gayet normal adet döngün.kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama bebek için en az 24 ay beklemen gerekiyor.inşallah doğum kontrol hapı filan kullanmadın bu haplar uzun vadede yumurtalık tembelleştiriyor.inşallah yakın zamanda hamile kalırsın benimde olmamıştı biraz ve şey demişlerdi ilişkiden sonra ayaklarını havaya dik yani spermlerin dışarı çıkmasını biraz engelle bende işe yaramıştı hee bide Allah nasip edecek hakkında yaırlısı olsun yaşın kaç bu arada
benim adetlerimle kıyaslanırsa seninki çoook düzenli valla
aynen ya benimkine göre de gayet düzenlisin. zaten 35 güne kadar düzenli sayiliyor. benim 38 -45 arasi degisiyor((
aynen ya benimkine göre de gayet düzenlisin. zaten 35 güne kadar düzenli sayiliyor. benim 38 -45 arasi degisiyor((
sağolun kızlar önemseyip cevapladığınız için.düzenli diyorsunuz öyleyse.inşallah sizinkide düzene girer en yakın zamanda.
tatlım cevapların için teşekkür ederim ama işte olmayınca hep neden neden sorusu geliyor aklıma.ama evet doğru tahmin ettin malesef 9 10ay kadar doğum kontrol hapı kullandım 14 15 ay oldu bırakalı ama olmadı işte bebeğim artık iyice kafaya takmış durumdayım.kaç aydır hüsran yaşıyorum.yaşım 26 canım.ama o dediğin ayakları dikme soğan kürü olaylarını falan hep denedim ama olmadı 24aymı diyorsun yani ozaman biraz daha içimi rahatlattın.zamanı var demek henüz.
bi doktora gittin mi
doktora daha önce gittim ve tahlillerim temiz çıktı ultrasonda bir tarafta pko görünümü olduğu söylendi fakat diğer yumurtalık temiz çıktı.ama şimdi benim aklıma bu ikinci kez adet görme takıldı.hayatımda ilk defa oldu.ve araştırdım yumurtlamadan kaynaklanabilirmiş ama bu durumda ilişkide olamaz.bilmiyorumm canım.tekrar gidicem pazartesi doktora.
o kadar takma kafana ya üzülme herşey yoluna girer
stres kullandığın bi ilaç hava değişimi üzüntü sıkıntı .....
herşey tetikleyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?