- 6 Haziran 2020
- 49
- 22
- 8
- 38
- Konu Sahibi Zeynebinannesi46
-
Peki hiç belirtin var mı ? Bende bu ay klomen kullandım. Ama doktor takibini yaptıramadım. Sat. 5 ekimdiMerhaba arkadaşlar 7 Ekim'de adetimin 3. günü Dra gittim dr.um klomen başlattı günde iki tane olmak üzere 5 gün içtim ilacı adetin 22 gününde tekrar çağırdı gittiğimde iki tane yumurtanın gelisip kendiliginden catladigini söyledi E2 676 progesteron 29 sormak istediğim bu degerlerle gebelik mümkün mü Dr olabileceğini söyledi böyle bir durumla karşılaşan var mı
Bildiğim kadarıyla progesteron hamilelik hormonuyla alakalı. Doktorum bana da progesteron ölçmemi istedi.Merhaba arkadaşlar 7 Ekim'de adetimin 3. günü Dra gittim dr.um klomen başlattı günde iki tane olmak üzere 5 gün içtim ilacı adetin 22 gününde tekrar çağırdı gittiğimde iki tane yumurtanın gelisip kendiliginden catladigini söyledi E2 676 progesteron 29 sormak istediğim bu degerlerle gebelik mümkün mü Dr olabileceğini söyledi böyle bir durumla karşılaşan var mı
Ne yaptınız hamilelik testi yaptınız mıMerhaba arkadaşlar 7 Ekim'de adetimin 3. günü Dra gittim dr.um klomen başlattı günde iki tane olmak üzere 5 gün içtim ilacı adetin 22 gününde tekrar çağırdı gittiğimde iki tane yumurtanın gelisip kendiliginden catladigini söyledi E2 676 progesteron 29 sormak istediğim bu degerlerle gebelik mümkün mü Dr olabileceğini söyledi böyle bir durumla karşılaşan var mı
Yok henüz yapmadım daha önceleri yapıp üzülüyorum bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım bakalım inşallah olmamNe yaptınız hamilelik testi yaptınız mı
Teşekkür ederim. İnşallah hepimize nasip olur. Tamam neticeyi mutlaka yazarım burayaİnşallah hayırlı sağlıklı evladınız olur. Haberlerinizi bekliyorum
Beklemedeyim gelen giden yok.Naptınız bende klomen tedavisi görüyorum sormak istediğim bir kaç soru var inşallah hamilesinizdir
Ne yaptınız son durum nedir inşallah güzel haberiniz vardırBeklemedeyim gelen giden yok.
Hayırlısı olsun istediğiniz soruyu sorabilirsiniz
Ne yaptınız son durum nedir inşallah güzel haberiniz vardır
[/QUOTE
Adet olmadım ama testte yapmadım açıkçası yapmak istiyorum ama ya değilsem biraz daha bekleyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?