Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Öncekini önceki akşam yapmıştım canım o normal testti az önce yaptığım erken test
erken gebelik testleri için pek iyi şeyler yazılmıyo ya ondan sordum canım yanıltıcı olabiliyor diye çok duydum.. dediğin gibi nasip ya bekleyelim ben de şu an beklemedeyim hep negatif ama regl olmadım henüz o yüzden az da olsa ümitliyim ben de

Canım attığın resimde kesinlikle bir çizgi var bilmiyorum çok karışık ama bence adet olmassan sabah idrarınla tekrar test yap olmadı kana git

Evt onları ben de okuyorum şimdi yaa keşke normal test alsaydım Neyse akşam kan veriim de rahatliim yaa :) Ak kara belli olsun valla daraldım artık yani

Evt onları ben de okuyorum şimdi yaa keşke normal test alsaydım Neyse akşam kan veriim de rahatliim yaa :) Ak kara belli olsun valla daraldım artık yani

Bak.kuzum az önce yine bu sitede söyle bi msja denk geldim
glshmt dedi:
Merhaba canım, öncelikle bende senin gibi sabredemeyip 4 5 gün önce bi suru para verip aldığım erken gebelik testi yapmıştım, sonuç negatiftir, adet olmam gereken günde yaptım basit ucuz testlerden ve çift çizgiyi gördüm su an 3/aylık hamileyim, sen içini ferah tut ,adet öncesindeki hiç bi teste guvenme
Msj bu o yüzden umudunu kaybetme :*

Evt cnm ben de böyle şeyler okuyorum.. İnşallah hayırlısıysa benim de öyle olur :) Bakalım görücez neler olcak :)) Çok sağol desteğin için :*

Canım ya olsun üzülme sakin nasip kısmet bi daha ki ay olur ins morali düşürmek yok
kesinlikle öyle ama kendime engel olamıyorum canım ağladım rahatladım biraz şimdi hemen netten dün ovulasyon seti falan görmüştüm onu alıcam bu ay da devam artık ne yapalım ha deyince olmuyo demekki 6. aydayım hayırlısı bakalım

Canım yaa Kıyamam sana üzme kendini daha xok yeniymis baksana denemeye devam yanındayız ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…