- 28 Şubat 2017
- 317
- 197
- 18
- 35
- Konu Sahibi Whowiangirl
-
Cnm bnde senın gıbıyım göğüslerim hem agrıyo hem şiş bıde kasık agrısı varBende sizin gibiyim kızlar test yaptım negatif çıktı ama adet olcak gibi sancım var olmuyorum göğüslerimde acayip ağrıyor ve şişti oda adet belirtisi olabilir :/
Hayirlisi canm allah insallah hic birimizi utandirmazÜmidini kesme canım belli olmaz inşallah dokuz günün sonunda müjdeli haberi verirsin bize benimde adet olacak gibi sancım var ama hala olmadım her an olcam diyorum lavaboya gidiyorum yok hamilelik belirtiside yok bekliyorum bakalım
beni de aynı son bekliyor,bir an önce olsaydımYeni bi liste hazırlıyorsan beni de Yaz Can'ım bat 10 mayıs
beni de aynı son bekliyor,bir an önce olsaydım
hayirlisi olsun canim. insallah tez vakitte kavusuruz. bizim bebişler nazlı. çok kiymetli olacaklar Insallahen azından çaresiz bekleyişten kurtuldum
Evet galiba :) sağolun inşallah siz de kavuşursunuz :)hayirlisi olsun canim. insallah tez vakitte kavusuruz. bizim bebişler nazlı. çok kiymetli olacaklar Insallah
Evet galiba :) sağolun inşallah siz de kavuşursunuz :)
Canm umutlar bi dahaki aya insallah moral bozmak yokk..en azından çaresiz bekleyişten kurtuldum
2 gün geçti batım ama malesef şuan adet oluyorum sabah uyandığımda bile bişey yoktu olmıcam galiba dedim işe geldim başladıBat ın geçmedi mi henüz
İnşallah bende çok istiyorum ama tık yok :)Yok canım :))) ınsallah olur bugün denk geldık bırıne dışarda cok güzeldı ıkı tane çocukları
Ben oluyorum canım malesef iki gün geçmesine rağmenCnm bnde senın gıbıyım göğüslerim hem agrıyo hem şiş bıde kasık agrısı var
Hakkından hayırlısı canımm benımm üzülmeYeni bat 8 Nisan yazın benide
Amin canım işte her ay beklemek zor oluyor günler geçmiyor sankiHakkından hayırlısı canımm benımm üzülme
Amin canım işte her ay beklemek zor oluyor günler geçmiyor sanki
Tabi Allah korusun oda var Rabbim hayırlısını versin herşeyinOlsun olacak ınss belkı sımdı hamıle olsaydın sağlıksız olsaydı öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?