Adetli hamile kalınır mı ?

kubusnn11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
97
15
38
25
Bugün 6 hafta 5 günlük hamile olduğumu öğrendim 47 gün öncesini hesapladığım zaman adet bittikten 5 gün sonra hamile kalmış oluyorum bu nasıl oluyor 10 12 gün döllenme süresi yok mu en son adetim 1 Ekim lütfen tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz lütfen

Adetimin son gününe göre söylemedi alttan muayene ile 6 hafa5 günlük dedi ben adetten kesilip 5 gün sonra nasıl hamile olabilirim

Adetimin son gününe göre söylemedi alttan muayene ile 6 hafa5 günlük dedi ben adetten kesilip 5 gün sonra nasıl hamile olabilirim
Belki geç döllenme vardır ve ya kese gelişimi o haftaya göredir bunlar takılma bebek sağlıklı ise bunların hiç önemi yok

Doktorlar hamile kaldığın günü kesin olarak bilemeyeceği için son adet tarihi baz alınır

Bana hangi gün regl olduğumu sordu valla
3 4 günün bir önemi yok ki zaten kese büyüklüğüne göre söylüyorlar bebek büyüdükçe son adet tarihinin bir önemi kalmıyor bebeğin düzenli haftalık ilerlemesini kaydediyorlar yani ne zaman hamile kaldığımızın bir önemi yok aslında yeter ki sağlıklı gebelik geçirelim

Ben 15 Ekim'de regl oldum, 19 unda bitti. Bugün kontrolüm vardı. 6 haftalik gebesin dedi doktorum

Belki geç döllenme vardır ve ya kese gelişimi o haftaya göredir bunlar takılma bebek sağlıklı ise bunların hiç önemi yok
Ben hiç anlamıyorum o yüzden aşırı aklım karşıtı yani pek anlamıyorum da kalbi atıyor bilemiyorum öyle deyinde ben hesapladım eve gelip oradayken hesaplayıp sormak aklıma gelmedi döllenme süresi falan deyince nasıl olabileceğimi hala aklım almıyor kusura bakmayın :/

Takılma bunları tek ilişki olmadıysa zaten nokta atışı bilmek zordur bebeğin sağlıklı ise hamileliğin tadını çıkar

Olabilir, erken yumurtlamışsındır. Tedbir almamak demek hamileliği göze almak demek benim için Bide başlığınıza cevap adetli iken hamile kalmamışsınız adet bittikten hemen sonra kalmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…