Normal canımKızlar selam. Ben bu ay âdetin üçüncü gününden itibaren Klomen kullandım beş gün boyunca günde bir tane bugün âdetin dokuzuncu günü doktora gittim ultrasonla baktı 24mm yumurta gelişmiş dedi her an çatlayabilir diye söyledi çok erken değil mi sizce de yumurtaların hızlı çalışıyor dedi doktorda bu kadar erken yaşayan var mı bu durumu acaba
Adetim biteli 2 gün oldu da ne ara gelişti çatlıcak şaşırdım bayaNormal canım
Normal benim de letu kullandığımda 10.günde 25 mm yumurtam vardı erken gelişiyorKızlar selam. Ben bu ay âdetin üçüncü gününden itibaren Klomen kullandım beş gün boyunca günde bir tane bugün âdetin dokuzuncu günü doktora gittim ultrasonla baktı 24mm yumurta gelişmiş dedi her an çatlayabilir diye söyledi çok erken değil mi sizce de yumurtaların hızlı çalışıyor dedi doktorda bu kadar erken yaşayan var mı bu durumu acaba
İlacın etkileri diyelimAdetim biteli 2 gün oldu da ne ara gelişti çatlıcak şaşırdım baya
Ben daha öncede kullandım hatta ikisini birden hem letu hem klomen bile kullandığım oldu 17.gün falan gelişiyordu o yüzden çok şaşırdımNormal benim de letu kullandığımda 10.günde 25 mm yumurtam vardı erken gelişiyor
Bende öyle olmuyordu canım ya çok kullandım bu ilacı en erken 17.gün falan gelişiyorduİlacın etkileri diyelim
Gebelik oldu mu canım pekiNormal benim de letu kullandığımda 10.günde 25 mm yumurtam vardı erken gelişiyor
Hmm o zaman belki bu ay erken tepki verip hızlı gelişmiştir canımBen daha öncede kullandım hatta ikisini birden hem letu hem klomen bile kullandığım oldu 17.gün falan gelişiyordu o yüzden çok şaşırdım
Hayır malesefGebelik oldu mu canım peki
Hadi ya neden olmuyor acaba her şey yolunda gidiyor aslında bende anlayamıyorum artık sebebiniHmm o zaman belki bu ay erken tepki verip hızlı gelişmiştir canım
Hayır malesef
Ben de aynı şekilde canım geçen ay rahim filmi çekildim onda da sorun çıkmadı çekildikten sonraki ilk denememiz olacak bu ay bakalım. Sen çekildin mi her şey normal mi?Hadi ya neden olmuyor acaba her şey yolunda gidiyor aslında bende anlayamıyorum artık sebebini
Evet canım çekildim ben baya oldu temiz çıktı benimkide. Her şey normal iyi olmasına rağmen olmuyor maalesefBen de aynı şekilde canım geçen ay rahim filmi çekildim onda da sorun çıkmadı çekildikten sonraki ilk denememiz olacak bu ay bakalım. Sen çekildin mi her şey normal mi?
En güzel şekilde en kısa zamanda sağlıkla hamile kalalım inşallah canımEvet canım çekildim ben baya oldu temiz çıktı benimkide. Her şey normal iyi olmasına rağmen olmuyor maalesef
Sizin 9.gün çatlar benim 14.gün yani kişiden kişiye değişir. Zaten bu yüzden herkesin döngü uzunluğu farklı. Normal yani.Kızlar selam. Ben bu ay âdetin üçüncü gününden itibaren Klomen kullandım beş gün boyunca günde bir tane bugün âdetin dokuzuncu günü doktora gittim ultrasonla baktı 24mm yumurta gelişmiş dedi her an çatlayabilir diye söyledi çok erken değil mi sizce de yumurtaların hızlı çalışıyor dedi doktorda bu kadar erken yaşayan var mı bu durumu acaba
Tabikide öyle canım ben şuana kadar hiç bu kadar erken geliştiğini görmedim de o yüzden şaşırdım en erken 16-17.günler gelişiyodu yani şimdi 9.gün olması şaşırttı beni inşallah bu ay güzel haber alabilirimSizin 9.gün çatlar benim 14.gün yani kişiden kişiye değişir. Zaten bu yüzden herkesin döngü uzunluğu farklı. Normal yani.
İlişki sıklığı nasıl olmalı sizceSizin 9.gün çatlar benim 14.gün yani kişiden kişiye değişir. Zaten bu yüzden herkesin döngü uzunluğu farklı. Normal yani.
Ben 24 mm çıktığı gün ve ertesi günü yapmıştım ilişki. O ay hamile kaldım. Çatlama önemli tabi. 24-25 gibi çatlamıştı benimİlişki sıklığı nasıl olmalı sizce
Sağol canım inşallah benimde olur bu ay hamilelikBen 24 mm çıktığı gün ve ertesi günü yapmıştım ilişki. O ay hamile kaldım. Çatlama önemli tabi. 24-25 gibi çatlamıştı benim
Peki bu haplardan sonra çatlatma iğnesi oldunmu yoksa sadece hap tedavisini mı oldunBen daha öncede kullandım hatta ikisini birden hem letu hem klomen bile kullandığım oldu 17.gün falan gelişiyordu o yüzden çok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?