- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Hayırlısı olsun yaa napalım kısmet negatifse de pozitifse de kısmet yani :)evet bence de öyle ya inşallah öyledir.
erken gebelik testleri için pek iyi şeyler yazılmıyo ya ondan sordum canım yanıltıcı olabiliyor diye çok duydum.. dediğin gibi nasip ya bekleyelim ben de şu an beklemedeyim hep negatif ama regl olmadım henüz o yüzden az da olsa ümitliyim ben deÖncekini önceki akşam yapmıştım canım o normal testti az önce yaptığım erken test
Markaları farklı testlerin ama bilemiyorum canım.. Bekleyelim bakalım akşam test yaptırırım belki kanda baktırırım.. Ya da bikaç gün beklerim öyle giderim.. Regl olmadığım sürece hala umudum var :)
shoji cnm senin ne kadar kaldı adete
Evt onları ben de okuyorum şimdi yaa keşke normal test alsaydımerken gebelik testleri için pek iyi şeyler yazılmıyo ya ondan sordum canım yanıltıcı olabiliyor diye çok duydum.. dediğin gibi nasip ya bekleyelim ben de şu an beklemedeyim hep negatif ama regl olmadım henüz o yüzden az da olsa ümitliyim ben de
bence de canım imkanın varsa hiç beklemeEvt onları ben de okuyorum şimdi yaa keşke normal test alsaydımNeyse akşam kan veriim de rahatliim yaa :) Ak kara belli olsun valla daraldım artık yani
Evt onları ben de okuyorum şimdi yaa keşke normal test alsaydımNeyse akşam kan veriim de rahatliim yaa :) Ak kara belli olsun valla daraldım artık yani
Evt cnm ben de böyle şeyler okuyorum.. İnşallah hayırlısıysa benim de öyle olur :) Bakalım görücez neler olcak :)) Çok sağol desteğin için :*Bak.kuzum az önce yine bu sitede söyle bi msja denk geldim
glshmt dedi: ↑
Merhaba canım, öncelikle bende senin gibi sabredemeyip 4 5 gün önce bi suru para verip aldığım erken gebelik testi yapmıştım, sonuç negatiftir, adet olmam gereken günde yaptım basit ucuz testlerden ve çift çizgiyi gördüm su an 3/aylık hamileyim, sen içini ferah tut ,adet öncesindeki hiç bi teste guvenme
Msj bu o yüzden umudunu kaybetme :*
Evt cnm ben de böyle şeyler okuyorum.. İnşallah hayırlısıysa benim de öyle olur :) Bakalım görücez neler olcak :)) Çok sağol desteğin için :*
ve ben yine adet oldumbu ay da gitti
AAA daha vardı senin canım sanki BAT'a ???ve ben yine adet oldumbu ay da gitti
Ya bi de az onve bi arkadaşıma gösterdim fotoyu bence negatif kırmızınin koyu olması lazım fln dedi canım sıkıldı
kesinlikle öyle ama kendime engel olamıyorum canım ağladım rahatladım biraz şimdi hemen netten dün ovulasyon seti falan görmüştüm onu alıcam bu ay da devam artık ne yapalım ha deyince olmuyo demekki 6. aydayım hayırlısı bakalımCanım ya olsun üzülme sakin nasip kısmet bi daha ki ay olur ins morali düşürmek yok
yok canım tam günümdeyim bugün neyse en azından adet düzenim değişmiyo deyip şükrediyorumAAA daha vardı senin canım sanki BAT'a ???
burda en yakında tecrübe yaşamış biri olarak bana güvenebilirsin cnm :)
kesinlikle öyle ama kendime engel olamıyorum canım ağladım rahatladım biraz şimdi hemen netten dün ovulasyon seti falan görmüştüm onu alıcam bu ay da devam artık ne yapalım ha deyince olmuyo demekki 6. aydayım hayırlısı bakalım
Kızlarr benim testim negatiff
canım senin silik değil miydi en son
Evt canım herşeyin günü zamanı belli.. Sabır lazım sadece.. Sağlık sıhhat yerinde olsun da mutlaka bi gün olacak bebişler de :) Canımızı sıkmıyoruz :)yok canım tam günümdeyim bugün neyse en azından adet düzenim değişmiyo deyip şükrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?