Adetine 7 gün kalanlar toplanalım mı ?

ikiz annesi20

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
84
7
1
32
Adet tarihine 7 gün kalanlar yani beklenen adeti 7 ağustosta olanlar toplanalım mı birlikte bekleriz belirtilerimizi testlerimizi konuşuruz

8 günüm var. Yumurtlama günlerini değerlendirdim fakat bu anlatılan o yoğun belirtiker bende yok. Ara ara kasık ağrısı, sürekli gelen beyaz akıntı, sivilcelenme.

8 günüm var. Yumurtlama günlerini değerlendirdim fakat bu anlatılan o yoğun belirtiker bende yok. Ara ara kasık ağrısı, sürekli gelen beyaz akıntı, sivilcelenme.
Her kadında her belirti olmuyor onda var bende yok diye endişe etmeyin her kadının vücudu farklı tepkimeler veriyor bu yaşadıklarınız ne zaman başladı peki

Her kadında her belirti olmuyor onda var bende yok diye endişe etmeyin her kadının vücudu farklı tepkimeler veriyor bu yaşadıklarınız ne zaman başladı peki
Beyaz akıntı yumurtlamayla başladı hala devam ediyor. Sivilcelenme dün yoğunlaştı. Kasık ağrım 2 gündür ara ara ama bugün daha yoğun

Yani tam olarak anlayamadım ama eğer böyle beyaz ve süt kesiği gibiyse genelde mantar diyor bu forumdakiler ama mutlaka bir gören bu posta gelecektir onlar daha net cevap verebilirler

Göğüslerimde ovülasyondan beri hassasiyet ve dolgunluk var cok erken başladı 4-5 aydır hiç yaşsmoyordum höğüs hassasiyeti sizce gebelik ihtimali var mı

Bat 6 Agustos yumurtalama gunlerını değerlendirdik beklıyorum artık ara ara kasık agrısı mığde yanması ve yogun beyaz kremdende sulu akıntım var 🤷🏼‍♀️

Back
X