- 26 Temmuz 2025
- 84
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi ikiz annesi20
Adet tarihine 7 gün kalanlar yani beklenen adeti 7 ağustosta olanlar toplanalım mı birlikte bekleriz belirtilerimizi testlerimizi konuşuruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her kadında her belirti olmuyor onda var bende yok diye endişe etmeyin her kadının vücudu farklı tepkimeler veriyor bu yaşadıklarınız ne zaman başladı peki8 günüm var. Yumurtlama günlerini değerlendirdim fakat bu anlatılan o yoğun belirtiker bende yok. Ara ara kasık ağrısı, sürekli gelen beyaz akıntı, sivilcelenme.
Beyaz akıntı yumurtlamayla başladı hala devam ediyor. Sivilcelenme dün yoğunlaştı. Kasık ağrım 2 gündür ara ara ama bugün daha yoğunHer kadında her belirti olmuyor onda var bende yok diye endişe etmeyin her kadının vücudu farklı tepkimeler veriyor bu yaşadıklarınız ne zaman başladı peki
Beyaz dediğiniz süt kesiği gibi miBeyaz akıntı yumurtlamayla başladı hala devam ediyor. Sivilcelenme dün yoğunlaştı. Kasık ağrım 2 gündür ara ara ama bugün daha yoğun
Evet evet öyle şeffaf değil bariz çamaşırda beyaz sümüksü bi akıntıBeyaz dediğiniz süt kesiği gibi mi
Bat 6 Agustos yumurtalama gunlerını değerlendirdik beklıyorum artık ara ara kasık agrısı mığde yanması ve yogun beyaz kremdende sulu akıntım var8 günüm var. Yumurtlama günlerini değerlendirdim fakat bu anlatılan o yoğun belirtiker bende yok. Ara ara kasık ağrısı, sürekli gelen beyaz akıntı, sivilcelenme.
Test yaptınız mo ? Gebelik var mı ? Benım bat 10 agustos bende aynı durumdayım ya bır belırtım oluyor bır yok oluyorBeyaz akıntı yumurtlamayla başladı hala devam ediyor. Sivilcelenme dün yoğunlaştı. Kasık ağrım 2 gündür ara ara ama bugün daha yoğun
Atcanım bakalımBenim 6 ağustos regl tarihim. Testime bakabilir misiniz? Yanlış çıkma ihtimali var mı bu markanın? Erken gebelik testi değil. Albi markası.
Simdi ekleyebildim aynı mesajaAtcanım bakalım
Atcanım bakalım
Göremiyorum resmiSimdi ekleyebildim aynı mesaja
O marka guvenılırmı bılmıyorum ama var gozukuyor ıstersen başka markada dene awox en guveniliri bence çıkarsa kan ver direk
Tesekkur ederimO marka guvenılırmı bılmıyorum ama var gozukuyor ıstersen başka markada dene awox en guveniliri bence çıkarsa kan ver direk![]()
Bat tarıhlerımız aynı ben çok sılık goruyorum ama sızın maşallah baya belirgin inşallah güzel sonuçlar alıp bizede umut olursunuzTesekkur ederim![]()
Size haber vereceğim. Insallah hepimiz güzel sonuçları alırızBat tarıhlerımız aynı ben çok sılık goruyorum ama sızın maşallah baya belirgin inşallah güzel sonuçlar alıp bizede umut olursunuz![]()