Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 günüm var. Yumurtlama günlerini değerlendirdim fakat bu anlatılan o yoğun belirtiker bende yok. Ara ara kasık ağrısı, sürekli gelen beyaz akıntı, sivilcelenme.
8 günüm var. Yumurtlama günlerini değerlendirdim fakat bu anlatılan o yoğun belirtiker bende yok. Ara ara kasık ağrısı, sürekli gelen beyaz akıntı, sivilcelenme.
Her kadında her belirti olmuyor onda var bende yok diye endişe etmeyin her kadının vücudu farklı tepkimeler veriyor bu yaşadıklarınız ne zaman başladı peki
Her kadında her belirti olmuyor onda var bende yok diye endişe etmeyin her kadının vücudu farklı tepkimeler veriyor bu yaşadıklarınız ne zaman başladı peki
Yani tam olarak anlayamadım ama eğer böyle beyaz ve süt kesiği gibiyse genelde mantar diyor bu forumdakiler ama mutlaka bir gören bu posta gelecektir onlar daha net cevap verebilirler
Göğüslerimde ovülasyondan beri hassasiyet ve dolgunluk var cok erken başladı 4-5 aydır hiç yaşsmoyordum höğüs hassasiyeti sizce gebelik ihtimali var mı