- 6 Mayıs 2024
- 131
- 23
- 18
- 26
- Konu Sahibi anonim0647
Kızlar doktor adetin 3.günü gel dedi hormonlarıma bakacak cuma akşamı 9 gibi adet oldum pazartesi sabah erkenden kan versem kurtarır mı yoksa 4.güne mi girmiş oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar doktor adetin 3.günü gel dedi hormonlarıma bakacak cuma akşamı 9 gibi adet oldum pazartesi sabah erkenden kan versem kurtarır mı yoksa 4.güne mi girmiş oluyo
Kurtarır bence çünkü akşam olmuşsun bendede öyle oldu bir kereKızlar doktor adetin 3.günü gel dedi hormonlarıma bakacak cuma akşamı 9 gibi adet oldum pazartesi sabah erkenden kan versem kurtarır mı yoksa 4.güne mi girmiş oluyorum
İnşallah canım sağol gönlüme su serptin Rabbim de senin gönlüne su serpsinKurtarır bence çünkü akşam olmuşsun bendede öyle oldu bir kere
İnşallah canım sağol gönlüme su serptin Rabbim de senin gönlüne su serpsin
Rabbim hayırla sonuçlandırsın gönlünüzdeki muradı versin canımmm. Tüp bebek mi oluyor transfer yoksa aşılamamıAmin amin cnm Allah razı olsun benimde transferimin 7.günü dua edin cnm pazartesi günü kan vericem inşallah![]()
Tüp Bebek oluyorRabbim hayırla sonuçlandırsın gönlünüzdeki muradı versin canımmm. Tüp bebek mi oluyor transfer yoksa aşılamamı
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bizde artık tedavilere başlıcaz bakalım doktor ne dicek. Önce aşılama yaptırmayı düşünüyoruz eşim sperm testi verdi bende yarın hormonlarıma baktıracağım aşılamaya kadar benden isteyecekler tahliller kaç ay sürer bir bilginiz varmıTüp Bebek oluyor
Eşinin ve senin sonuçlarına göre fazla bir sıkıntı çıkmasa inşallah iki aya başlarlar sizinkiniİnşallah güzel sonuçlar alırsınız bizde artık tedavilere başlıcaz bakalım doktor ne dicek. Önce aşılama yaptırmayı düşünüyoruz eşim sperm testi verdi bende yarın hormonlarıma baktıracağım aşılamaya kadar benden isteyecekler tahliller kaç ay sürer bir bilginiz varmı
Siz ne için yaptıracaksiniz özel değilseEşinin ve senin sonuçlarına göre fazla bir sıkıntı çıkmasa inşallah iki aya başlarlar sizinkini
Bizim 2 senedir çocuğumuz olmadı yani temmuzda 2 sene olcak. Onun için artık hastaneye gidelim dedik pazartesi başlayacağım inşallah bakalım doktor ne dicekSiz ne için yaptıracaksiniz özel değilse