adetinin 24. gunu ovulasyon olup hamile kalan var miii

Cileklipasta91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
253
62
Adetin 24. Gunu ovulasyon testim 2 cizgi cikti adetim duzensiz oldugu icin pozitif olabilir mi bunu yasayanlar yardimci olursa sevinirim

Tatlım günaydın :KK66:
Bende ilaçsız hiç adet olamam,hamile kaldigimda yumurta takibine gitmiştim ,yumurtam tamda 24. Günde büyüdü,adetin düzensiz ise olabilir,neden olmasın :KK66: :KK66:

Tatlım günaydın :KK66:
Bende ilaçsız hiç adet olamam,hamile kaldigimda yumurta takibine gitmiştim ,yumurtam tamda 24. Günde büyüdü,adetin düzensiz ise olabilir,neden olmasın :KK66: :KK66:
Evet adetim duzensiz ovulasyon testine basladim prospektusunde baslama gunleri yaziyordu benimde 40 gunde bir okuyor 23. Gun baslayin yaziyirdu 24. Gun yakaladim cift cizgiyi o gunde kanda gebelik yaptirmistim negatif cikti . Bu ay sansimi erken mi degerlendirdin acaba yada bu gunlerde kalma riskim var mi bilemiyorum

Evet adetim duzensiz ovulasyon testine basladim prospektusunde baslama gunleri yaziyordu benimde 40 gunde bir okuyor 23. Gun baslayin yaziyirdu 24. Gun yakaladim cift cizgiyi o gunde kanda gebelik yaptirmistim negatif cikti . Bu ay sansimi erken mi degerlendirdin acaba yada bu gunlerde kalma riskim var mi bilemiyorum
Canım 40 günde bir oluyorsan eğer 14 gün öncesini ovulasyon olarak alırsak 26. Gün eder . Bence sen 24. 26. 28. 30. Günleri değerlendirirsek,bence şansın olur :KK66: :KK66:
Hakkında hayırlısı canım... :)

Canım 40 günde bir oluyorsan eğer 14 gün öncesini ovulasyon olarak alırsak 26. Gün eder . Bence sen 24. 26. 28. 30. Günleri değerlendirirsek,bence şansın olur :KK66: :KK66:
Ben hergunumu degerlendiriyorum bugun 26. Gunum 3 gun oldu ovulasyon testim hep ayni kirmizilikta birde bugun sag kasigimda baya bir agri var acaba sag yumurtam mi catliyor

Eklentiler

• 20150710_180155.jpg
    20150710_180155.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 128
Ben hergunumu degerlendiriyorum bugun 26. Gunum 3 gun oldu ovulasyon testim hep ayni kirmizilikta birde bugun sag kasigimda baya bir agri var acaba sag yumurtam mi catliyor

Canım normalde adet döngüsünden 14 gün önce çatlar yumurta,yani.mantıken 26 ovulasyon günün :KK66:
Ama bana kalırsa hergünü degerlendirmeyin,sperm kalitesi düşer,2 güne 1 yeterli olur tatlım :KK66:

Cok sukur esimde bir sorun yok hamile kaldigim ay hergun denemistik denk getirmistik :)
Sorun var demiyorum tatlım,kalite düşer dedim ,2güne 1 zaten yeterli diyor doktorlar. Peki önceki hamileliğin nasıl sonuçlandı ?

Mesajı 2 kere yapistirmişti,o yüzden mesaj tekrarı yazmıştım :KK66:
Ama diğerini de silmiş,kk da sıkıntı var sanırım :KK66:

Sorun var demiyorum tatlım,kalite düşer dedim ,2güne 1 zaten yeterli diyor doktorlar. Peki önceki hamileliğin nasıl sonuçlandı ?

Mesajı 2 kere yapistirmişti,o yüzden mesaj tekrarı yazmıştım :KK66:
Ama diğerini de silmiş,kk da sıkıntı var sanırım :KK66:

Ne yazikki dusukle sonuclandi evet doktoe oyle oneriyor genel icin bende ayni seyi dusunuyordum kiside kisiye degisiyor ama neyse bakalim oylede boyllede rabbim her isteyene nasip etsin

Ne yazikki dusukle sonuclandi evet doktoe oyle oneriyor genel icin bende ayni seyi dusunuyordum kiside kisiye degisiyor ama neyse bakalim oylede boyllede rabbim her isteyene nasip etsin
Canım benim de bundan hemen.önce bir kimyasal gebelik oldu,doktor sperm kalitesizliginden demişti o zaman. Bende o yüzden o şekilde önerdim sana :KK66:
Senin ki ne kadarlikti düştüğünde ?
Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşAllah :KK66:

X