Adetin 21. Günü klomen etkisi

Zeynebinannesi46

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
49
22
8
38
Merhaba arkadaşlar 7 Ekim'de adetimin 3. günü Dra gittim dr.um klomen başlattı günde iki tane olmak üzere 5 gün içtim ilacı adetin 22 gününde tekrar çağırdı gittiğimde iki tane yumurtanın gelisip kendiliginden catladigini söyledi E2 676 progesteron 29 sormak istediğim bu degerlerle gebelik mümkün mü Dr olabileceğini söyledi böyle bir durumla karşılaşan var mı

Peki hiç belirtin var mı ? Bende bu ay klomen kullandım. Ama doktor takibini yaptıramadım. Sat. 5 ekimdi

Bildiğim kadarıyla progesteron hamilelik hormonuyla alakalı. Doktorum bana da progesteron ölçmemi istedi.

Ne yaptınız hamilelik testi yaptınız mı

Merhabalar ben geçen ay 5 gün klomen kullandım domtor yumurta oluştu artık hamile kalana kadar gelmeme gerek yok dedi bu ay kasımın 10nunda adet olmam lazımdı olmadım ilk zamanlar adet sancısı oluyo iki gündür arada kasıklarda batma oluyo ama başka bı belirti dün test yaptım tek çizgi çıktı hamilemiyim degilmiyim anlamadım nekadar sürede idrarda çıkar ve yardımcı olurmusunuz klomen içince çatlatma iğnesi de olması gerekiyormuş bı arkadaş dedi ama benim tek yumurta olusmamisdi oda klomenle halloldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…