• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

5+3’te yolk sac görmüştüm 6+4 ‘de kalp atışını ekrandan görmüştük biz de 😍🧿 kalp atışını dinlemek için acele etme canım. Benim özeldeki 2 doktorum da biri prof bilerek açmıyolardı. ses dalgası için içeriye ısı gönderiliyomuş çünkü. 12. Haftada dinlemiştim çok kısa ♥️ Devlete tahlil için gittiğimde de muayene olduğumda söylemiştim açmadılar doğru yapmış doktorun demişti, ama buraya her gelen dinlemek istiyo o yüzden kısa açıyoruz filan demişti. Sabret bak inan ki zaman çok hızlı geçiyo 😍♥️
Ben de zararlı diye hiç talep etmedim. Lekelenmeler yüzünden ağlayarak gitmiştim bi kez. O gün ilk defa sesini çok kısa açmıştı kendisi. Yine ben istemedim. Ama daha çok ağlamıştım sesi duyunca😂😂

Ben de zararlı diye hiç talep etmedim. Lekelenmeler yüzünden ağlayarak gitmiştim bi kez. O gün ilk defa sesini çok kısa açmıştı kendisi. Yine ben istemedim. Ama daha çok ağlamıştım sesi duyunca😂😂
Zaten bana da doktorlarım riskli bi durum oluşabilmesi durumunda kısa dinlediklerini söylemişlerdi, ama risk görmüyolarsa hiç açmıyolar. Bazı doktorlar tabi 👍🏻
Sen nasılsın nası gidiyo mide bulantısı farklı bi şey var mı canım?

Zaten bana da doktorlarım riskli bi durum oluşabilmesi durumunda kısa dinlediklerini söylemişlerdi, ama risk görmüyolarsa hiç açmıyolar. Bazı doktorlar tabi 👍🏻
Sen nasılsın nası gidiyo mide bulantısı farklı bi şey var mı canım?
İyiyim şükür canım sen nasılsın 😊 geçen günlerde vajinal batma ve kramp yaşadım irkilecek derece falan oldu. Dr gazdandir dedi ultrasonda hersey yolundaydı şükür. Bulantilar sabah uyanınca var bi de ara sıra gelip gidiyor belli olmuyor ne zaman geleceği gün içinde de😅 iştah hala yok ama en azından kilo vermem durdu. Koruyorum ne alıyorum ne veriyorum. İlk haftalar bulantidan kilo verdim de🥲 şimdilerde fitil zorlamaya başladı beni ya. Vajinal kullanıyorum oral alınca çok yan etki yapmıştı çünkü. Bu hafta artık sanki icerde şişkinlikler hissediyorum ve ilacı iterken hassasiyet oluyor acıyor. İlaçtan mi oldu kullana kullana yoksa zaten gebeliğin seyrinde normal mi bu onu bilmiyorum işte. Bilgin var mı neden acaba

5+3’te yolk sac görmüştüm 6+4 ‘de kalp atışını ekrandan görmüştük biz de 😍🧿 kalp atışını dinlemek için acele etme canım. Benim özeldeki 2 doktorum da biri prof bilerek açmıyolardı. ses dalgası için içeriye ısı gönderiliyomuş çünkü. 12. Haftada dinlemiştim çok kısa ♥️ Devlete tahlil için gittiğimde de muayene olduğumda söylemiştim açmadılar doğru yapmış doktorun demişti, ama buraya her gelen dinlemek istiyo o yüzden kısa açıyoruz filan demişti. Sabret bak inan ki zaman çok hızlı geçiyo 😍♥️
Yok yok dinlemek için ısrar etmem ben kalp atışı var desinler bana yeter yeter ki olsun o atış 🥹🥹🥰

Teşekkür ederim 🤗 evet çok deştikçe evham daha çok oluyor 😅 coraspin kullanmıyorum evet hiç kullanmadım. Lekelenmeler nedeniyle progestan kullanıyordum onu da 1-2 hafta içinde bırakacağım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🤲 hepimiz aynı yollardan geçiyoruz seni çok iyi anlıyoruz. Kayıp yaşayan anneler olarak biraz daha zorlanmamiz çok normal. Ama hersey güzel olacak buna inan🥰
İnşallah amiiinn 🥰🥹 gerçekten bu grup iyi ki var ❤️

Kızlaaarrrr kese göründü 😍😍 bakar mısınız yolla saç da var yani sağlıklıdır dimiiiii 5+2 bugün 🥹🥹
6CFBE08D-AA5C-455D-A718-BEA45B22C522.webp

Ben 6+4 te aldım kalp atışını. Duyulur Allahın izniyle 😍😊
Ya kafam şeye takıldı. Bugün kese boyu 4 mm on gün sonra 14 mm olur kalp atışı da 18 19 mm den sonra duyuluyor deniliyor o zaman ben on gün sonra duyamayacak mıyım korkuyorum şu an 😞😞 senin kese gördüğün kese boyutu ve kalp atışı duyduğunda kaçtı acaba

Ya kafam şeye takıldı. Bugün kese boyu 4 mm on gün sonra 14 mm olur kalp atışı da 18 19 mm den sonra duyuluyor deniliyor o zaman ben on gün sonra duyamayacak mıyım korkuyorum şu an 😞😞 senin kese gördüğün kese boyutu ve kalp atışı duyduğunda kaçtı acaba
5+4 te 11 mm kese. 6+4 4 mm kalp atışı aldık ama vajinal duyuldu. Canım sen şimdiden dert etme 6+4 duyulmayabilir. İlk gebeliğimde 7+4 te anca duymuştum

Ayy inşallah ya kesem haftaya 14 mm falan olur kalp atışını keseniz kaç mm ken duydunuz kese 20 üstü olması gerek aslında kalp atımı için ya duyamazsam 😔😔 çok stresli ve üzgünüm şu an
Ay ben öyle kese kaç mm di filan hatırlamıyorum. Beta 4000 geçince karından duyuluyor , hep öyle duydum. 6. Hafta da filan oluyor ama belli olmaz 8 de duyanda var

Back
X