- Konu Sahibi gokcebuket
sevinimmi üzilimmi gülimmi ağliyayimmmii bilemedim arkadaşlar .8 ocakta adet oldum 10 ocakta dondurulmuş embriyo tedavim başladı...lucrin 10 mg estrofemide 2 adet olarak başladım adetin 8.günü ultrason için çağırdılar.(bundan önceki donmuş tedavimde aynı tedavi şekliyle adetimin 19.günü anca endometrium kalınlığı ile 7mm olan rahmime tedaviyi iptal etmemek için transfer yapıldı tabi sonuç negatif )gelelim bugüne endometrium adetin 8.günü 8.9 mm geldi...çok güzel dedi dokttorr.ancak 1 adet yumurtam oluşmuş o yüzden tedavim iptal oldu lucrine ragmen neden yumurtam oluştu anlamadım.bide doktor bir dahaki adetimin 21.günü başlicaz tedaviye dedi bu yolu hiç bilmiyorum nasıl olur kaç gün sürer lütfen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.birde benim bu oluşan yumurtam çatlicakmı şimdi onu ögrenmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlar benim durumumu yaşayan dostlar yardım istiyorum lütfennn.şimdi bu durumda tedavim iptal oldu diye üziliimmmmiii yoksa pkoluyum bugüne kadar ilaçlarla yumurtlayim diye ugraşırken yumurtlayamayan ben lucrine ragmen 1 tanede olsa oluşan yumurtama mı sevineyim siz söyleyin arkadaşlarrrr lütfen okuyan herkes ufakta olsa bir yorum yazsın çok ihtiyacım var yüzümde alerjik reaksiyonlar çıkmaya başladı döküyorum resmen strestennnn..