cuma günü her şey yolunda gider.

Tabi Şubat 28 çekti, doğru hesaplamak lazım. Senin de az kaldı heyecnlı bekleyişe, umarım Cuma günü her şey yolunda gider.

arkadaş bugünde idrar testi yaptı iki tane gebelik testi yaptı ikiside negatif 16 marttada adet bekliyordu olmadı 3 günde çıkamazmı yaaa olsaydı sillllliiiikkkte olsa çıkardı inşallah hamiledirrrr yaaaa
sen naptn goncela bebişler napıyor bakim üzmüyorlar seni dimi
benim bugün kasıklarımda ve belimde çok agrı var seninde agrıların olmuşmuydu ayakta durmakta zorlanıyorum şuanda sol bacagımdada çekmeler var noluyor anlamadım bu arada sen folik asit ve coraspin kullanmışmıydın canım...

Olsatdı silki de olsa çıkardı canım. Benm hiç ağrım olmadı transfere kadar, ama transferden sonra ağardı belim hep. Bu arada kan sonucumu da aldım:) 500 çıktı, muhtemelen çoğul gebelik dedi doktor, Cuma bir daha vericem kan.Darısı sana...

Olsatdı silki de olsa çıkardı canım. Benm hiç ağrım olmadı transfere kadar, ama transferden sonra ağardı belim hep. Bu arada kan sonucumu da aldım:) 500 çıktı, muhtemelen çoğul gebelik dedi doktor, Cuma bir daha vericem kan.Darısı sana...

inşallah canıım yaaa o kadar çokk istiyorum ki benimde sonucumun böyle sonuçlanmasını çok sevindim gerçekten dedim ama sana ikiz olabilir diye bu arada üçüz olurmuş ne güzel olur dimi :))))))):49:

bugün resmen yine çöktüm kızlarrr geçen ay iptal olan tedavimde 8.gün endometrium 8.9mm gelmişti bu ay ki 8.günüm 6.4 mm geldi ilacada aynı şekilde kullandım yine olmicak galiba umutsuzluga kapıldım çok kötü hisssediyorum şuan kendimi pazar günü kntrol için çagırdılarda öbür donmuş tedavimdede 8.gün 6.5 mm sonra en fazla 7.5 mm kadar çıktı o da malum negatif offffffff içim sıkıldı sürekli aglıyorum artık tutamıyorum kendimi hormonlar alt üst oldu bende herhalde goncela canım seninde tahlilin vardı bugün nasıl çıktı canım katlamıştır inş 2 katına.senin transferin kaçıncı gün yapılmıştı bide lücrini 2. adetten sonra kaç gün kullandın canım biliyorsun ben biraz bu konuya biraz fazla takılıyorum galiba...lütfen yorum yapın arkadaşlar uumuttt varmı kalınlaşırmı.

Back
X