Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben bu kürü yapmistim iki ay once falan. Kasiklarimi agritiyordu ama cok degil dayanilcak bi agriydi yani. Bir de adetimi geciktirmisti niyeyse :/ bir hafta kullanip birakmistim mecburen. Sonrasinda da devam edemedim adetim falan da oyle gecikince korktum acikcasi daha da yapmadim. Normalde adetim duzenlidir. Geciktirince olan duzeni de bozdu sandim kür yapmaya korkar oldum simdi..

Merhaba arkadaslar bende yeni katilanlardanim uzaktan takip ediyordum ama belki kafami dagitmaya faydasi olur diye uye oldum 4 bucuk aylik evliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz ama pozitif bi sonuc alamadik maalesef sizlerle birlikte bende bekliyorum bu ayi insallah hamis olurum cok istiyorum cok

Adet günün ne zaman canım. Yumurtlama gününü iyi degerlendirdinmi. Belirtin var mi. Ne cok soru sordum. Stres yapmana gerek yok daha yeni evlisin yaşında genç. İnşallah bu ay hamile olursun.

Adet günün ne zaman canım. Yumurtlama gününü iyi degerlendirdinmi. Belirtin var mi. Ne cok soru sordum. Stres yapmana gerek yok daha yeni evlisin yaşında genç. İnşallah bu ay hamile olursun.

Adetim 20 sinde yumurtlamamida iyi degerlendirdim mi bilmiyorum sanki degisiyor her ay belirtisi falan anlayamiyorum oysaki 28 gunde bir adet goruyorum cok duzenli ama iste stresten kotu etkilendigimi dusunuyorum insallah siyrilirsam bundan basaracagiz ☺☺

1 bucuk aylik evliyken doktora gittim bi kontrol olayim diye sukur bisey cikmadi hersey guzel dedi ama tutmuyooo.. Senin adetine kac gun kaldi ??

1 bucuk aylik evliyken doktora gittim bi kontrol olayim diye sukur bisey cikmadi hersey guzel dedi ama tutmuyooo.. Senin adetine kac gun kaldi ??
25 aralik canım. 28 günde bir adet görüyorsan 10 12 14 16 18. Günlerde ilişki olsa yumurtlama gününe denk gelir sanırım. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyorsun genellikle. Sorun da yoksa olur canım inşallah yakın zamanda. Hayırlısı olsun.

Amiinn insallah evet o gunlerde gunasiri iliski oluyor bastan beri dikkat ediyorum herseye ama kismet vakti var demekki. Sen ne kadardir istiyorsun peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…