Adetine 10 gün kala gebelik belirtileri 2025

lenamm06

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2025
32
6
1
30
merhaba hanımlar adetime 10 gün var 5 ekimde adet oldum. Fakat birkaç gündür değişik durumlar mevcut dün gece durup dururken turşu aşerdim bu aralar çok uyuyor ve adetime daha varken göğüs uçlarında hassasiyet ve ani duygu değişimleri yaşıyorum.test için erken ama bu durumu yaşayan oldu mu

Bu sürede belirti olması imkansız gibi bişey

merhaba hanımlar adetime 10 gün var 5 ekimde adet oldum. Fakat birkaç gündür değişik durumlar mevcut dün gece durup dururken turşu aşerdim bu aralar çok uyuyor ve adetime daha varken göğüs uçlarında hassasiyet ve ani duygu değişimleri yaşıyorum.test için erken ama bu durumu yaşayan oldu mu

Erken yumurtlamis olabilirsiniz belki bu ay , ben de reglime 7 gün kala mide bulantısı ile ogrenmistim gebeligimi.

Bende de 1 haftadır göğüs ağrısı göğüste ele gelecek şişlikler ve cuma gününden beri kasık ağrısı var sol taraf yoğunluklu arada sağda da sızlama şeklinde bilgisi olan var mı?

Bende de 1 haftadır göğüs ağrısı göğüste ele gelecek şişlikler ve cuma gününden beri kasık ağrısı var sol taraf yoğunluklu arada sağda da sızlama şeklinde bilgisi olan

Eklentiler

• IMG_2626.webp
    IMG_2626.webp
    141,2 KB · Görüntüleme: 18
Back
X