Adetin 4. günü hormon tahlili.

ilhytzehra

Akademisyenkız🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
876
594
103
Herkese iyi akşamlar. Üç aylık bir hormon tedavisinin ardından bu ay hormon tahlili yaptıracağım. Bugün adet oldum adetimin üçüncü günü perşembe gününe denk geliyor doktorum perşembe günü şehir dışındaymiş çarşamba günü de çok yoğun ve ameliyatlar varmış bu yüzden randevu falan vermiyor cuma günü saat 9:00’da bana randevu verebilirmiş cuma günü de âdetin dördüncü günü oluyor âdetin dördüncü günü hormon tahlili yaptırsam acaba çok büyük bir sıkıntı olur mu sonuçlarda. 2015 te falan ben âdetin beşinci günü tahlil yaptığımı hep hatırlarım hatta doktorların kapısında Âdetin beşinci günü hormon tahlili yapılır şeklinde yazıyordu bu birkaç yıldır ikinci veya üçüncü günü gelin diyorlar? Sizce ne yapmalıyım? Sonuçlar bu şekilde çok düşük veya yüksek çıkar mı?

Çok çok farketmez sonuç belki ama bana hep ısrarla 2. Ya da 3. Gün dediler şimdiye kadar. 2 3 haftasonuna denk gelirse bir daha ki ay gelirsin dediler.

Çok çok farketmez sonuç belki ama bana hep ısrarla 2. Ya da 3. Gün dediler şimdiye kadar. 2 3 haftasonuna denk gelirse bir daha ki ay gelirsin dediler.
Dimi ya ne kadar fark edecek ki. Bir sonraki ay gideyim diyorum ama pazartesi üniversite başlayacak öğretici olduğum için izin alıp gidemem.

Dimi ya ne kadar fark edecek ki. Bir sonraki ay gideyim diyorum ama pazartesi üniversite başlayacak öğretici olduğum için izin alıp gidemem.
Zaten bu hormon testlerini arada bir yaptırmalıyız bir dahakini tam zamanlı yaptırırsınız.

Zaten bu hormon testlerini arada bir yaptırmalıyız bir dahakini tam zamanlı yaptırırsınız.
Doğru ama ben üç aydır hormon tedavisi görüyorum tahlil sonuçlarına göre ya tedavime son verecek doktor ya da devam edeceğim o yüzden doğru bir sonuç olmalı. Herhalde çok oynamaz :)

Back
X