adetle gelen şey? bu ne kızlar korkuyorum

kaderiminoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
2.017
30
46
Diğer
kızlar benim bugün adetimin 4.günü..normalde 4.gün pek kan gelmez hatta hiç gelmez bile diyebilirim....ben adetin 1.günü incir kürü ve havuç kürüne başladım hamilelik için biliyosunuz...neyse bugün otururken ayağa kalktığımda benden bayağa bişeler geldini hissettim afedersiniz ama sanki idrar kaçırması gibiydi hemen wc ye koştum yoğun şekilde kan gelmiş ve ardından çiğer gibi kocaman 2 tane bişey düştü çok korktum..sonra yine gittim wc ye 2 kere daha düştü daha büyüktü busefer....çok kanamam var bide....nolur biri bişe desin çok korkuyorum...normalde adetlerim düzensiz acaba bu kür etki etti de adetimi güzel bi şekilde söktümü..bir tanede kistim vardı bu ay 3 cm onu mu atıyor acaba....yada farkında olmadan düşükmü yapıyorum .gerçi düşük ağrılı olur ama adet yoluyla tutunamayan yumurtanın atıldını duymuştum..böyle bişey olabilirmi...bu seferki adetim de çok ağrılı olmuştu ilaçiçmiçtim 2 kerenormalde hiçağrım olmaz.......lütfen korkuyorum biri bişe desinnn:(:( kusura bakmayın biraz açık oldu ama durumun anlaşılabilirliği için ....

Son düzenleme:
canım korkmana gerek yok bence bendede olmuştu bence rahmin temizleniyo belkide kistinide atıyordur çok kanamalı adetler düşük olabilir tabi doktora gitmekte fayda var ama korkma her kadında oluyor et parçası gibi söyle çıktığını hissediyorsun et gibi olduğu için ...endişelenme canım

ngasg tatlım teşekkur ederim ewet düşüo sankı bişe resmen wc de özellikle .rahim temizlenmesidr inşallah.başka bişe olmasında .ama kesildi bikaç saat sora.şuan yok.adetin 4.gunu gelmesi garip ilk gunler normaldi.belki kürden dolayıdır.hayırlısı olsun

kist olabilir yumurtalığında canım. bende de olmuştu yıllar önce ama doktora gitmeye fırsatım olmamıştı,sonra da olmamıştı bir daha...

Evli değilim, bende her ay mutlaka olur böyle bir şey. Adet döneminde sadece yumurta atılmıyor bazı dokular da onunla birlikte atılıyormuş, çok normal bir şey yani korkma :)

Canım mutlaka doktora git. Biz ne söylesek doğru olmaz uzmanına danış derim. İnşallah birşeyin yoktur, ama bende de böyle ara ara gelir bende polikistik over var umarım birşeyin çıkmaz.

kızlar teldn girdiğm için tek tek alıntı yapamıyrm teşekkur ederim yorumlarınız içn.bıraz rahatladm herkezd olabiliomuş.bend pko war .kür sökturmuş olabilir rahmi birdn panik yaptım ya anidn kan boşalınca hemen ardndan o tarz şeyler gelince

Atılanın kist olduğunu pek zannetmiyorum. Adet döneminde kalınlaşan rahim duvarı atılıyor, bebek için hazırlanan rahim bebek olmayınca eski haline dönüyor. Bu parçaları onlar diye biliyorum ben ama umarım kist de atılıyordur bu şekilde:) Her iki durumda da zararsız. Ama yine de doktora danışmakta fayda var tabi ki. Kalanı biraz açık istemeyen okumasın mide bulandırabilir :)
Bahsedilen parçalar düştüğü hissedilir derecede büyük oluyor ve kan pıhtısı değiller, bayağı ciğer gibi ezilmeyen, suda dağılmayan parçalar değil mi? Dediğim gibi bende ergenliğimden beri var bunlar, annemde de olurmuş, genetik sanırım:)

holy canım ama 8aylık ewlıym bebek istiom hç böle olmadıydı.acaba bu ay mı rahim kalınlaştı da bebek oluşamadığı içn böle oldu.incir kürüne bağladım ben biraz.cunku 8aydır hç böle bişe olmadı kür de uygulamadım ilk defa bu ay uyguladım böle oldu.ewet cnm ciğer gibi kolay parçalanmıodu lastik gibi bişeydı

kızlar benim bugün adetimin 4.günü..normalde 4.gün pek kan gelmez hatta hiç gelmez bile diyebilirim....ben adetin 1.günü incir kürü ve havuç kürüne başladım hamilelik için biliyosunuz...neyse bugün otururken ayağa kalktığımda benden bayağa bişeler geldini hissettim afedersiniz ama sanki idrar kaçırması gibiydi hemen wc ye koştum yoğun şekilde kan gelmiş ve ardından çiğer gibi kocaman 2 tane bişey düştü çok korktum..sonra yine gittim wc ye 2 kere daha düştü daha büyüktü busefer....çok kanamam var bide....nolur biri bişe desin çok korkuyorum...normalde adetlerim düzensiz acaba bu kür etki etti de adetimi güzel bi şekilde söktümü..bir tanede kistim vardı bu ay 3 cm onu mu atıyor acaba....yada farkında olmadan düşükmü yapıyorum .gerçi düşük ağrılı olur ama adet yoluyla tutunamayan yumurtanın atıldını duymuştum..böyle bişey olabilirmi...bu seferki adetim de çok ağrılı olmuştu ilaçiçmiçtim 2 kerenormalde hiçağrım olmaz.......lütfen korkuyorum biri bişe desinnn:(:( kusura bakmayın biraz açık oldu ama durumun anlaşılabilirliği için ....

canım bi doktora görün istersen...Ben düşük yaptığımda ağrım fazla olmadı kanamam bitti ağrım öyle başladı..Ama mesela benim adetlerim 5 gün sürer ama 4. günü aşırı derece kanamam olur..Parça parça düşer böyle hissederim düştüğünü..Benim bildiğim kadarıyla bü kürler kistlerin gitmesine yardımcı oluyor.Belki kistlerin patlamştır yada için temizleniyorduk.Ama genede birr doktora görün istersen.

canım bi doktora görün istersen...Ben düşük yaptığımda ağrım fazla olmadı kanamam bitti ağrım öyle başladı..Ama mesela benim adetlerim 5 gün sürer ama 4. günü aşırı derece kanamam olur..Parça parça düşer böyle hissederim düştüğünü..Benim bildiğim kadarıyla bü kürler kistlerin gitmesine yardımcı oluyor.Belki kistlerin patlamştır yada için temizleniyorduk.Ama genede birr doktora görün istersen.

canım bugün doktora gittim söyledim düşükten şüpelendi kan testi yaptırdı öyle bişey olmamış dedi...kist patladı heralde geçen ay kistim vardı...seninde anlatmana göre aynı düşük gibiydi ama doktor değil deyince şaşırdım....

Back
X