Adetin 9.günü yumurta gelişimi

Tugce9242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
1.851
239
43
26
Kızlar selam. Ben bu ay âdetin üçüncü gününden itibaren Klomen kullandım beş gün boyunca günde bir tane bugün âdetin dokuzuncu günü doktora gittim ultrasonla baktı 24mm yumurta gelişmiş dedi her an çatlayabilir diye söyledi çok erken değil mi sizce de yumurtaların hızlı çalışıyor dedi doktorda bu kadar erken yaşayan var mı bu durumu acaba

Normal canım

Kişiden kişiye göre değişebilir ben 2. gününden itibaren sabah akşam femara kullanıyodum ortalama 11-14 günlerine denk geliyodu seninkide olabilir bence absürt bir durum yok

Normal benim de letu kullandığımda 10.günde 25 mm yumurtam vardı erken gelişiyor

Hadi ya neden olmuyor acaba her şey yolunda gidiyor aslında bende anlayamıyorum artık sebebini
Ben de aynı şekilde canım geçen ay rahim filmi çekildim onda da sorun çıkmadı çekildikten sonraki ilk denememiz olacak bu ay bakalım. Sen çekildin mi her şey normal mi?

Ben de aynı şekilde canım geçen ay rahim filmi çekildim onda da sorun çıkmadı çekildikten sonraki ilk denememiz olacak bu ay bakalım. Sen çekildin mi her şey normal mi?
Evet canım çekildim ben baya oldu temiz çıktı benimkide. Her şey normal iyi olmasına rağmen olmuyor maalesef

Sizin 9.gün çatlar benim 14.gün yani kişiden kişiye değişir. Zaten bu yüzden herkesin döngü uzunluğu farklı. Normal yani.

Sizin 9.gün çatlar benim 14.gün yani kişiden kişiye değişir. Zaten bu yüzden herkesin döngü uzunluğu farklı. Normal yani.
Tabikide öyle canım ben şuana kadar hiç bu kadar erken geliştiğini görmedim de o yüzden şaşırdım en erken 16-17.günler gelişiyodu yani şimdi 9.gün olması şaşırttı beni inşallah bu ay güzel haber alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…