Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş allah hepımızın olur hayrlısıyla..Yorumlarınız icin tesekkurler arkadaslar bendee özelde yaptirmaya karar verdim ve yaptirdimm prolaktinim yuksek çıktı dualarınızda banada yer verin
İnş. Cnminş allah hepımızın olur hayrlısıyla..
Benim fsh da seninle aynı çıktı cnm dr. Birazcık yuksek oldugunu soylediTahlil Adı Sonuç Normal Değerler
FSH 5.27
LH 2.89
PRL 15.28
Estradiol E2 31
sTSH 4.20 0.35 - 4.94
kızlar merhaba ... bugün adetimin 3.günü.test sonuçlarımı aldım ama doktora gösteremedim. normal aralıkları nedir sonuçlarımı değerlendirebilir misiniz bilgisi olan arkadaşlar...
Canım lh biraz yüksek çıkmış tam emin degilim ama tsh inda düşükarkadaslar adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4
tesekkur ederimKendi test sonuçlarımdan ve doktorun soylediklerinden yola çikarak soyledim umarim yardmci olmuşumdur
Rica edrm cnmtesekkur ederim
Bence gayet normal cnm benimkiyle karsilastirinca prolaktin ölçulmedi mi onu yazmamissinBende dun yapirdim sonuclarim
Tsh 1.60
Fsh 4.40
Lh 4,41
E2 32
Nasil sizce ???
Çocuk mu istiyorsunuz cnm sizde ne zamandir olmuyorBende dun yapirdim sonuclarim
Tsh 1.60
Fsh 4.40
Lh 4,41
E2 32
Nasil sizce ???
Merhaba canim evet 3 ay oldu olmadi iste sonra hormon testi yaptirdim doktor gordu bi sorun yok dedi ama bende miyom var rahim disi miyom 4 sntim oda engel olmaz dedi doktor ben cok stres yaptin herhalde ondan oldu diye dusunuyorum bu ay hic stres yapmiyorun olsada olur olmasada olur :)Çocuk mu istiyorsunuz cnm sizde ne zamandir olmuyor