Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Tamambugun birdaha Yapayim ayni olursa onumuzdrki ay vaktinde yaparim gec kaldim yapmak icin sanirim

Gunaydinlar :) ben de yarindan itibaren duzenli sekilde atesimi olcmeye basliyorum ve kayit tutucam. İnsallah bu ay hepimize ugurlu gelir Rabbim dualarimizi kabul etsin
ne zaman başlamamaz lazım ateşimizi ölçmeye fazla çıktığında mı oluyor ben bu ateş olayını bir çözemedim anlatırsanz sevinirim

Canım senin tüplerin açık olduğu için acımamış olabilir eğer tüpler kapalıysa acıyormuş diyorlar zaten..

Tam tersi canım :) açık olduğu için ilaci verdigi zaman hafif yayildiginiz hissediyosun. Acaba ona mi aciyo diyolar anlamadim :)

Kızlar proxeed i kullanan fayda goren var mi spermler icin cok faydaliymis diyolar. Birde sperm hizi arttirici kür yada macun bilen oneren var mii. ..

ne zaman başlamamaz lazım ateşimizi ölçmeye fazla çıktığında mı oluyor ben bu ateş olayını bir çözemedim anlatırsanz sevinirim

Adetle birlikte yataktan çıkmadan her sabah ateşini ölçüp yazıyorsun canım yumurtlamadan önce atesin düşüyor o gün ertesi gün ilişkiye giriyorsun eğer hamilelik varsa ateş adete kadar yüksek kalıyor işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…