- 8 Ağustos 2014
- 253
- 62
- Konu Sahibi Cileklipasta91
Adetin 24. Gunu ovulasyon testim 2 cizgi cikti adetim duzensiz oldugu icin pozitif olabilir mi bunu yasayanlar yardimci olursa sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet adetim duzensiz ovulasyon testine basladim prospektusunde baslama gunleri yaziyordu benimde 40 gunde bir okuyor 23. Gun baslayin yaziyirdu 24. Gun yakaladim cift cizgiyi o gunde kanda gebelik yaptirmistim negatif cikti . Bu ay sansimi erken mi degerlendirdin acaba yada bu gunlerde kalma riskim var mi bilemiyorumTatlım günaydın
Bende ilaçsız hiç adet olamam,hamile kaldigimda yumurta takibine gitmiştim ,yumurtam tamda 24. Günde büyüdü,adetin düzensiz ise olabilir,neden olmasın
Canım 40 günde bir oluyorsan eğer 14 gün öncesini ovulasyon olarak alırsak 26. Gün eder . Bence sen 24. 26. 28. 30. Günleri değerlendirirsek,bence şansın olurEvet adetim duzensiz ovulasyon testine basladim prospektusunde baslama gunleri yaziyordu benimde 40 gunde bir okuyor 23. Gun baslayin yaziyirdu 24. Gun yakaladim cift cizgiyi o gunde kanda gebelik yaptirmistim negatif cikti . Bu ay sansimi erken mi degerlendirdin acaba yada bu gunlerde kalma riskim var mi bilemiyorum
Ben hergunumu degerlendiriyorum bugun 26. Gunum 3 gun oldu ovulasyon testim hep ayni kirmizilikta birde bugun sag kasigimda baya bir agri var acaba sag yumurtam mi catliyorCanım 40 günde bir oluyorsan eğer 14 gün öncesini ovulasyon olarak alırsak 26. Gün eder . Bence sen 24. 26. 28. 30. Günleri değerlendirirsek,bence şansın olur
Hakkında hayırlısı canım... :)
Ben hergunumu degerlendiriyorum bugun 26. Gunum 3 gun oldu ovulasyon testim hep ayni kirmizilikta birde bugun sag kasigimda baya bir agri var acaba sag yumurtam mi catliyorCanım 40 günde bir oluyorsan eğer 14 gün öncesini ovulasyon olarak alırsak 26. Gün eder . Bence sen 24. 26. 28. 30. Günleri değerlendirirsek,bence şansın olur
Hakkında hayırlısı canım... :)
Canım normalde adet döngüsünden 14 gün önce çatlar yumurta,yani.mantıken 26 ovulasyon gününBen hergunumu degerlendiriyorum bugun 26. Gunum 3 gun oldu ovulasyon testim hep ayni kirmizilikta birde bugun sag kasigimda baya bir agri var acaba sag yumurtam mi catliyor
Cok sukur esimde bir sorun yok hamile kaldigim ay hergun denemistik denk getirmistik :)Canım normalde adet döngüsünden 14 gün önce çatlar yumurta,yani.mantıken 26 ovulasyon günün
Ama bana kalırsa hergünü degerlendirmeyin,sperm kalitesi düşer,2 güne 1 yeterli olur tatlım
AnlayamadimiMesaj tekrarı
Sorun var demiyorum tatlım,kalite düşer dedim ,2güne 1 zaten yeterli diyor doktorlar. Peki önceki hamileliğin nasıl sonuçlandı ?Cok sukur esimde bir sorun yok hamile kaldigim ay hergun denemistik denk getirmistik :)
Sorun var demiyorum tatlım,kalite düşer dedim ,2güne 1 zaten yeterli diyor doktorlar. Peki önceki hamileliğin nasıl sonuçlandı ?
Mesajı 2 kere yapistirmişti,o yüzden mesaj tekrarı yazmıştım
Ama diğerini de silmiş,kk da sıkıntı var sanırım
Canım benim de bundan hemen.önce bir kimyasal gebelik oldu,doktor sperm kalitesizliginden demişti o zaman. Bende o yüzden o şekilde önerdim sanaNe yazikki dusukle sonuclandi evet doktoe oyle oneriyor genel icin bende ayni seyi dusunuyordum kiside kisiye degisiyor ama neyse bakalim oylede boyllede rabbim her isteyene nasip etsin
Benim 6+5ti canim olabilir haklisinCanım benim de bundan hemen.önce bir kimyasal gebelik oldu,doktor sperm kalitesizliginden demişti o zaman. Bende o yüzden o şekilde önerdim sana
Senin ki ne kadarlikti düştüğünde ?
Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşAllah