- 20 Ocak 2023
- 73
- 23
- 3
Çok erken geldi bana ama bünyeni bilemeyiz tabi. Ben anladım ki bu iş regl sonrası belli oluyor gerçekten en net şekilde. Gonlundekini hayırla versinBelim agryor ara sırada sancı oluyor af edersin ishal bide oluyor akıntı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken geldi bana ama bünyeni bilemeyiz tabi. Ben anladım ki bu iş regl sonrası belli oluyor gerçekten en net şekilde. Gonlundekini hayırla versinBelim agryor ara sırada sancı oluyor af edersin ishal bide oluyor akıntı
Yarın test yapacak mısın?Evet bende cuma günü bi test yaparım yoksa yoktur zaten diye düşünüyorum. Benimde yumurtlamadan sonra belirtilerim oldu ama sonra bıçakla kesilir gibi kesildi psikolojikmi anlamadım
Genelde öyle diyorlar, sivi alımı olmadığı için idrar yoğun oluyor diyeKizlar kesin sonuç almak için gebeljn testi sabah ilk idrar ilemi yapılır
Cuma yaparım diye düşündümYarın test yapacak mısın?Ben cumayı beklicem sanirim.
Bencede olmadığı sürece umut var pozitif düşünTek çizgiyim ama regl olmadım. Öyle gelecek gibi de bi belirtim yok.
Hala şansım olabilir![]()
Bende kan bile verdim negatif çıktı ama henüz adet olmadım bir ihtimal belki yükselir diye bekliyorumTek çizgiyim ama regl olmadım. Öyle gelecek gibi de bi belirtim yok.
Hala şansım olabilir![]()
Ben de gördüm maşallah. Kan testine gidebilirsinKızlar bugün adetimin 2.günü ama henüz olmadım ara ara gün içinde karnıma ağrı giriyor ama adet sancısı gibi değil daha hafif 5-6 dakika sonra geçiyor. Bugün evde test yaptım çok aşırı silik bir çizgi çıktı.
Beraberiz seninle canım.bende 5 gün var ama sanki subdakika adet olacakmisim gibi ağrım var.bacaklarimda çok ağrıyor anlamadimkiSon 5 gün adetime ama yumurtlma günün 6.7.8.9. arası oldu erkn glipa daha