Adetlerim Çok mu Düzensiz Lütfen Bakar mısınız?

nisbhr

BAHAR
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
7.695
13
156
Diğer
merhaba arkadaşlar son 8 adet döngüm şu şekilde 30gün 28gün 33gün 32gün 28gün 29gün 28gün ve 33gün olarak devam etti buna göre çokmu düzensiz ayrıca benim bir tarafta pko görünümü olduğunu söyledi doktor göbekaltında ve göğüslerde hafif kıllanma var kilom 48.ama hormon tahlillerim şu şekilde
lh4.45 fsh 6.78 dhea s 209.6 e2 47.73 prolaktin adetin 3.günü 13.30 adetin 21.günü 66.22 çıktı progesteron 19.6
ben 14 aydır falan bebek istiyorum ama olmadı henüz.lütfen bunlara bakarak bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim hepinize.

Son düzenleme:
aynen ya benimkine göre de gayet düzenlisin. zaten 35 güne kadar düzenli sayiliyor. benim 38 -45 arasi degisiyor ((

gayet normal adet döngün.kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama bebek için en az 24 ay beklemen gerekiyor.inşallah doğum kontrol hapı filan kullanmadın bu haplar uzun vadede yumurtalık tembelleştiriyor.inşallah yakın zamanda hamile kalırsın benimde olmamıştı biraz ve şey demişlerdi ilişkiden sonra ayaklarını havaya dik yani spermlerin dışarı çıkmasını biraz engelle bende işe yaramıştı hee bide Allah nasip edecek hakkında yaırlısı olsun yaşın kaç bu arada

tatlım cevapların için teşekkür ederim ama işte olmayınca hep neden neden sorusu geliyor aklıma.ama evet doğru tahmin ettin malesef 9 10ay kadar doğum kontrol hapı kullandım 14 15 ay oldu bırakalı ama olmadı işte bebeğim artık iyice kafaya takmış durumdayım.kaç aydır hüsran yaşıyorum.yaşım 26 canım.ama o dediğin ayakları dikme soğan kürü olaylarını falan hep denedim ama olmadı 24aymı diyorsun yani ozaman biraz daha içimi rahatlattın.zamanı var demek henüz.

benim adetlerimle kıyaslanırsa seninki çoook düzenli valla

aynen ya benimkine göre de gayet düzenlisin. zaten 35 güne kadar düzenli sayiliyor. benim 38 -45 arasi degisiyor ((

sağolun kızlar önemseyip cevapladığınız için.düzenli diyorsunuz öyleyse.inşallah sizinkide düzene girer en yakın zamanda.

seninki de benim adetlerime göre gayet düzenlii..kendimi atasım geldi biyerlerden

sağolun kızlar önemseyip cevapladığınız için.düzenli diyorsunuz öyleyse.inşallah sizinkide düzene girer en yakın zamanda.

iiinnşşşaaallllaaahhhh cnm çok sağol

kızlar ben en son 7ağustosta regl olmuştum 19ağustosta tekrar oldumm ilk defa böyle oldu.düzensizliğe bir yenisi eklendi.yoksa bu adet değilde kötü birşeymi diyorum yani kist falan mı patladı.çünkü adet kanı gibi yapışkan değil çok duru geliyor rengide çok koyu değil off dünden beri kafayı yiycem neden ikinci kez oldum

bi doktora gittin mi

bi doktora gittin mi

doktora daha önce gittim ve tahlillerim temiz çıktı ultrasonda bir tarafta pko görünümü olduğu söylendi fakat diğer yumurtalık temiz çıktı.ama şimdi benim aklıma bu ikinci kez adet görme takıldı.hayatımda ilk defa oldu.ve araştırdım yumurtlamadan kaynaklanabilirmiş ama bu durumda ilişkide olamaz.bilmiyorumm canım.tekrar gidicem pazartesi doktora.

o kadar takma kafana ya üzülme herşey yoluna girer
stres kullandığın bi ilaç hava değişimi üzüntü sıkıntı .....
herşey tetikleyebilir

ben bu ay ilk defa klomen kullandim ve
normalde ortalama 40 günde bir adet olurken bu ay klomenden sonra 20. gün oldum.
sizce normal mi??normalse 20 gün icinde yumurtlama nezaman olur?? lütfen bilen birileri cvp yazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…