Insallah canimMiniğim inşallah hamilesindir
Insallah canim
Bu arada sprey isimi gormedi. 7 gundur hapimi kullanmiyorum ilk defa. Spreyle gecistirmeye calisiyorum ama ise yaramiyor. Yatak dosek hastayim uyku uyutmuyo. Hapsuruk akinti geniz kasintisi bas agrisi vs vs yok yok. Eger hamileysem nasil gidicek bu boyle hic bilmiyorum. O kadar arastirdim bi tane hamilelikte sorunsuz kullanilan hap yok. Evde hic bi is yapamiyorum bildigin grip gibi, hic bitmeyeninden.Hem bi bebegimiz olsun istiyorum hem bu hasta halim beni cok fazla uzuyor. 3 yil oldu kronik. Bitsin istiyorum ama olmuyor
Ben bu yuzden burnumdan ameliyat oldum tekrarlayan bisey. Cok cektim cokta ilac kullandim. Allah kimseye vermesin.Ay canım benim ya çok zor evet bende sevinmiştim sprey bulunmasına işe yaramadığına üzüldüm.. Bende de oluyor bazen saatlerce hapşırık nezel gibi oluyorum öyle olunca ama hiç doktora gitmedim
Günaydın kızlar dün gece kasık ve bel ağrısından zor uyudum hatta bacaklarım kesildi ağrıdan 28 gün siklusa göre bugün bat günüm ama değişiyor bazen 30 oluyor şimdilik kırmızı kart yemedim bakalım neler olacak bekliyorum
Ben bu yuzden burnumdan ameliyat oldum tekrarlayan bisey. Cok cektim cokta ilac kullandim. Allah kimseye vermesin.
Bu arada pembe bisey geldi cok az ama. Adet mi olcam acaba yarin son gun bakalim
Yaa bende de bugün yarın tahmini bat. Bu sabah gaz sancısı gibi mi desem karnıma ağrılar girip duruyor. Kesin kırmızılar geldi dedim wc ye gittim yok kırmızı falan.ama mahvetti beni bu ağrı. Hafiften midemi bile bulandirio sanki:/ anlamadım gitti
Bugün test yaptın mı canım ?
Bugün test yaptın mı canım ?
Sen yaptın mi
Yok ufacik bisey geldi o kadar pesinden tekrar kontrol ettim temizdi. Cok acik bi pembeydiDevam etti mi pembelik kesildi mi?
Tutar inş :)Ben geçen hafta yaptım daha 5-6 gün varken negatif çıktı ama adet olana kadar ümit kesilmez diyerek bekliyorum bizim daha ilk deneme bide bende pko var tutarsa mucize olur
Tutar inş :)
Benimde karin agrimin sebebi anlaşıldı cırcır olmuşum :/
Bende agrilar basladi ufak ufakyarini beklemeden bugun gelcek sanirim, gec kalmisti
Normalde 25-28 gün aralıklarla regl olurdum. Bugün 28. günü ve belirti yok, regl olucam diye öyle korkuyorum ki..
Dün prodictor testi yaptım, önce ilginç şekilde yatay çizgi çıktı, sonra çook silik dikey şekilde çizgi oldu ama çokk silik.. Yoğunlaşınca görünüyor :)) fotoğrafını ekledim, sizce?
kızlar dün yazmıştım bata bir gün var test yaptım negatif diye.
bu sabah uyandım, ateşim 37 derece olmuş. kesin adet olmıcam dedim. bi test daha yapmaya karar verdim. silik çizgi çıktı... kan verdim geldim şimdi 4 gibi çıkacak, çok heyecanlıyımm
kızlar dün yazmıştım bata bir gün var test yaptım negatif diye.
bu sabah uyandım, ateşim 37 derece olmuş. kesin adet olmıcam dedim. bi test daha yapmaya karar verdim. silik çizgi çıktı... kan verdim geldim şimdi 4 gibi çıkacak, çok heyecanlıyımm
Ayyyyy valla tebrikler 2. çizgi bariz var Allahım çok güzel yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?