Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Insallah valla Rabbim benden once hic yavrusu olmayanlara versin derim hep. Benim esim cok istedi yoksa benim cok gucum yok onca seyden sonra. Hatta bazen igne batmio tenime ve diyorum acaba kalmasamiydim hamile. Hele o dogumdan sonra olumden dondum resmen. Insan korkuyor elde degil. Insallah bir iki haftaya guzel haberler alirsinnn
Benimde yumurtlama dan sonra olan şey genellikle geç dollenme olduğunda bebek tutmuyor gibi bende hep aynı sorunu yaşadım Rabbim istesin her an bırakıyor yumurtlama öncesi de kalan oluyor yani
Heh simdi anladm ayni konudan bahsedyrz iki gun sonra iliski olmus adetten..... demekki olasilik var peki ozel olmazsa o gun olduguna nasil eminsn cok soru srdm k.b.
Tam adet olacagim gün test yapdim cokta net positifdi yani 10.austos :)Doktora sordugumda o hesaplamisdi o güne dek gelmeli diye cünkü bebegimin gelisimine göre tam o gün tutmusdur diye hesapladi
Tam adet olacagim gün test yapdim cokta net positifdi yani 10.austos :)Doktora sordugumda o hesaplamisdi o güne dek gelmeli diye cünkü bebegimin gelisimine göre tam o gün tutmusdur diye hesapladi
Adetim bitti 3. Günü yılbaşı gecesiydi ben hamile kaldım.
Tahmini doğum tarihi 10 eylül çıktı direk
ben 3 eylül de doğurdum. Yani bir kez daha emin oldum ki adetten hemen sonra hamile kalmışım. .
Adetim bitti 3. Günü yılbaşı gecesiydi ben hamile kaldım.
Tahmini doğum tarihi 10 eylül çıktı direk
ben 3 eylül de doğurdum. Yani bir kez daha emin oldum ki adetten hemen sonra hamile kalmışım. .
anladığım kadarıyla adeti düzenli, tedavi görmeyen birinin adet bitimi gebe kalma ihtimali yok. burda adet bitimi olduk diyenler ya kanama dönemi uzun , ya düzensiz, ya da çatlatma iğnesi kullananlar.
bir de her gebelikte bebek haftası son adet tarihi başlangıcından hesaplanır, doktorlar bebeğin ne zaman tuttuğunu tahmin edemezler o yüzden son adet tarihi baz alınır.
forumda baya dolandım, adet bitimi hamile kaldım diyenler genelde yine bi 9.- 10. günlerde ilişki yaşamışlar ya da tam hatırlamayanlar..