- 11 Ekim 2025
- 153
- 45
- 13
- 32
Aminnnn aminnnMasallahhhkucağınıza almak da nasip olsun inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn aminnnMasallahhhkucağınıza almak da nasip olsun inşallah
![]()
Dün ilaçlara başladım bende ayn 8de gebelik aşısı yaptiracam 13 de rahim kalinligina bakılacak ona göre transfer tarihi verilecek bu ilaçlar çok bas agrisi yaptı normal mi acabaHatırladım evet. Sizin nasıl geçiyor şuan![]()
İnşallah teşekkür ederimAminnnn aminnnSizden de güzel haberler bekliyoruz darısı size Allahın izniyle
![]()
Gebelik aşısi ilk defa duyuyorum bilgim yokDün ilaçlara başladım bende ayn 8de gebelik aşısı yaptiracam 13 de rahim kalinligina bakılacak ona göre transfer tarihi verilecek bu ilaçlar çok bas agrisi yaptı normal mi acaba
Haa arkadaş söyledi de aklıma geldi, bende gebelik aşısı ve embriyo glue (yapıştırma) yaptım canım maliyeti 20bin oldu ikisinin. Maddi gücün yeterli ise doktorundan isteyebilirsin. Genel de ilkte yapmıyorlar ama ben rahatsız olduğum için doktor ilkte yaptıGebelik aşısi ilk defa duyuyorum bilgim yok![]()
Merhaba gebelik aşısı nasıl birşey? Rahime mi uygulanıyor yoksa koldan mıHaa arkadaş söyledi de aklıma geldi, bende gebelik aşısı ve embriyo glue (yapıştırma) yaptım canım maliyeti 20bin oldu ikisinin. Maddi gücün yeterli ise doktorundan isteyebilirsin. Genel de ilkte yapmıyorlar ama ben rahatsız olduğum için doktor ilkte yaptı
Merhabalar emin olmamakla birlkte transfere ya 7 ya 5 gün vardı yaptık 10dk lık işlem rahime spekülüm takıp bi ilaç boşaltıyor ve 20 dk kalkmıyorsun ağrısı sızısı yok hissetmiyorsun bu şekilde oluyor.Merhaba gebelik aşısı nasıl birşey? Rahime mi uygulanıyor yoksa koldan mı
Anladım bana da kendi kanımdan bir aşı yapacak doktor makrofaj aşısıymış ismi. Transferden bir gün önce yapılacakmış. Aynı şey değilmiş o zaman. Size ek önlem olarak mı uygulandı yoksa birşeyin tedavisi olarak mıMerhabalar emin olmamakla birlkte transfere ya 7 ya 5 gün vardı yaptık 10dk lık işlem rahime spekülüm takıp bi ilaç boşaltıyor ve 20 dk kalkmıyorsun ağrısı sızısı yok hissetmiyorsun bu şekilde oluyor.
