Adetin 3. gunu hormon testi yaptiranlar

Ben devlette yaptrdm .. normal cikti herseyim . Ama yumurta tembellesmemesi icin hamur isinden tatlidan stresten uzak dur dedi

Yorumlarınız icin tesekkurler arkadaslar bendee özelde yaptirmaya karar verdim ve yaptirdimm prolaktinim yuksek çıktı :KK43: dualarınızda banada yer verin

Tahlil Adı Sonuç Normal Değerler
FSH
5.27
LH 2.89
PRL 15.28
Estradiol E2 31
sTSH 4.20 0.35 - 4.94

kızlar merhaba ... bugün adetimin 3.günü.test sonuçlarımı aldım ama doktora gösteremedim. normal aralıkları nedir sonuçlarımı değerlendirebilir misiniz bilgisi olan arkadaşlar...

Tahlil Adı Sonuç Normal Değerler
FSH
5.27
LH
2.89
PRL
15.28
Estradiol E2
31
sTSH
4.20 0.35 - 4.94

kızlar merhaba ... bugün adetimin 3.günü.test sonuçlarımı aldım ama doktora gösteremedim. normal aralıkları nedir sonuçlarımı değerlendirebilir misiniz bilgisi olan arkadaşlar...
Benim fsh da seninle aynı çıktı cnm dr. Birazcık yuksek oldugunu soyledi

arkadaslar adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

Çocuk mu istiyorsunuz cnm sizde ne zamandir olmuyor
Merhaba canim evet 3 ay oldu olmadi iste sonra hormon testi yaptirdim doktor gordu bi sorun yok dedi ama bende miyom var rahim disi miyom 4 sntim oda engel olmaz dedi doktor ben cok stres yaptin herhalde ondan oldu diye dusunuyorum bu ay hic stres yapmiyorun olsada olur olmasada olur :)

X