- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
Tamambugun birdaha Yapayim ayni olursa onumuzdrki ay vaktinde yaparim gec kaldim yapmak icin sanirimCanım onu anlayamazsın ki şuan yumurtlama yok yumurtlamadan bahsedebilmek için iki çizgininde aynı koyulukta olması lazım iki çizgi de aynı koyulukta olduğu zaman 24-36 saat içinde yumurta çatlayacak ilişki için en uygun zaman demek..
Canım ovu demi bu geçiyo herhalde ovulasyonu shoji cim biliyor bende bugün yapıcam sizlere yorumlatıcam kargom geldi sonunda günaydın bu a ra dashoji perihan08 @bebegim seni bekliyorum kizlar buda aksam 19.00 da yaptigim test bakin yorumlayin canlar
Canım ovu demi bu geçiyo herhalde ovulasyonu shoji cim biliyor bende bugün yapıcam sizlere yorumlatıcam kargom geldi sonunda günaydın bu a ra da
Daha var zamanı canım iki gün kala falan belli olabilir
Daha var zamanı canım iki gün kala falan belli olabilir
bencede geçiyor hiç olmasa silik çıkmazdı.geç kaldım yapmakta sağlık olsun artık.bekleyeceğiz. nasipCanım ovu demi bu geçiyo herhalde ovulasyonu shoji cim biliyor bende bugün yapıcam sizlere yorumlatıcam kargom geldi sonunda günaydın bu a ra da
kızlar benımde batım 29 kasım heycanla beklıyorum=)
arkadaşım belirti var mı hiç pekikızlar benımde batım 29 kasım heycanla beklıyorum=)
ne zaman başlamamaz lazım ateşimizi ölçmeye fazla çıktığında mı oluyor ben bu ateş olayını bir çözemedim anlatırsanz sevinirimGunaydinlar :) ben de yarindan itibaren duzenli sekilde atesimi olcmeye basliyorum ve kayit tutucam. İnsallah bu ay hepimize ugurlu gelir Rabbim dualarimizi kabul etsin
adet geçtikten sonra öğrenen bile var bazılarının geç bile çıkabiliyor canım gününde test yap :)Yapmıcam bidaha adete kadar canım evdeki testlerde bitecek sonra
Canım senin tüplerin açık olduğu için acımamış olabilir eğer tüpler kapalıysa acıyormuş diyorlar zaten..
ne zaman başlamamaz lazım ateşimizi ölçmeye fazla çıktığında mı oluyor ben bu ateş olayını bir çözemedim anlatırsanz sevinirim
adet geçtikten sonra öğrenen bile var bazılarının geç bile çıkabiliyor canım gününde test yap :)
Tam tersi canım :) açık olduğu için ilaci verdigi zaman hafif yayildiginiz hissediyosun. Acaba ona mi aciyo diyolar anlamadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?