Aynı değiller makrofaj yapmadım istemedi doktorum. Bu aşı ve yapıştırma tedavi olarak kullanılmıyor sadece şans arttırabilmek adına yapılıyor. Biz hocayla ilkte opu artı ameliyat artı transfer konuşmuştuk yumurtalarım kaliteli olunca hoca bi deneyelim belki ameliyata gerek kalmaz dedi. Çikolata kistim var iki yumurtalığımda ayrıyeten tüplerim de tıkalı bu şekilde olunca tüm tuşlara bastı belki problemim olmasaydı aşı ve glue denemeyecekti. Bu aşının ve gluenin artısı var mıdır bilemiyorum ama tüplerde problem olunca bilirsinz genelde tüpler alınır ws bende çok şükür Allah nasibe bırakmıştı demek ki kısmet oldu inşllah sağlıkla devamı gelir kucağıma alırımAnladım bana da kendi kanımdan bir aşı yapacak doktor makrofaj aşısıymış ismi. Transferden bir gün önce yapılacakmış. Aynı şey değilmiş o zaman. Size ek önlem olarak mı uygulandı yoksa birşeyin tedavisi olarak mı
Cumartesi gebelik aşısını yaptiricam embriyo glue bende yaptiracam inşallah bende olumlu sonuç alirimAynı değiller makrofaj yapmadım istemedi doktorum. Bu aşı ve yapıştırma tedavi olarak kullanılmıyor sadece şans arttırabilmek adına yapılıyor. Biz hocayla ilkte opu artı ameliyat artı transfer konuşmuştuk yumurtalarım kaliteli olunca hoca bi deneyelim belki ameliyata gerek kalmaz dedi. Çikolata kistim var iki yumurtalığımda ayrıyeten tüplerim de tıkalı bu şekilde olunca tüm tuşlara bastı belki problemim olmasaydı aşı ve glue denemeyecekti. Bu aşının ve gluenin artısı var mıdır bilemiyorum ama tüplerde problem olunca bilirsinz genelde tüpler alınır ws bende çok şükür Allah nasibe bırakmıştı demek ki kısmet oldu inşllah sağlıkla devamı gelir kucağıma alırımSizlere buradaki tüm çaresizlere de rabbim nasip eylesin inşaAllah
![]()
Benim de tüplerle ilgili soru işareti oldu bi kapalı dendi bi açık dendi en son laporoskopi yapalım bakalım hidrosalpinks varsa bağlayalım dediler. Ben inanın ki o psikolji ile girdim operasyona. Ama sonra doktor geldi kendime geldiğimde dedi ki hayır kapalı değil tüpler açık bir mudahelede bulunmadım o yüzden. Sonra yine denemelere devam ettik ama olmadı. Bilmiyorum sorun sperm mi benim bağışıklık testimin yüksek çıkması mı rahim şekli küçük dediler o mu anlamıyorum. Kimyasal bile olmadı hiç hamile kalamadım. İnşallah tüp bebek sonucunda pozitifi görürümAynı değiller makrofaj yapmadım istemedi doktorum. Bu aşı ve yapıştırma tedavi olarak kullanılmıyor sadece şans arttırabilmek adına yapılıyor. Biz hocayla ilkte opu artı ameliyat artı transfer konuşmuştuk yumurtalarım kaliteli olunca hoca bi deneyelim belki ameliyata gerek kalmaz dedi. Çikolata kistim var iki yumurtalığımda ayrıyeten tüplerim de tıkalı bu şekilde olunca tüm tuşlara bastı belki problemim olmasaydı aşı ve glue denemeyecekti. Bu aşının ve gluenin artısı var mıdır bilemiyorum ama tüplerde problem olunca bilirsinz genelde tüpler alınır ws bende çok şükür Allah nasibe bırakmıştı demek ki kısmet oldu inşllah sağlıkla devamı gelir kucağıma alırımSizlere buradaki tüm çaresizlere de rabbim nasip eylesin inşaAllah
![]()
İnşaAllahhhh şuan evde kuran dinliyorum Rabbim sizlere burada olan olmayan herkese nasip eylesin aminCumartesi gebelik aşısını yaptiricam embriyo glue bende yaptiracam inşallah bende olumlu sonuç alirim
İnşaAllah canım inşaAllah Rabbim merhamet etsin cümlemize. Benim 1 kızım var laparaskopiden sonra ilk ay kimyasal sonraki ay kızım oldu çok şükür şimdi 7 yaşında rabbim tüm muhtaçlara nasip eylesin inşllahhhBenim de tüplerle ilgili soru işareti oldu bi kapalı dendi bi açık dendi en son laporoskopi yapalım bakalım hidrosalpinks varsa bağlayalım dediler. Ben inanın ki o psikolji ile girdim operasyona. Ama sonra doktor geldi kendime geldiğimde dedi ki hayır kapalı değil tüpler açık bir mudahelede bulunmadım o yüzden. Sonra yine denemelere devam ettik ama olmadı. Bilmiyorum sorun sperm mi benim bağışıklık testimin yüksek çıkması mı rahim şekli küçük dediler o mu anlamıyorum. Kimyasal bile olmadı hiç hamile kalamadım. İnşallah tüp bebek sonucunda pozitifi görürüm![]()
Allah bağışlasın evladınızı size. Anne olmak isteyen herkese en kısa sürede rabbim anneliği nasip etsin inşallah çok zor süreçlerİnşaAllah canım inşaAllah Rabbim merhamet etsin cümlemize. Benim 1 kızım var laparaskopiden sonra ilk ay kimyasal sonraki ay kızım oldu çok şükür şimdi 7 yaşında rabbim tüm muhtaçlara nasip eylesin inşllahhho zamandan bu yana doktora da gitmedim aslında geçen yıl hsg çektirmiştim yıl başından sonra ve haziran ayında kimyasalım oldu sonrası olmadı işte mecburen tüp bebeğe başvurduk bizde.
