adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

deryam76

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
790
1
316
Fransa
benim adime 10 gun var acaba bu ay tuttmu oldumu diye gun sayiyorum peki sizin kac gunuz kaldi ...............................a.s.

merhabalar. bende de heyecanlı bekleyiş vaaaaaaaaarrrrrrrrr!! adetime 3gün kaldı. ve birçok belirtim var. gebeliğe dair. hatta 3 gün önce idrar testi bile yaptım. ikinci çizgi açık rente çıktı. ama önemli olan bebişimin kalp atışları. umarım hamileyimdir ve umarım bebişim bu sefer beni terk etmez :Saruboceq: sen ne zamandır istiyorsun. bu arada beklemek gerçekten çok zor fisfisfis

merhabalar. bende de heyecanlı bekleyiş vaaaaaaaaarrrrrrrrr!! adetime 3gün kaldı. ve birçok belirtim var. gebeliğe dair. hatta 3 gün önce idrar testi bile yaptım. ikinci çizgi açık rente çıktı. ama önemli olan bebişimin kalp atışları. umarım hamileyimdir ve umarım bebişim bu sefer beni terk etmez :Saruboceq: sen ne zamandır istiyorsun. bu arada beklemek gerçekten çok zor fisfisfis
canim insallah hamissindir mubarek bu cuma gununde mevlam duamizi kabuleder inssss

Ben yumurtlama dönemime girmeak üzeriyim sanirim adetime 17 gün var .. çok uzun süre.. Garip duygulardayim çünkü en son boş gebelik geçridim. Kürtaj oldum ve dr.3 ay korun dedi ama ben bi adet geçirip hemen başladim çalişmaya beklemek istemiyorum yaşim 27 az değil... Umarim rabbim kuzaklarimizi hayirli evlatlar la doldurur...

Ben yumurtlama dönemime girmeak üzeriyim sanirim adetime 17 gün var .. çok uzun süre.. Garip duygulardayim çünkü en son boş gebelik geçridim. Kürtaj oldum ve dr.3 ay korun dedi ama ben bi adet geçirip hemen başladim çalişmaya beklemek istemiyorum yaşim 27 az değil... Umarim rabbim kuzaklarimizi hayirli evlatlar la doldurur...
canim seni cok iyi anliyorum benimde yas var 32 bu mubarek gunlerde bol bol dua edelimmm

merhaba kıslar..guzel bır baslık olmus..benımde bugun 24.gunum..24.gunum dıyorum cunku gecen ay 26 gunde adet oldum..eger 26 gunde adetım gelırse 2 gunum 28 gunde gelırse 4 gunum var..bende heyecanla beklıyorum..:dance:
insallah hepımız hamısızdır..:CüvCüv:

Son düzenleme:
kıslar benımde yas 28 ..bazen dusunuyordumda acaba 25 ı gecınce hamıle kalmak zorlasıyormu..:çok üzgünüm:
bıran once bebıslerımıze kavussak ne ıyı olur artık demı..:1hug::emir_bebek:

canım sen guzel haberler verıceksın gıbı geldı bana ..cok erken test yapmısın ve buna ragmen sılıkte olsa cızgıyı gormusun..hadı bakalım haberlerını beklıyoruz..:CüvCüv:

ay inşallah rosem inşallah ya. bu arada yaşıtız seninle. ben de 28'im. 5 aydır depresyon tedavisi görüyordum. bu ay ilk denememizdi. geçtiğimiz kış iki defa hamile kaldım, ikisinde de kaybettim bebişimi :çok üzgünüm: bu arada iki gebeliğim de klomenle olmuştu. bu ay dedim ki öylesine hiçbir şey kullanmdan deneyeceğim. ve oldu sanırım ama tabii önemli olan kalp atışlarını duymak. kızlaaaarrrrr. umarım bu yaz hepimize uğur getirir ve hepimiz kışa güzel hamiler olarak gireriz ya inşalllllllllaaahhhh amin :Saruboceq:

kızlar benim en geç 5 ağustosta olmam lazım artık gün hesaplaması yapmakatan okadar yoruldum ki anlatamam :a015: 13 aydır bekleyiş içersindeyim rabbim kimseyi bebek hasretiyle imtihan etmesin çooooooooooooookkk zor yaşamayan anlıyamıyo hakkaten kafamçokkarıştı

benimde adetime 6 gun kaldi sabirzizlikla bekliyorum insallah bu ay hepimizin yuzu guler
hic bi belirtim yok sadece goguslerim hafif sizliyo dokununca ama oda nerdeyse her adetten once oluyo hayirlisi artik

ay inşallah rosem inşallah ya. bu arada yaşıtız seninle. ben de 28'im. 5 aydır depresyon tedavisi görüyordum. bu ay ilk denememizdi. geçtiğimiz kış iki defa hamile kaldım, ikisinde de kaybettim bebişimi :çok üzgünüm: bu arada iki gebeliğim de klomenle olmuştu. bu ay dedim ki öylesine hiçbir şey kullanmdan deneyeceğim. ve oldu sanırım ama tabii önemli olan kalp atışlarını duymak. kızlaaaarrrrr. umarım bu yaz hepimize uğur getirir ve hepimiz kışa güzel hamiler olarak gireriz ya inşalllllllllaaahhhh amin :Saruboceq:

amın canım..:Saruboceq:
ınsallah melegın sana gelmıstır ve sıkı sıkı tutunuyordur annesı..:1hug:

cnm birçok belirtim var demişsin yazabilir misin acaba bizede fikir olsun :1rolleyes:

En kötüsüde düşük yada kürtaj .. Hamile olduğumu öğrendiğimg ün o kadar mutlu olmuştumki. Kan testi neticeye bağlaninca müjdeyi vermiştik herkese sonuç hüsrann.. Ders : 3 ayi atlatmadan kimseye söylemeyceğim tabi nasip ederse rabbim....

En kötüsüde düşük yada kürtaj .. Hamile olduğumu öğrendiğimg ün o kadar mutlu olmuştumki. Kan testi neticeye bağlaninca müjdeyi vermiştik herkese sonuç hüsrann.. Ders : 3 ayi atlatmadan kimseye söylemeyceğim tabi nasip ederse rabbim....
ama canım nasıl 3 ay sabredeceksın kı..:1no2:
benım kucuk eltım hamıle onu her gordugumde nasıl etkılenıp uzuluyorum..:çok üzgünüm:
o bana hemen hamıle kaldıgını soylemıstı..cok aglamıstım ogun..senağlama benımde ahdım var bır hamıle kalayım hemen ona haber verıcem..:roflol:

canım bende hafif mide bulantıları var, ara sıra baş dönmesi oluyor. ama en çok göğüslerimmm. ilişkiden birkaç gün sonra sinyal vermeye başladılar ki normalde benim göğüsler adet öncesinde bile sızlamazlar. göğüs ucuma kadar yeşil ve kalın damarlar var bide göğüs uçlarımın çevrecinde bi sürü kabarcık çıktı. hafif kasılmalar var kızlar. kızlar bi de bişey diyeceğim. hani diolar ya hep düşünmemek gerekior falan die ama ben kimsenin hiç düşünmeden çocuk sahibi olduğuna inanmıyorum. düşünmemek mümkün değil çünkü. ama önemli olan ne bilio musunuz? tabii ki düşüneceksiniz ama kendinizi kasmadan, raahat bırakarak, olsa da olur olmasa da canımız sağolsun , bi dahaki aya inşallah dierek. akışına bırakacaksınız yani. bence öyle. düşünün ama kasmayın kızlarr:))

Back
X