Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün adet oldum. Nolur vücudunuzu dinlemeyin. Adet geciksin amenna. Hamile kaldığım ay hiç gir belirtim yoktu düşük oldu. Şimdi her an belirti kovalıyorum. 2 aydır sonuç alamadım
Bugün adet oldum. Nolur vücudunuzu dinlemeyin. Adet geciksin amenna. Hamile kaldığım ay hiç gir belirtim yoktu düşük oldu. Şimdi her an belirti kovalıyorum. 2 aydır sonuç alamadım
Bende her ay belırtı buluyorum ıste kafayı yıyorum sonra . Halbukı ılk hamılelıgımde hıc bır belırtı yaşamadım ama ılk defa korunmadığım ıcın adetten 3. Gün önce test yaptığım ıcın ogrendım . Yoksa regll gecıkene kadar anlamazdım . Helekı çalışıyordum ne yorgunluk ne hassasıyet hıc bırsey yoktu . Hanı bazı ınsanların rahatsızlıkları olur doktora gıder hersey temız çıkar ama sıkıntıları devam eder , doktor pıskıyatrı ye yonlendırır, hanı bızde o doktorlara başından sagdı derız . Ben artık o doktorlara Hak verıyorum ya . Bır çok hastalığın bıle pıskolojık olduğunu anladım artık .
Merhaba kızlar bende regl 4 gün varken erken gebelik testi yaptım kocaman bir negatif kuruma cizgisi bile yoktu 3 Ağustos regl olmam gerekiyordu yani dün ama olmadım bugünde daha gelen giden birşey yokk onceden karnım şişer göğüslerim çok agrirdi bir tek sağ kasığım ağrıyor ama şiddetli degil negatifin pozitife dönme olasılığı varmıdır