Çok teşekkür ederim yarın soracağım inşallahHaa arkadaş söyledi de aklıma geldi, bende gebelik aşısı ve embriyo glue (yapıştırma) yaptım canım maliyeti 20bin oldu ikisinin. Maddi gücün yeterli ise doktorundan isteyebilirsin. Genel de ilkte yapmıyorlar ama ben rahatsız olduğum için doktor ilkte yaptı
Aminnnn aminnnn her kuran okuduğmda bu platformda olan olmayan herkese duacıyım Rabbim biliyor, Allahım isteyen herkese nasip eylesin inşaAllahAllah bağışlasın evladınızı size. Anne olmak isteyen herkese en kısa sürede rabbim anneliği nasip etsin inşallah çok zor süreçler![]()
Elimizde kısmeti beklemek Rabbimizin nasibini beklemekten başka çaremiz yok yeter ki ol desin ve olsun olmamasına hiç birşey mani olamaz. Bazen göğsümüz daralıyor ama elden birşey gelmiyor Allah hepimize İnşirah kolaylığı nasip eylesin güç kuvvet versinAllah bağışlasın evladınızı size. Anne olmak isteyen herkese en kısa sürede rabbim anneliği nasip etsin inşallah çok zor süreçler![]()
Çok doğru söylüyorsunuz Rabbim en doğrusunu bilir biz elimizden geleni yapıyoruz inşallah emeklerimizi karşılıksız bırakmazElimizde kısmeti beklemek Rabbimizin nasibini beklemekten başka çaremiz yok yeter ki ol desin ve olsun olmamasına hiç birşey mani olamaz. Bazen göğsümüz daralıyor ama elden birşey gelmiyor Allah hepimize İnşirah kolaylığı nasip eylesin güç kuvvet versin![]()
Genelde iki ya da üç derler , üç de geç olmuyor bildiğim kadarıyla endişe etmeArkadaşlar transfer hazırlığı için ilk kontrole adetin kaçıncı günü gidilir
Kanamam bugün başladı ama genelde ilk gün aktif kanama olmazdı bende. Bugün aktif olduğunu fark ettim ama hastaneye ulaşamadım. Yarın arayinca da muhtemelen Perşembe gününe randevu vereceklerdir. Adetin üçüncü günü olmuş olacak sorun olur mu üçüncü gün
Doktorum ikinci gün gel demişti![]()
İnşallah Allah razı olsun bende okumaya çalışıyorum Meryem suresi dinliyorum ya kuddus cekiyorumİnşaAllahhhh şuan evde kuran dinliyorum Rabbim sizlere burada olan olmayan herkese nasip eylesin aminBuradaki arkadaşlara bir tavsiyem var ben hergün youtubeden açıp 1 esmaül hüsna ve 3 inşirah suresi dinledim ve dinlerken ekrana bakıp bende okuyordum. Allahım neyi vesile kılıyor bilemiyoruz okuyabilirseniz okuyun inşaAllah rabbim onların hatrına şifasını verir bizlere çnkü ondan başka bide yardım edecek kimsemiz yok. 7 haftalığım hala hergün okuyorum ekstra bildiklerimi de ekliyorum
![]()