- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
:) :) ya bu hamilelik testlerine okadar para harcadımki bi okadarda gözyaşı o yüzden sabredebildiğim kadar ediyim dedim napiim :) birazdan öğle tatiline cıkcaz ozaman son bi kez tuvalete gidicem snrada gdip alcam :)Caylak gelib hala ogrenmefn ni bn bile nerak ettm yaxilari okurkenskna kdr gelfm hala yazmamissin:))))
kızım senin yüzünden biz 9 doğurduk laa. git bi test al bizide kurtar şu meraktangaliba adet olcam ya sanki azcuk karnm agrıyo
ay hiç gülceğim yoktu allah iyiliğini versin canm 12de çıkp alcam :)kızım senin yüzünden biz 9 doğurduk laa. git bi test al bizide kurtar şu meraktan
Tamam ogle arasindan sonra gozler caylak gelinde desene:)) merakla bekleniyor olacaksin... Bende ogle arasina cikicam yemegiminyicem hemen buraya gekicem.. İyice seni heycandiralim☺☺☺
Ben 20sini bekliordm oldum.. Bakalm bu aya kaldi denemeler.. Hayirlisi artik seninkinin vakti simdidir insaallah canim hayirlisi ile...mrb kızlar...bende beklemedeyim..adetime 5-6 gün var..ayın 26-27sini bekleyen var mı aranızda başka:)
inşallah canımm..ama içime hiç doğmuyor ve hiç bir belirtim de yok..hayırlısı artık..Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah hepimizee..
Saat 12:40 oldu hala ses yok. Ölduk meraktan hadi amaaaa:))
malesef negatifSaat 12:40 oldu hala ses yok. Ölduk meraktan hadi amaaaa:))
Moralini bozma geç döllenme ise geç idrarda belli olurmalesef negatif
ne kadar gecikti adetin ?bi an gözüme hafif kırmızılık var gibi geldi ama yok
Bende bekliyorum güzel haberler almayı testte cikmayabilir beklemeye devam et regli olmadın sonuçta kaç gün geçtibi an gözüme hafif kırmızılık var gibi geldi ama yok
bugun 3.günne kadar gecikti adetin ?
Erken bekle bazıları 10 gün geçince öğreniyorbugun 3.gün
neyse zaten beklicez yapcak bişi yok :)Erken bekle bazıları 10 gün geçince öğreniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?