- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Kızlar adetime on gün var. Dün HCG 50.16 çıktı doktor kesin bir sey söyleyemeyiz dedi düşük mu ya
Yarın sabah tekrar kan vercem tatlımhamilesin
neden bu kadar erken yaptırdın belirtin mi çok tu?Kızlar adetime on gün var. Dün HCG 50.16 çıktı doktor kesin bir sey söyleyemeyiz dedi düşük mu ya
Kan pıhtısı gibi bir şey geldi ilişkiden sonra birde hafif hafif kahverengi akıntı gelmeye başladı daha önce düşük yaptığım için yine aynı şeyler mi oluyor dedim o yüzden erken yaptirdimneden bu kadar erken yaptırdın belirtin mi çok tu?
anladım canım güzel haberler inş.Kan pıhtısı gibi bir şey geldi ilişkiden sonra birde hafif hafif kahverengi akıntı gelmeye başladı daha önce düşük yaptığım için yine aynı şeyler mi oluyor dedim o yüzden erken yaptirdim
Canım ilişkiye kaç gün önce girdinKızlar adetime on gün var. Dün HCG 50.16 çıktı doktor kesin bir sey söyleyemeyiz dedi düşük mu ya
16 kasımda ovulasyon yaptım yani adet bitiminden sonra çift çizgiyi görünce 3gun üst üste degerlendirdik ama ondan sonra daha bu sbaha kadar ovulasyon hep çift çizgi çıktı. Bu sabah tekti.gün aşırı yapmaya basladik biz de en son 24 kasımda iliski oldu ondan sonra pıhtı gelince kan testi yaptım zatenCanım ilişkiye kaç gün önce girdin
Canım benimde ovulasyon günüm 20 kasımdı 20 21 22 si ilişkim oldu simdi belirtilerim çok ama adet günüme 8 gün var diye tahlil yaptırmıyordum. 2 3 gün öncede kahverengi akintim geldi16 kasımda ovulasyon yaptım yani adet bitiminden sonra çift çizgiyi görünce 3gun üst üste degerlendirdik ama ondan sonra daha bu sbaha kadar ovulasyon hep çift çizgi çıktı. Bu sabah tekti.gün aşırı yapmaya basladik biz de en son 24 kasımda iliski oldu ondan sonra pıhtı gelince kan testi yaptım zaten
bılıomusun bende bundan korkuyordum kendımde..bende bı yerde okudum bu gelen lekelenmeler ondan olabılıomus prolaktın yukselıomus ve yumurtlama olmuyomus o ayKızlar gebelik yok prolaktin yüksek çıktı kanamayı anlayamadı pZt yine çağırdı iste böyle :)
ay canım merak ettim süt hormonu kaç çıktı ? oda gebeliğe engel biliyorum.Kist varmışmış birde hcg baktımı?Kızlar gebelik yok prolaktin yüksek çıktı kanamayı anlayamadı pZt yine çağırdı iste böyle :)
Valla napcas şimdibılıomusun bende bundan korkuyordum kendımde..bende bı yerde okudum bu gelen lekelenmeler ondan olabılıomus prolaktın yukselıomus ve yumurtlama olmuyomus o ay
FSH - 7.19 mIU/mL -bılıomusun bende bundan korkuyordum kendımde..bende bı yerde okudum bu gelen lekelenmeler ondan olabılıomus prolaktın yukselıomus ve yumurtlama olmuyomus o ay
ilaç verıyolar prolaktını dusurmek ıcın o deger dusunce tekara hamıle kalabılıyosunValla napcas şimdi
FSH - 7.19 mIU/mL -Kızlar gebelik yok prolaktin yüksek çıktı kanamayı anlayamadı pZt yine çağırdı iste böyle :)
26.74 üst sınır benim 27.96 kist yok dedi hcg 0.02 beybiay canım merak ettim süt hormonu kaç çıktı ? oda gebeliğe engel biliyorum.Kist varmışmış birde hcg baktımı?
senınkıler normal aralıklarda görunuyor canımFSH - 7.19 mIU/mL -
LH - 4.51 mIU/mL -
* Prolaktin - 4.74 ng/mL 3,8 - 26,7
* Estradiol - 35 pg/mL -
* Total Testosteron - 0.33 ng/mL 0,1 - 0,75
BAK BENİM NORMAL DEĞERLERİM BUNLARDI
canım yanlış olduFSH - 7.19 mIU/mL -
LH - 4.51 mIU/mL -
* Prolaktin - 4.74 ng/mL 3,8 - 26,7
* Estradiol - 35 pg/mL -
* Total Testosteron - 0.33 ng/mL 0,1 - 0,75
BAK BENİM NORMAL DEĞERLERİM BUNLARDI
iyi prokratinden miş demek düşünce kalacaksın bana inan.26.74 üst sınır benim 27.96 kist yok dedi hcg 0.02 beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?